Ta inte ut segern i förskott

Jag jinxade mig själv igår när jag påstod att jag började komma i fas igen. Så naturligtvis uteblev sömnen. Eller kom väldigt sent i alla fall. Tänker nog fan fortsätta ställa klockan även i helgen bara för att fortsätta försöka få tillbaka min ”normala” dygnsrytm … som egentligen för mig inte är normal eftersom jag tvingat mig att lära mig gå upp på morgnarna. Det har bara tagit typ hela mitt liv – och har nu spolats bort av sommarens semester.

Jäkla mig.

Fredag dock och dagen rullade på. Mitt team ställer frågor som jag inte vet vad jag ska svara på. Lunchen blev en kebab och eftermiddag i möte och sen dog hjärnan.

Efteråt, hemma i den lilla staden igen, gick jag och tog mig en liten AW. Där kom Frodo förbi och efter en öl blev det ett varv runt slottet och plötsligt dök Tits&Pats upp så vi satte oss på torget och käkade lite mat. Det var najs.

Nu helg. Hurra för det!

 
Bilden är från Danmark. På en gata, en gubbe och krokiga hus.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.