The Final Countdown

Ensam på kontoret idag igen, vilket såklart inte är speciellt roligt. För en stund sedan åkte jag en sväng bort till ett tryckeri och hämtade en grej de har tryckt åt oss och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske städa iordning lite innan jag drar … för det hade jag tänkt att göra vid lunch.

…och när jag kommer hem till byn i eftermiddag ska jag gå till Källar’n och fira min semester med en öl på deras uteservering – vare sig det regnar (som det gjorde nyss) eller om solen skiner (vilket jag hoppas att den gör). Låter inte det som en trevlig plan!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lindalein fre 11 jul 2008, 11:40

    Jag firar min semester med en stoooooor påse chips. Sedan är det helt slut med snasket!

  2. Svara
    Tilde fre 11 jul 2008, 15:06

    Grattis till semester!!!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.