Tillbaka i vardagen och
tillbaka på kontoret

Jag tror jag gick och la mig för tidigt igår. Istället för att somna låg jag mest och vred och vände på mig och väntade på att någon slags trötthet skulle slå till mig. Efter att ha vänt på dygnet litegrann verkar det ställa till det. Men morgonen kom och trots sömnbristen var det inga större problem att kliva upp. Så jag åkte till jobbet. Första dagen efter lång sommarledighet. Kontoret var som det brukar och eftersom flera av mina kollegor fortfarande är på semester var det bara jag och några till på plats.

Hjärnan verkar definitivt inte vaknat liv. Istället känns den lite småtrög och det märks att man varit ledig länge. Sen var det en drös med gammal e-post i inkorgen som kollades igenom och en gäng uppdateringar av program som dykt upp under sommaren och småfix av grejer som låg och väntade. Men ändå en ganska soft förstadag. Vilket var skönt.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.