Tillbaka på kontoret efter semestern
(i alla fall rent kroppsligt)

Min kropp befinner sig på kontoret. Mentalt vet jag inte riktigt var jag är. Det är första dagen tillbaka på jobbet efter sommarens semester och det är allt lite småsegt att komma igång. Nattens sömn ville inte alls infinna sig. Förmodligen för att jag tänkte att i och med jag skulle upp tidigt, så gick jag också och la mig ganska tidigt. Det gjorde att jag bara låg och vred och vände på mig hela natten.

Lite lätt vilsen över vad jag gör och håller på med på jobbet är jag också. Att inte behövt tänka på jobb under fyra veckor gör att hjärnan känns lite … mosig och svårstartad. Efter lunchen flyttade jag in i det svala konferensrummet. Mat, paltkoma och allmän seghet gjorde att de 25° C det är i rummet där jag brukar vara kändes som fem för många.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.