Utsikt över morgondagen och en stund i Bairro Alto-kvarteren

På kvällen känner jag mig ganska mör när jag irrar omkring högt uppe i Bairro Alto-kvarteren. En lång dags resa tar ut sin rätt. Jag stannar till vid Jardim António Nobre och kollar på utsikten över stan och mot Castelo de São Jorge dit jag tänkt att gå i morgon.
 
Utsikt från Jardim António Nobre | © Jan Andersson
 
Sen hittar jag en uteservering som jag sätter mig på, äter lite mat, tar en liten öl och bara sitter och tittar på alla människor som rör sig på gatan. En stund senare sitter jag och gäspar och känner att sängen lockar mer än något annat. Bairro Alto får jag utforska mer i morgon. Så jag går nerför backar och trappor och somnar sött i sängen på hotellrummet.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.