Var försvann den här dagen?

Så märkligt det är. Jag har inte gjort något speciellt och ändå är dagen som bortblåst. Den började dock i duschen i morse där jag fick för mig att slätraka både huvud och ansikte med hyvel. Varför inte prova något nytt istället för den gamla vanliga trimmern tänkte jag.

Så nu ser jag ut som en boll.

Skar mig gjorde jag också. Så att det blev ett irriterande jäkla sår snett bakom ena örat. Vetefan hur jag lyckades med det. Så jag gör nog inte om det där igen.

Sen blev det en fika på GK och tiden försvann lite till. Vid fyra där någonstans blev det en sen lunch (som det brukar när jag är ledig). Panang-kyckling som fått stå och puttra länge. Gott jäklar.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.