Världens vackraste Vadstena
och min nya fallenhet för fall

Det var en liten fika på GK och sen den traditionella strosen, fast ut på isen idag igen. Från pumpen ut till piren. För att det är kul och spännande att gå där man aldrig kan gå annars. Spänningarna i isen gör att den nästan som sjunger av ljud, dån, knak och små dunsar.

Jag är tydligen inne i någon märklig trill-period, för idag trillade jag omkull igen. Fast mer på det lite mer skrattretande sättet. Vi gick över isen och upp på piren. När vi sen skulle ner på kanalens is för att gå över till hamnarmen försvann foten under mig när jag råkade trampa ner i ett hål. Så jag föll, fast i slow motion och hamnade nästan som uppochner på rygg.

Andra om , , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.