Veckovilsenheten och en stor smäll

Total förvirring med veckodagen efter den lediga dagen igår. Förmiddagen kändes som måndag, lunchen som onsdag och när jag åkte hem var det fredag. Det kom en åsk- och regnskur på eftermiddagen också. En sån där som är som att himlen fullständigt sätter på alla kranar samtidigt. Men jag gillar såna rejäla regnskurar. Speciellt när man sitter inomhus.

Annars har dagen ägnats åt jobb (som vanligt alltså) och om att prata om den stora smällen som small i Linköping idag. Eftersom det renoveras ganska rejält i huset som jag sitter i, trodde vi på mitt jobb att det var någon byggjobbare som gjorde något. Det var det alltså inte.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.