Vissa dagar är helt enkelt inte bra

Tråkig tråkdag som både kändes tråkig och var tråkig. Kanske var det aprilvädret och att det var jättegrått och snöade (!) hela förmiddagen. Kanske var det för att jag var hemma vid köksbordet igen istället för på kontoret. Kanske var det för ett projekt jag håller på med känns väldigt förvirrande. Kanske var det för att jag sov lite svajigt i natt, vaknade fel och inte alls ville gå upp i morse. Kanske var det för att de renoverar en grannlägenhet och det lät superirriterande tidigt i morse.

Kanske har jag bara en dålig dag.

Förra veckan fick jag ett brev från mitt bilmärke om ”möjligt problem” och ”återkalla din bil för kontroll”, så idag fick den lille bilen vara på verkstaden en stund och de har fixat vad det nu var de skulle fixa. Och eftersom jag var där så passade jag på att testköra en liten plug-in-hybrid som kanske är intressant. Bara för att. Den är mindre än den jag har, men jag tänker att om jag någon gång i framtiden ska byta bil bör man väl gå åt det lite mer miljövänliga hållet och dra sitt lilla strå till stacken.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.