Igår och idag och i morgon

Gårdagens kväll spenderades på Valven, ätandes god mat och drickande ett par öl i glada vänners lag. Sen kom matnarkosen och slog klorna i mig så att jag blev tvungen att gå hem och somna. Idag vaknade jag upp till sommartid. Det är ett gissel. Idag funkar. I kväll när jag ska sova och i morgon bitti när jag ska vakna kommer det att vara ett problem. Jag vet det av erfarenhet. Hatar omställningen på våren. Gillar den på hösten.

Söndagsfikandet är gjort. Nu är det slapparsöndag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Svara
    He ho mån 28 mar 2011, 09:11

    Ho ho,
    vänner får barn, bildar familj. Kvar blir ett par ungkarlar som glor på TV och går på puben och blir så där trötta vid 10 så de går hem till ungkarlslyan och sover. Sen blir de pensionärer 🙂

    • Svara
      Janne mån 28 mar 2011, 13:38

      Oj, då vet du mer om mina vänner än vad jag gör.

  2. Svara
    He ho mån 28 mar 2011, 14:27

    Brukar bli så med tiden, tidens naturliga gång. Folk tröttnar på krogrundorna, skaffar ungar och hus. Kvar blir dem där som inte tog tag i saken utan lät det rulla år efter år…. sen sitter de där, 40+ och somnar vid öltappen 🙂

  3. Svara
    Janne mån 28 mar 2011, 15:26

    Jaha, så man kan alltså inte ha ett socialt liv när man blir äldre och har barn, det var som f-n!

  4. Svara
    tove mån 28 mar 2011, 18:32

    ”He ho” man ba: *snooore* på den världsanalysen. Hatar när folk tror att partnerskap + barn = rätt. Truth is att det bara är en konstruktion av ”samhället” (hatar att säga så). Sorgligare äre med dom som aldrig lyssnade i grundskolan och aldrig tog tag i det utan lät det rulla år efter år och sedan projicerade sin infantilitet i random bloggar.

    /backin up: T-pain

  5. Svara
    he ho tis 5 apr 2011, 22:37

    Jo fast det där softandet i soffan, slappandet, coola gänget. Efter 40+ är det inte så coola längre. Det är lätt att hitta dem, lite flintis och halvfeta vid öltappen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.