Mer prat om mat
Festligt • mån 7 sep 2009, 19:06 • Kommentera (0)
Det kanske inte ser så jättespännande ut, men det är ungefär tusen gånger godare än lunchen jag åt idag. Dessutom är den superenkel och går fort att göra: Stek kyckling, på med kryddor och släng ner lite purjolök så att den får fräsa till lite, häll på grädde* och låt det puttra tills allt har fått en krämig konsistens. Koka upp lite Tortellinis. Lägg upp på fat och servera. Klart.
* Självklart ska det vara grädde. Det blir ju godare då.
Läs andra bloggar om mat, kvällsmat, kyckling, tortellini, kryddor, purjolök, fräsa, stekt kyckling, grädde, krämig, servera, klart, godare
0 kommentarer
Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!
Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.
Det lät gott! Och ser gott ut.
Det var det. Jättegott och jätteenkelt.
Tortellini är mums