Borta bra … nja, hemma är faktiskt bäst!

Även om jag blivit vårdad, omhändertagen och ompysslad är det, efter fyra dygn på sjukhus, oändligt skönt att få komma hem till sitt eget hem igen, för att ligga på sjukhus är f-n inte kul alls. Det är långtråkigt. Oändligt. Och det är smärtsamt. Inte bara för att de skurit upp och grosat runt i mig. Att få bedövning i ryggraden är verkligen ingen hit. Även om det i sammanhanget är jättebra, var det så fantastiskt jäkla obehagligt att jag nästan kollapsade av det. Känslan och smärtan av att få in den där nålen om och om igen mellan kotorna … fy f-n … och då hade jag ändå fått lugnande och smärtstillande innan.

Nåja, allt gick i alla fall bra. När jag sedan låg på uppvakningsavdelningen hade jag så ont att jag nästan svimmade. Tack och lov för alla smärtlindrande mediciner som fyllde min kropp (och fortfarande gör det). Så förutom mitt nyläkta ärr på magen har jag nu även fått ett stort på ryggen. Nu är det vila och återhämtning som gäller. Igen.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Svara
    Mia sön 17 mar 2013, 20:08

    Vad skönt att få ett livstecken från dej – och att du fått komma hem från sjukan. Det är verkligen pestigt att ligga på sjukhus (nu har jag ju inte legat på sjukhus själv nångång, men jag har ju rätt ofta varit ”sidekick” till sonen – som har klippkort på div. kirurgavdelningar…)
    Krya på dej nu och hoppas du slipper mer sjukhus på lääänge!

    • Svara
      Janne mån 18 mar 2013, 07:35

      Mia: Ja, med några dagars vila är jag nog ”fit for fight” igen. Jag hoppas också att slippa sjukhus nu. Nu har jag gjort det här, nu räcker det.

  2. Svara
    Jontas mån 18 mar 2013, 18:32

    Först – skönt att du är hemma och att det är över! (För du är väl perfekt nu?) Sedan – sjukhus är det bästa jag vet! Åtminstone som personal.

    • Svara
      Janne mån 18 mar 2013, 20:31

      Jontas: Även när jag är som sämst är jag fantastisk, så … ja. Sjukhus är toppen, men det är inget kul att vara där (som patient).

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.