Proppa mig full med sömnpiller och kalla mig Piggelin

Ugh. Det här kan bli ”en sån” dag. Jag hoppas inte det, men jag misstänker att det kan bli. Jag har sovit som en kratta i natt. Eller förresten, det har jag inte alls, för när jag sov så gjorde jag det väldigt bra, men det blev inte så mycket som jag behöver.

Jag gick som vanligt och la mig vid elva-snåret igår kväll. Dessvärre kände jag redan där och då att det inte skulle fungera riktigt. Är det fullmåne? Eller kanske o-måne? Hur som helst, jag var pigg som en mört. Klarvaken. Men jag tänkte ”äsch, ligger jag bara och läser en stund blir jag säkert trött snart”. Så läste gjorde jag. Men trött blev jag ju såklart inte. En bra bok är inte ett bra sömnpiller. Vid tolv-snåret släckte jag lampan och försökte somna i alla fall, med lite radio bredvid mig precis som jag brukar. En timme senare tände jag lampan och öppnade boken en gång till och där blev jag visst liggande. Strax efter tre var boken utläst och lampan släcktes ännu en gång och då somnade jag faktiskt efter en stunds vridande och vändande.

Och på tal om något helt annat så hade något dumpucko snott min parkering när jag kom till jobbet i morse. Suck, suck, dubbelsuck.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.