Mmm och mums och mmm igen.

Idag åkte jag hem till mor och far och fick mig lite lunch. När jag och min bror (som jag hämtade upp på vägen) kom dit stod mamma i köket och höll på att laga den där kycklingen som jag tycker är den bästaste maträtten i hela världen. Det finns liksom ingen hejd på frosseriet när den serveras. Jag glufsar i mig tills jag blir alldeles för mätt, matt och trött. Men det går liksom inte att låta bli. Det är ju så j***a gott att jag dånar … och efter det dånar jag lite till.

Efter maten kopplade vi in min gamla digitalbox i föräldrarnas TV. Pappsen vill testa och smidigheten med en inspelningsbar box är ju så oändligt mycket bättre än att hålla på med video som päronen fortfarande gör när de vill spela in någonting som de vill se vid ett senare tillfälle. Dessutom blir ju bilden väldigt mycket bättre jämfört med det otroligt sunkiga kabelnätet.

Att lära sig en ny fjärrkontroll och mängder med nya funktioner kan ju däremot vara lite klurigt innan man får grepp om det och vant sig. Men eftersom pappa gillar teknikprylar kommer han säkert att sitta och trycka på knapparna hej vilt under kvällen och förhoppningsvis lära sig snabbt … hoppas jag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Helena lör 6 mar 2010, 19:56

    Fotot på din pappa är otroligt fint, Janne. Så vackert.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.