Och Iamamiwhoami är vem?

Okej, då var det där med Iamamiwhoami igen. Kampanjen med de sex små filmerna som fångade min nyfikenhet är onekligen en succé. Bara kommentarerna på Iamamiwhoamis YouTube-kanal är i denna stund är uppe i 11652 och visningarna av filmerna har passerat miljonen.

Fler och fler dras in i mysteriet och bloggar världen runt har mängder av teorier. Hetaste kandidaterna verkar fortfarande vara Christina Aguilerieria, Trent Reznor och Lykke Li (och några till). Själv har jag ingen teori alls. Men frågan och nyfikenheten kvarstår dock: vad/vem/vilka är det som ligger bakom det hela?

Ingen, förutom de inblandade, har en jäkla aning. Jag frågade en bekant som jobbar på Universal men hon har inte svarat på min fråga.Vet hon kanske något som jag vill veta?

Så det är väl bara att lägga mysteriet åt sidan och vänta in svaret. Egentligen bryr jag mig inte vem/vilka det handlar om, jag vill bara veta för att jag är nyfiken, för att det är snyggt paketerat och för att det är en ganska big deal att hålla på hemligheten under de två månader som kampanjen har pågått. Jag gissar att avslöjandet kommer att sluta med ett enormt antiklimax. Ett stort ”Jaha, var det han/hon/den/dem, det var ju inget kul alls”.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.