Lördag 31 Oktober 1998

Vaknade vid 11-tiden och gick upp och käkade lite frukost, knäckemackor och varm O’boy. Hade en skitskum dröm om att jag var och tittade på ett galleri som jag skulle ha som lägenhet, tror det var på odenplan, sthlm, med hemliga dörrar och finska människor med svarta kläder som jag var rädd för som sen var snälla i alla fall och sen blev det ett bageri som jag var tvungen att baka bröd. Undrar vad det betyder? Johan ringde, så vi gick och fikade en kortis på Micasa. Tog en kort promenad och sen hem till mig. Satt och läste tidningen och glodde.

Sebastian ringde och ville gå och fika. Så Johan och jag gick till GK. Satt där en stund och drack kaffe (som jag nu fått i mig tillräckligt för att vara lite småstirrig). Hem igen och vilade lite.

Johan kom igen och vi gick till Källar’n och tog en öl med Carl, Daniel och Alex. Gick hem till Carl, där vi satt och sdrack massor och lyssnade på musik och pratade. Gick till Magget. Drack massa öl, pratade med folk, blev jättefull, spelade bort pengar på Black-Jack, hem och däckade!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.