Mars 1999

Onsdag 31 mars 1999

Wow, nu funkar det igen. Så roligt. Har ju inte uppdaterats sen förra veckan. Trött som vanligt. Allt var som vanligt och inget speciellt alls. Fortsatte att jobba med CFB och som det känns nu tar det aldrig slut (fast det börjar närma sig slutet).

Pytt i panna med stekt ägg till lunch. Smakade ganska okej, fast de är dåliga på att krydda på Valvet!

Fika med Daniel. Rallyfort. Gick till Antikvariet och sa hej till Jesper och Johan och bestämde oss för att ta en öl så fort de stängt butiken. Hemma och lämnade min väska och Daniel skulle bajsa. Efter det gick vi till Antikvariatet igen för att hämta dom. Drack tre öl på Valvet och satt och tog det lugnt och småpratade lite.

Hemma vid nio och glodde lite på tv. Kollade Seinfeld. Diskade och gick och la mig. Fortsatte att läsa i boken som aldrig tar slut!

Tisdag 30 mars 1999

Jävla skitsäng! Jag måste köpa nya sänggrejer. En ny madrass kanske och lite kuddar och täcken. Jag har ju alltid ont i nacken när jag vaknar. Not good!

Undrar förresten om det inte är för att jag puttar bort kuddarna när jag sover. Så att de ligger mellan madrassen och gaveln. Kom på det nu, att de brukar ligga intryckta där när jag vaknar.

Fast jag behöver nytt i alla fall, för de är så attans fula.

Jobbade.

Hemma och lämnade ryggsäcken och gick sen till Micasa för jag skulle möta Helena där och fika med henne. Gick hem till mig en stund efter det. Satt hemma och läste Expressen och gjorde inget speciellt. Måns kom förbi en stund för att säga hej.

La mig redan vid elva och läste för jag var så attans trött.

Måndag 29 mars 1999

Var hos tandläkaren klockan nio på morgonen. Årlig kontroll. Inga hål den här gången heller. Lite tandsten bara. jo, ett par småhål också som är för små för att laga, men de har varit där i flera år, så de får väl sitta kvar i några år till!

Tandläkaren ringde och sa att jag betalat för mycket pengar för besöket. Det var ju väldigt bra, för jag tyckte att 350 kronor var dyrt för inget arbete. Så jag fick tillbaka 156:-.

Fortsatte med CFB som börjar bli lite som ”den där”.

Daniel ringde och vi gick och fikade på Micasa igen (som vanligt) Kim och några andra var också där. Det var ju roligt. Gick till Konsum och köpte mig en diskborste och lite andra grejer. Käkade lite och toklatade mig framför tv’n. La mig tidigt.

Söndag 28 mars 1999

Fika med Daniel och Sophia på Micasa. Gjorde inte mycket. läste tidningarna. Daniel kom förbi och Ida med så vi gick till GK och tog en kaffe igen och sen till godisaffären och köpte godis. Strosade runt lite. Åt upp resterna av Enchiladasarna. Mums och attans vad gott.

Daniel, Sophia och jag hyrde ”Festen”. Den var skitbra.

Gjorde nada. Bara dega.

Lördag 27 mars 1999

Uppe så jä-a tidigt och gick ut med hunden. Huh, så tidigt har inte jag gått upp på en helg på massor med år! Efter promenaden käkade jag frukost. Bengt kom och hämtade Assar, skönt. Det har varit lite roligt men jobbigt. Det är en gullig hund. Gick till Micasa och fikade med Daniel. Satt där ett tag och läste tidningen och gjorde fyllde i tipskupongerna. Måns G. kom och vi gick på en ultrakort promenad.

Hemma och vilade en stund.

Gick hem till Daniel vi halv tre för att kolla på fotbollen och dricka lite öl och vin. Fortsatte att festa lite efter fotbollen och beställde utkörda pizzor. Spelade tp som gick skit-illa och drack ännu mer. Alex och jag körde ner till Källarn och drack en öl där och sen till Magget och drack massa öl där med.

Fredag 26 mars 1999

Torget är stängt så min hemsida är inte under några dagar. Trist. Jobbade som vanligt, mest med CFB – evigt – känns som det aldrig kommer ta slut. Ute och promenerade med hunden, fikade på Micasa. Gjorde inget speciellt.

Torsdag 25 mars 1999

Hunden började vid halv sex idag igen! Taskigt. Gick upp vid åtta och dushade och klädde mig och käkade en banan till frukost. Promenad på vägen till jobbet. Det går inte så fort för Assar ska nosa på allting och spring runt och kissa på varenda stolpe och säga hej till alla andra hundar.

Jobbade med CFB hela dagen, korrektur och fixade massor. Ärtsoppa och pannkakor till Lunch, fortsatte med CFB efter det.

Promenad med hunden Assar efter jobbet. Han blir så otroligt smutsig. Jag fick duscha av honom när vi kom hem. Det är ju så mycket hår på hunden så all smuts drar sig till honom.

Käkade lite, mamma kom förbi för hon ville titta på honom. Glodde på tv och latade mig. Var ute på en lång promenade på kvällen och gick fort i en timme. Hemma igen kollade jag på sen kväll med Luuk och sen la jag mig.

Onsdag 24 mars 1999

Hunden började gnägga redan vid halv sex. Jag tror för att det var då min bror som bor granne gick upp eller något och hunden hörde massa ljud och blev nervös. Duschade och gick sen till jobbet och passade på att ta en sväng med jycken.

Jobbade med CFB hela dagen med Måns. Satt och gjorde korr och fixade och donade. Gjorde lite Rapid och andra smågrejer också. Tog en liten promenad efter lunchen för att rasta hunden.

Gick hem vid 17-tiden och lämnade hunden en stund. Gick och fikade med Daniel och Alex på Micasa. Efter det blev det promenad igen med hunden. Otroligt vad mycket frisk luft jag får nu de här dagarna.

Var på Valvet och tog en öl med Alex och Daniel. Sen gick jag på promenad igen. Kom hem och tittade på Seinfeld och Musikbyrån och sen gick jag och la mig och läste. Bllir ju helt utmattad av allt promenerande.

Tisdag 23 mars 1999

Jag förstår inte varför jag alltid ska vara så förbannat trött på tisdagar. Alltid. Det är någon slags flash från helgen som kommer tillbaka och spelar mig ett spratt. Konstigt.

Uppe vid 20 över åtta och duschade. Klädde på mig och gick till jobbet. Skönare väder idag när det inte regnar. Bra

Jobbade som vanligt och sen blev det gegg-väder. Carinas svåger kom med hunden Assar som jag ska passa fram till Lördag. Jätte roligt. En jättehårig hund i slaskväder. Det verkar inte vara en hit. Var ute och gick med hunden. La mig tidigt.

Måndag 22 mars 1999

Måste det vara ett sånt up-fuckat väder hela tiden.

Jobbade hela dagen med Rapid och en grafisk manual och lite andra små grejer. Sessa kom och jag fick Enchiladas av henne för att jag har hjälpt med hennes änglar och grejer. Mmm, supergott.

Hemma vid halv sex och värmde mate jag fått. Det smakade väldigt gott. Tidningen var med som vanligt.

Satt framför tv’n en stund och glodde på massa smörja. Daniel ringde och ville att jag skulle komma ner till Valvet och ta en öl. Det tyckte jag lät som en god idé så jag gick ner och drack en med honom.

Hemma och gjorde nada. Glodde lite på sammandraget av Oscarsgalan. Det var ju inget att ha. La mig istället och fortsatte läsa. Trött

Söndag 21 mars 1999

Johan och Camilla kom och plingade på dörren. Tog en dusch och gick till Micasa för en frukost. Carl kom också. Gick och sa hej till Daniel på Valvet. Kollade på utställningen som var på Galleriet där bakom. Inget speciellt alls. Gillar inte alls en av konstnärernas wannabekonst.

Gick och hyrde ”The big Lebowski” och glodde på den med lite jordnötsringar och läsk. Schysst film. Bra.

Låg på soffan och läste tidningarna och tog det lugnt. Glodde lite på TV. La mig och läste. Sov.

Lördag 20 mars 1999

Skönt att sova. Gick upp vid halv tolv och duschade och klädde mig. Gick hem till Johan där vi fick låna hans pappas bil för att åka till Väderstad och fika på det gamla Centralkonditoriet. Schysst café där allt är kvar sedan mellan 20- och 50-talet. Strosade runt lite i Väderstad by en stund innan vi åkte tillbaka till Vadstena och åkte till Loppisen borta vid Starby. Såg ett snyggt bord men jag hade inga pengar. Johan köpte en Anita och Televinken singel som vi åkte hem till mig och lyssnade på. På 33-varv ska tilläggas. Det låter otroligt roligt. Som ett gäng pundare och transvestiter.

Var på fest hos Oscar på kvällen. Satt där och drack massa öl och blev tankad. Gick till Magget och stod där och hängde en stund. Ap-trist. Gick hem och la mig.

Fredag 19 mars 1999

Fredag – skönt. Snuvig men det håller på att gå över (hoppas jag). Trött när jag duschade och gick efter det till jobbet. Mötte Kim på vägen när han skulle till skolan. Hoppas det blir lite lugnt idag. Johan kommer ikväll – roligt. Jag tror kanske Carl också skulle komma ikväll eller imorgon – roligt.

Jobbade till fem och gick direkt till Micasa där jag käkade och fikade med Daniel och Carl. Var hemma sen och vilade en stund. Johan kom och vi drack några öl och lyssnade på musik och satt mest och snackade. Gick hem till Kim en sväng och sen till Källar’n där vi drack några öl till.

Torsdag 18 mars 1999

Vaknade klockan 03.00 av att jag hade ont i magen. Somnade om efter en timma.

Vaknade igen av att klockan ringde. Gick upp och duschade och gick till jobbet. Jobbade med CFB hela dagen. Gjorde en dummy till dem som blev skittjock.

Hemma vid halv åtta och käkade lite och läste tidningen som vanligt. Gjorde ingenting. Kollade på Sen kväll med Luuk. Diskade, det hade börjat bli en sån där äcklig hinna på grejerna i diskhon. Blä. Gick och la mig och fortsatte läsa lite i Sagan.

Onsdag 17 mars 1999

Snö! Fan. Jag som trodde det gick mot vår. När ska den komma? Jobbade som fan och gick hem vid fem och käkade. Däckade på soffan och sove en stund. Kollade på Seinfeld innan jag la mig och läste en stund.

Tisdag 16 mars 1999

Tokjobbade hela dagen med CFB. Var och käkade lunch och fortsatte sen att jobba hela eftermiddagen och kvällen (med ett avbrott för middag på Munken) fram till ett på natten ungefär. När jag skulle gå så gick ju givetvis larmet igång så jag blev helt nojig och var tvungen att dubbelkolla allting så jag satte på larmet rätt. Läste i Sagan om tornen eller vad den nu heter.

Måndag 15 mars 1999

Jag jobbar på dagarna och vilar på kvällarna. Mina vardagar är väldigt lika varandra.

Satt kvar en stund för vi körde nätverkspel. (Marathon) .Jag blev skjuten hela tiden av Robin som stod och smög i hörnen för att sen attackera.

Hemma vid halv åtta och käkade. Läste tidningen samtidigt (som vanligt) och var lite trött. Men jag sov inte idag. Bra. Fast jag kanske skulle ha vilat lite. Glodde på TV istället och löste korsord. Söndagsbilagans lätta. Började läsa i Sagan om de två tornen eller vad den hette. Del två i Ringen. Köpte dem 93 på rean, såg jag, det är ju sex år sedan. Borde ha läst dem för länge sedan. Fast förra gången jag försökte orkade jag inte för den verkade så jäkla tråkig. Den är ju faktiskt ganska tjatigt skriven även om det är ganska spännande.

Söndag 14 mars 1999

Sov till halv ett ungefär. Skönt att sova. Lite seg idag, bakis. Måns ringde och ville att jag skulle skicka ett mail, så jag fick åka ner till jobbet och fixa det. Det tog ju bara en kvart eller så. Hem igen och köpte tidningarna och godis. Käkade upp resterna av tacosarna och la mig sen i soffan och glodde på TV och läste klart tidningarna. Sen stannade jag där resten av dagen. Bara totalt tok-lata mig. Jag tvättade lite också. Såg 2001 – ett rymd äventyr; herregud, vilken snurrig film, jag fattar inte vad den handlade om. Knäpp. Läste ut Sagan om Ringen, jävla skit. Jag hade ju hoppats på att man skulle få ett slut, men nej, nu måste jag läsa två böcker till för att få reda på hur det går för Frodo och hans vänner.

Lördag 13 mars 1999

Lite bakis. Daniel och Kim kom och hämtade sina grejer för de skulle till Norrköping. Någon av dem tappade en öl i köket som sprack så när jag kom upp var det öl i hela kylskåpet och på golvet. Gick till Östensson och handlade. Hemma och lagade tacos och satt och läste tidningen. Gott. Vilade på soffan en stund. Gisela kom och vi delade på en öl innan vi gick till Jenny. Satt där och drack massa vin och öl och hade det trevligt. Gick till Magget och drack mer öl och blev full igen.Men det var roligt.

Fredag 12 mars 1999

Min hud börjar bli så där torr av kylan som den blir varje vinter. Smörjer med HTH varje dag med det hjälper ju inte. Solen skiner och det är en strålande vacker dag, fast kallt.

Jobbade.

Hemma vid fem och då kom Kim så vi började festa. Räka och Daniel kom också. Drack massor av vin så jag blev helt full. Gick till Magget och drack några öl senare.

Torsdag 11 mars 1999

Jag tror kanske att hostan är lite bättre idag. Det känns så. Men så fort jag anstränger mig det minsta så kommer attackerna.

På menyn står det Morotskaka med senapssås??? Eh?? För mig är ju morotskaka de där goda kakorna med söt gegga på toppen.

Jobbade med diverse smågrejer och andra saker. Gick hem vid fem men jobbet ringde och ville att jag skulle komma tillbaka för det hade blivit något fel på foldern jag skickat till Scanner, men när jag väl gått tillbaka till jobbet så var det inget fel. Det var rätt. Stannade kvar och satt och lekte med ljudprogrammet och bytte refräng på Pistepirko-låtarna och la beats på Janes Addiction. Roligt. Gick hem vid nio. Stannade förbi på Valvet och sa hej till Daniel. På konsum och köpte en limpa bröd till min bror som kände sig lat. Glodde på Sen kväll med Luuk och la mig sen och läste.

Onsdag 10 mars 1999

Idag har jag börjat hosta blod. Det känns inte alls bra. Märkte det i duschen i morse. Hemskt. Gick till jobbet och blev helt anfådd fast jag gick helt långsamt. Kallt som fan också.

Ingen lust med någonting alls. En gnutta ont i huvudet också. Det här är inte bra att det är så här. Jag tror min kropp försöker säga mig någonting.

Jobbade med… inget speciellt. Hemma vid strax efter fem och käkade och somnade sen som vanligt på soffan en stund. Låg och glodde på TV ett tag. Daniel kom förbi en mini-stund och sa hej. Han vill tok-festa på fredag. La mig och läste. Nästan slut på boken – undrar hur de ska hinna med att lösa allting på bara några få sidor?

Hem till Jenny och Sascha på lördag, det ska bli trevligt.

Tisdag 9 mars 1999

Jävla skit-hosta. Jag blir tokig. Jävla skit-väder. Jag blir tokig.

Två timmar senare har hostan lagt sig lite, det känns bra, jag har bälgat i mig juice med multivitamin så jag känner mig attans nyttig idag. Köttbullar sen till lunch. Den som har planerat den här veckans meny på Valvet har nog inte tänkt så mycket. Idag köttbullar, igår viltfärsbiff.

Jag är ganska nyfiken på vem det är från dhr.se som brukar titta på min hemsida är? sll.se är ju Micke, det förstod jag när jag såg var den adressen hörde hemma.

Hemma vid halv sju och käkade. Fortfarande helt seg så jag la mig och sov en stund på soffan. Inget vettigt så jag la mig tidigt och läste i Ringen.

Måndag 8 Mars 1999

Tillbaka till arbetet. Det gick långsamt att gå till jobbet.

Gick förbi Vadstena Antikvariat efter lunchen (som inte var ett dugg god idag, viltfärsbiffar). Ska hjälpa dem med en annons tillsammans med fyra andra antikvarier.

Sitter på jobbet och är helt såsig i huvudet. Får jobbiga hostattacker ibland och sitter mest och hostar huvudet i bitar. Försöker dricka mycket vatten, men det smakar inte lika bra här som hemma. Gamla rostiga rör här eller något.

Vill ha fler besökare på min sida. Undrar hur jag ska få det?

Jobbade som vanligt nästan, lite långsamt bara. Hemma vid halv sex och åt lite. La mig i soffan och sov en stund. Kollade på tv innan jag la mig och läste i sagan om ringen.

Söndag 7 Mars 1999

Mina hostattacker är vääldigt jobbiga och jag har ingen hostmedicin. Eller kan köpa någon heller för den delen. Var ute och handlade lite och låg annars mest och läste tidningarna och tog det lugnt. Var förbi Valvet och snackade med Daniel och lämnade videon med Monthy Python från igår som jag spelade in. Annars tog jag det bara väldigt lugnt.

Lördag 6 Mars 1999

Ute en kort stund. Var på Konsum och handlade vindruvor och tidningarna. Allt som jag gör känns så otroligt långsamt. Ligger fortfarande på soffan hela dagen. Men är väl ganska bra idag. Gjorde ingenting. Gick förbi Valvet en kort stund och pratade lite med Daniel. Lotta och Micke ringde. Lotta hade råkat ut för samma sjukdom och blivit sjuk på samma gång, måndags kväll vid 6-7-snåret. Tokigt. Pratade med dem en stund. Fortsatte ligga på soffan på kvällen. Kollade på den där Monthy Python-reunionen. Den var hysteriskt rolig.

Fredag 5 Mars 1999

Aningen bättre. Men låg fortfaranda och glodde på tv hela dagen. Får såna vulgär-host-attacker ibland.

Torsdag 4 Mars 1999

Ingen större förändring. Tvingade i mig thé och en knäckemacka. Det var det första jag käkat sedan i måndags. Fortsatte att kolla på dålig tv.

Onsdag 3 Mars 1999

Sjuk. Kröp över till soffan och glodde på dåliga tv-program hela dagen. Sov väldigt mycket.

Tisdag 2 Mars 1999

SJUK! Mådde peck och orkade knappt ta mig ur sängen utan låg mest och glodde, sov och gjorde ingenting.

Måndag 1 Mars 1999

Jahapp, en ny fin månad. Solsken, morgontrött och lite allmänt seg. Måns ringde klockan halv nio för att fråga om jag skulle vara på jobbet klockan nio!?! Hallå!? Jag är väl alltid på jobbet vid nio! Konstig fråga. Gick som vanligt hela vägen till jobbet med en cigg i handen och tårar i ögonen för att det blåser såna där kalla irriterande vindar som får mina ögon att tåras.

Började jobba med CFB-projektet. Det kommer bli ganska omfattande och aningen rörigt känns det som. Men det ska nog funka bra – hoppas jag.

Fortsatte jobba som vanligt och gjorde grejer hit och dit. Gick hem och käkade ett par mackor och sen så blev jag tok-sjuk på en gång och mådde jättedåligt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.