April 1999

Fredag 30:e april 1999 (Valborgsmässoafton)

Trist väder. Nu vet jag att jag inte ligger still när jag sover som jag trott att jag gjort. För ag vet att jag somnade på rygg (tror jag) men imorse så vaknade jag på magen.

Fått massor gjort idag. Varit riktigt duktig. Men det är ju som vanligt.

Min bror var snäll och köpte mig bäddmadrassen jag glömde köpa häromdagen. Snäll bror jag har.

Fest i Motala ikväll, men jag är inte alls upplagd. Kanske är vädrets fel?

Efter jobbet hemma och käkade. Johan kom och vi drack ett par öl innan vi gick till Kim för lite fest. Satt där ett tag och drack massa öl och så innan vi gick ner till Magget och drack ännu mera öl. Träffade Sara och hennes lillasyster Alex som var hemma och hälsade på. Roligt. Dansade och hade det faktiskt väldigt roligt.

Torsdag 29:e april 1999

Mmm vad jag har sovit gott. Det var jätteskönt och jag ville inte alls gå upp.

Jobbade på med lite av varje, Swedmach bland annat.

Var på GK och fikade med Daniel.

Johan kom. Satt hemma hos mig en stund och gjorde ingenting. Gick ner till Källar’n och tog en öl och satt och pratade en stund. Gick bort till Valvet och tog en öl till och satt och pratade ännu mer. Daniel skulle kommit, men han orkade tydligen inte.

Hemma och glodde lite på TV, gick och la mig ganska tidigt.

Onsdag 28:e april 1999

Dagen började helt strålande, varmt och solsken. Nu är det lite gråare, får väl hoppas att det kommer tillbaka snart.

Idag har Valvet Chili con carne, jag tror deras fantasi börjar tryta vad gäller lunchidéer.

Chemical singeln släpps ju för sjutton inte förrän om två veckor!

Var i Motala och köpte ett duntäcke och två kuddar; ett stort fluffigt, mjukt och skönt.

Hemma och käkade lite och läste tidningen förstås. Tömde skåpet med alla gamla vinflaskor som bara står och luktar och gick ner med dem till en sån där igloo, skitjobbigt. Glas är väldigt tungt.

Kollade på Seinfeld och gick och la mig efter det, täcket känns bra. Kuddarna också.

Tisdag 27:e april 1999

Wow. Som en sommardag nästan. Supersolsken och klarblå himmel, ganska varmt och skönt. Måste hitta ett par bra solglasögon fort. Sorgligt så är ju mina Elvis-bricker trasiga. Dom var så jädrans stora och sköna.

Wow, äntligen! CFB är färdigt! Det känns som en sten har trillat bort från mina axlar.

Lite lätt ont i huvudet. Solen skiner och jag ska gå och ta mig en fika med Daniel nu, klockan är snart fem och det är dags att gå hem. (Fint litet rim där, ha ha.)

Som sagt. Satt på fiket en stund och gjorde nada. Gick till Konsum efteråt och köpte frön som jag planterade i blomlådan på terassen. Sallad och ett gäng blommor. Det blir nog fint i sommar det.

Inne hos min bror en stund och kollade på nätet om jag kunde hitta några snygga solglasögon – typ samma som mina Elvis-style. Men det fanns ju inte. Fast jag hittade ett par, men de kostade för mycket, eller inte egentligen, men jag vill prova dem först för det priset.

Cyklade ner till jobbet en stund och satt där och gjorde ingenting heller.

Hemma och tittade på lite tv innan jag la mig.

Måndag 26:e april 1999

Somnat och vaknat om vart annat hela natten. Ingen ro alls. Mår inte så bra, känner mig hängig och trött, tror jag har feber. Nu har jag tagit två alvedon så jag ska klara av att jobba. (Vilken martyr va?)

Nu verkar det som om äntligen CFB ska vara klart! Hurra!

Solsken, toppenväder. Jag mår lite bättre nu efter lunchen och så, tagit det lite lugnt idag bara för att jag inte mår riktigt som jag ska.

Käkade digestive’s med vitlöksost och låg på soffan och läste ut ”Sagan om konungens återkomst”. Äntligen slut! Fast den var ganska bra. Tittade på någon dokumentär om fotomodeller.

La mig och började på en ny bok som jag köpte på rean; Sommarspel. Första kapitlet var jobbigt, hur långa meningar som helst, ibland tio rader kanske.

Söndag 25:e april 1999

Jag tror jag fått den där äckliga förkylningen som Måns satt och hostade på mig när vi jobbade i torsdags.

Helt paj, lite feber och allmänt hängig. Låg på soffan hela dagen och bara stirrade.

Daniel kom och han gick och hyrde en film – ”Snake eyes” med Nicolas Cage. Den var ganska okej.

Lördag 24:e april 1999

Uppe vid halv tolv och gjorde mig iordning. Gick till Micasa för att fika frukost med Daniel. Han kom en halvtimma försent – inte snällt. Uppe i tipsaffären och spelade på tipset.

Gick hem till mig och kollade på ”Torsk på Tallin”. Den var rolig.

Gick hem till Daniel och satt på hans balkong i vårsolen och drack ett par öl och tog det mest lugnt. Satt och drack lite och småpratade om ingenting speciellt. Var nere i stan och käkade en pizza på Venezia. Blev helt trött efter det så jag var tvungen att vila lite. Hos Daniel så var det fotboll och sen efter det satt vi och spelade TP ett tag.

Gick ner till Källar’n och drack ett par öl med Sophia. Daniel var för trött för att följa med den tråkmånsen. Alex där så jag stod och pratade med honom och Sophia en stund innan jag gick hem.

Fredag 23:e april 1999

Oj oj oj. Jättepruttig. Pruttade som en galning hela morgonen. Undrar om det beror på rödvinet eller om det beror på ärtsoppan som jag käkade igår?

Bakis-light idag, men inte alls så farligt. Köpte mig en flaska mineralvatten på väg till jobbet. Gott.

Hemma och latade mig hela kvällen framför tv’n. Trött som f-n efter en hård arbetsvecka. La mig ganska tidigt och läste.

Torsdag 22:a april 1999

Jag är trött, sur, ledsen och stressad. Orkar inte göra något idag, ska bara sova och gråta lite och sen vakna imorgon och bli väldigt glad över att solen skiner för det hoppas jag att den kommer att göra imorgon.

Allting försvann, surheten, stressen etc… vips. Skönt!

Efter jobbet hemma, käkade och läste tidningen som vanligt. Micke ringde och vi gick till Valvet och tog oss en öl, en öl till och en öl till. Lotta kom och vi satt där och småpratade om lite ditt och datt. Gick hem vid nio när Micke och Lotta skulle hem till hennes pappa för lite middag. Tittade lite på tv – får inte glömma att betala notan imorgon på lunchen. Cigaretterna som jag och min bror beställt ska betalas också.

Lotta och Micke kom hem till mig med vin som vi drack upp och satt och pratade om än det ena och det andra hela kvällen. Alltid roligt att få besök av de två!

Nu är klockan mycket och dags att gå och lägga sig. Efter några öl och vin blir jag lite onykter. Trött idag. Kanske för att det var en så stressig dag. Nu är det i alla fall dags.

Godnatt

Onsdag 21:e april

En sån där morgon som det brukar vara.

Jobbade på som en liten tok hela dagen med massa olika saker. Det är väldigt mycket att göra just nu.

Lunch på Valvet som vanligt. Kotlett nånting.

Fikade med Daniel och Sophia efter jobbet på Micasa. Satt hemma och tittade lite på TV.

Klippte av mig håret också. Stod framför spegeln med trimmern och vips, så blev håret jättekort.

Fortsatte att läsa i boken förstås innan jag somnade.

Tisdag 20:e april

Lite ont i huvudet och den här dagen känns inte som idag. Känns mer som i morgon. Som en onsdag, fast det är tisdag.

Fast det är nog lite tisdag ändå, för jag är så illa trött. Kanske är det grå trista vädret som gör mig trött. Jag vill ha sol, jag vill ha varmt.

Uäh! Jag tror jag blir tokig. CFB-grejen bara fuckar sig hela tiden sen jag bytte tillbaka till deras typsnitt. Hoppar och far.

Jag kommer ihåg en gång när jag skulle klättra runt murarna på slottet och fastnade på toppen av den ena gräsvallen. Jag kom varken upp eller ner och sen dess har jag en mycket irriterande höjdskräck.

Slutade jobba vid 17.15 ungefär. Gick från jobbet då i alla fall.

Jag som trodde jag hade massa hundra på mitt bankomatkonto! Nu tog jag tydligen ut de sista två hundra? Undrar vart alla andra hundra tagit vägen?

Hemma, käkade och kollade lite på och la mig och läste i ”Sagan om konungens återkomst”, som är väldigt spännande just nu.

Måndag 19:e april 1999

Jobbade med jobbigt. Helt plötsligt skall radavståndet som hela tiden har varit 14 vara 12, så att det inte blir så spretigt. Synd att ingen kunde kommit på det tidigare… Jag får spel och är så otroligt trött på det här jobbet jag håller på med! Det suger musten ur mig!

Var på banken och tömde min sparbössa. 953 kronor in på sparkontot. Det var ju roligt.

Gick hem vid 18-tiden och gick förbi Konsum och köpte lite mjölk och sån’t. Hemma och käkade lite, varm choklad med råg-the-kakor med gunillas marmelad, mums, och läste tidningen precis som alla andra dagar. Ont som f-n i nacken och övre ryggen, undrar om jag har legat illa inatt eller något sånt, det är otroligt irriterande, jag är helt stel.

La mig jättetidigt och läste massor i boken som är ruskigt spännande just nu. Uppe vid halv ett och tog en cigg innan jag la mig och fortsatte läsa innan jag till slut somnade.

Är inte mitt liv lite väl förutsägbart. Dags för en ändring tror jag!

Söndag 18:e april 1999

Seg. Vaknade med en sprängande huvudvärk och baksmällesmak i munnen. Tog två alvedon och somnade om.

Gick upp och ut och handlade lite grejer. Låg på soffan mest hela dagen och glodde på tv och bara latade mig.

Lördag 17:e april 1999

Vaknade vid halv tolv och ute på stan och köpte målarfärg och tygfärg. Hem igen och tvättade överdraget till soffan och färgade det. Målade underredet till soffbordet också, ljusgrått. Det var jättejobbigt. Var helt nojig och trodde nästan att soffan skulle bli helt batik-mönstrad, som tur var blev den inte det. Den blev skönt grön. (den var ljusgrön förut, nu är den mer klargrön).

Käkade upp tacoresterna från igår.

Hemma hos Kim och drack en öl och en grogg och kollade på South Park. Det är roligt. Gick hem till Micke och festade lite. Taxi till Magget och drack några öl där.

På vägen hem halkade jag i leran och måste ha sett hemsk ut, tur för mig har jag tvättstuga imorgon.

Fredag 16:e april 1999

Morgon och lite bakis från igår. Känner mig väldigt pratig idag och sugen på tacos. Mums. Det ska jag nog laga ikväll!

Grattis Mona och Ida som fyller 28 år idag!

Helt nollad i skallen. Orkar inte tänka knappt.

Jobbat med diverse grejer

Fredag kväll och nu är dagen slut. Jag hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig. Lyssnar på någon käck euro-låt på radion. Försöker komma på vad jag har gjort idag. Usch så varmt här är.

Just det, efter jobbet var jag på Micasa och fikade med Daniel och Oscar. Efter det gick jag hem och gjorde en tacomiddag och satt och åt och läste Expressen. Har mest legat på soffan hela kvällen och slöglott på tv’n. Kim ringde och undrade om jag ville komma och festa och sen gå på något cocktailparty. Men jag var för seg och trött och orkade inte alls det idag. Får se om jag går ut en sväng i morgon.

Hörde Chemical Brothers nya låt (hey boy hey girl), attans vilken svängig låt

Alec skulle tydligen stå i baren på magget i morgon så jag kanske går dit.

Måste förresten köpa den singeln så fort jag hinner

Kanske borde fortsätta städningen som jag påbörjade häromdagen. Det känns inte riktigt färdigt ännu.

Vill ha den där gamla Bob Sinclairlåten också (Gym tonic) Den svänger nästan lika bra, fast den är gammal.

Godnatt.

Torsdag 15:e april 1999

Morgontrött som vanligt. Jag tycker att jag borde ha vant mig nu efter alla dessa år att kunna vakna på morgonen utan att känna mig som en zombie. Jag går upp samma tid nästan varje dag. Somnar kanske ungefär vid samma tid varje kväll och ändå är jag supertrött.

Undrar vad som händer idag!

Fortsatte lite med SwedMach-grejer som ska göras och lite CTT-saker också. När vi skulle gå på lunch var det superäckligt väder; blåsigt med snöblandat skitregn. Jag tror jag kräks. Som tur var kom Janne och vi fick skjuts ner till stan. Ärtsoppa till lunch med pannkakor till efterrätt. Det smakade okej. För bara några år sedan skulle det vara totalt otänkbart att jag skulle käka ärtsoppa… jag har väl blivit vuxen eller nåt. Var så otroligt kräsen när jag var yngre, det är jag fortfarande, fast nu kan jag i alla fall äta det mesta utom fisk, svamp och andra äckliga saker.

Jobbat med diverse grejer och lite CFB (som är på sluttampen igen), allting ska linjera i nederkant.

Fikade med Daniel och Sophia på det nya stället. Men det kändes inte bra där. Usch!

Wow. Nytt rekord i antal besökare och jag är full igen. Det var ju ovanligt. Intet nytt på västfronten. Det var någon bok som hette så visst. Meningen var, min planering, att jag skulle ta det lugnt. Jag var i och för sig lugn om jag inte tagit den där sista ölen… som vanligt. Det är alltid den sista ölen som ställer till det. Nu är det i alla fall försent. Klockan är kvart i två (så egentligen är det imorgon). Hemma hos Kim och det var ju lugnt. Senare på magget och drack öl och spelade på Black Jack. Jag förlorade visserligen ingenting, men jag kunde givetvis inte sluta när jag låg på massor av topp. Nu är det dags att försöka sova lite. Kommer väl vara ap-trött imorgon, men det gör ingenting. Man ska ha roligt, varför annars bry sig.

Godnatt

Förresten. Inga dumma människor idag. Alla var trevliga och det är ju bra eller så…

Onsdag 14:e april 1999

Ouch. Så där supertrött så jag var tvungen att somna om några gånger innan jag orkade gå upp. Sitter nu på jobbet och har just kommit hit och kan knappt hålla ögonen öppna. Undrar varför, för jag la mig lite tidigt igår så jag borde vara utvilad och pigg, solen skiner etc…

Lite hungrig redan, idag är det Carbonara till lunch. Hoppas den är god.

Det har varit en hård dags arbete idag. Massor med saker som jag fixat och trixat med. Carbonaran på lunchen tycker inte jag var en carbonara, snarare en pasta med skinksås, men den smakade okej, inte mer. Men det var nog för att jag vräkte på massor av parmesan. Synd att det blåser så förbannat ute. Annars hade det varit kanonskönt – typ sommar, som jag gillar starkt.

Klockan är lite över fem, jag tror jag ska gå hem nu!

Köpte patroner till min reservoir.

Åt lite och sånt där…

Hurtig som f-n och började tokstäda hemma. Torkade av fönstren och runt omkring och dammsög och torkade golven… Jättejobbigt men skönt när det var klart. Kollade lite på tv innan jag la mig – Seinfeld t ex. Som alltid roligt. Som alltid läste jag innan jag somnade

Tisdag 13:e april 1999

Jösses vilken trött morgon, jag tror jag dånar. Fast det är ju tisdag och jag är trött då. Grattis på födelsedagen bror! Jobbade på med bl a Parabolux, CFB och Swedmach grejer.

Var och fikade med Daniel och Ida efter jobbet på Micasa. Satt där ett tag och glodde och småpratade lite. Hemma och gjorde ingenting. Var på Biblioteket och lämnade in min deklaration. Gick hem till Ida, men hon var ju inte där så jag satt och väntade på henne där i en timma. Satt och pratade lite med henne en stund innan jag gick hem igen och käkade en smörgås och lite varm chocklad. Gick och la mig nästan direkt efter det vi elva ungefär. Fortsatte att läsa i Ringen del 3.

Måndag 12:e april 1999
Vaknade och allt det där som vanligt. Jobbade på som ett litet jehu hela dagen med massa olika saker. Hemma vid halv nio och käkade och läste Expressen som vanligt. Trött och låg på soffan och glodde lite på tv. Började läsa del tre i ringen-storyn; ”Sagan om konungens återkomst”.

Söndag 11:e april 1999
Vaknade vid elva eller tolv eller så och gick och lade mig i soffan, den blå lagunen var på tv så jag låg och slöglodde på den. Kim ringde och om jag ville med på en pizza. Duschade och gjorde mig iordning och sprang ner till pizzerian. Anders och Oscar var också där.

Var på jobbet och hjälpte Måns med en utrymningsplan.

På Konsum och köpte tidningarna. Hemma igen och låg på soffan läste och latade mig. Sov lite till och från.

Daniel kom förbi en kortis med Sophia. På konsum igen och köpte isglasspinnar och lite godis. Låg på soffan och kolla på tv; Thelma & Louise. La mig och läste äntligen ut Sagan om de två tornen, nu är det bara en bok kvar i den här storyn. Fast sen är det ju tre till. Undrar vad de handlar om?

Lördag 10:e april 1999

Skrivet lördag natt: onykter

Nu är jag full igen. Vaknade vid nio i morse och var helt trött. Gick upp och gjorde ingenting ett tag. Var på Micasa och drack en Latte och en skinkmacka till frukost. Daniel hemma hos mig och kollade på Killinggängets första film om Gunnar Rehlin. Gick och kollade på en utställning som var sådär. Sophia och Daniel kollade på Killinggängets andra film ”Ben och Gunnar”.

Satt hemma ett tag innan jag gick till Kim och festade. Drack massa öl och spelade lite TP, kollade på South Park. Gick till Magget och drack några öl, fast idag var jag lite förståndigare än vanligt och drack massa vatten också. Hade en djup diskussion med Elin om konst och att jag var så jävla bra. Trött och gick därifrån på lite dåligt humör för någon hade varit otrevlig.

Trött, massor med vatten. Fast nu när jag märkt att fyllan är ytlig ser jag att det bara är nonsens. Såg vad jag hoppas jag ville se.

02:30 Vad ska jag göra nu?

Fredag 9:e april 1999

Jag drömde om farmor inatt:

Hon hade byggt ett hus innan hon dog där alla hennes saker skulle vara. Kläder, några möbler och massor med plastbestick, muggar och tallrikar. Det var mamma som berättade det när jag skulle hälsa på farmor eftersom hon inte bodde där hon skulle bo. Varken mamma eller pappa var hemma så jag stoppade en hundralapp i deras brevlåda och fick sen skjuts av en ”yellow cab” där mamma satt i baksätet och visade vägen till farmors hus som var bredvid minigolfbanorna bakom slottet. Ida var också där och tittade på alla grejer. Bredvid huset höll någon på att starta upp en biljardhall med massor av fula skyltar på fasaden. Vi försökte säga till honom att det var bättre att sätta upp en riktig skylt. Sen vaknade jag.

Inget roligt att gå upp för det var så grått och trist ute.

Jobbade med CFB hela dagen igen. Det börjar närma sig slutet (igen). Det tar sin tid och det är väldigt omfattande. Slutkorr iväg idag. De på stockholmsbyrån vill byta typsnitt från ”Bembo” till ”M Bembo”. Typsnitten är identiska, problemet är bara att min dator inte gillar ”M Bembo” så dokumenten flödar om hela tiden och det är attans irriterande. Det kan finnas en skillnad i kerningsvärdena, men det är omöjligt att upptäcka ens med ett tränat öga. Jag gråter…

Var och fikade med Daniel och de andra efter jobbet. Trött. Hemma efter en timma och lagade lite Pasta med ädelostsås, blev ganska gott. Satt och glodde på tv ett tag och tog det väldigt lugnt. Fixade min deklaration. pappren från skattemyndigheten visade att jag tjänat 200 kronor förra året. Fast det kan ju bero på att de hann skicka ut den innan jobbet hunnit skicka in kontrolluppgifterna. Fyllde i och skrev under. Jag har betalat över 73.000 kronor i skatt. De ville jag ju hellre ha haft.

Gick och la mig ganska tidigt för jag var jättetrött och fortsatte att läsa i sagan om de två tornen. Det har tagit lång tid att läsa den här, men det kanske beror på att jag bara hinner läsa några sidor innan jag somnar.

Torsdag 8:e april 1999

Vaknade av att min mobiltelefon pep för batteriet är slut. Irriterande, för först fattade jag inte riktigt vad det var som pep hela tiden. Strålande sol när jag gick till jobbet. Skönt!

Jobbade hela dagen som vanligt och gick sen hem, köpte en back öl på bolaget, käkade och läste tidningen. Gick hem till Kim och kollade på hockeyn (Modo vann över Brynäs med 2-1). Satt där ett tag och kollade på tv och drack några öl. Gick hem efter det för jag var så trött. La mig och sov.

Onsdag 7:e april 1999

Det är efter lunch nu. Sitter med hörlurar och lyssnar på Underworlds senaste som jag köpte förra veckan. Den svänger. Har just varit och ätit pasta på Valvet (någonting med skinka, tomat, ananas och gräddsås med bambuskott och svamp. Det var gott! Har äntligen skickat iväg den ena delen av CFB till repron. Skönt, den andra börjar också bli lite klar. Ska bli väldigt skönt när allt är färdigt. Massor med andra saker som ska göras också, men jag tar det i tur och ordning.

Satt och kämpade hysteriskt med hemsidan men inte ville det funka som jag ville. Det slutade som vanligt. Tröttnade. Men jag fortsatte lite till och Lars tittade på den på sin sida och berättade att det jag trodde var fel verkligen var fel (tack Lars!). Men det har jag fixat nu. Robin var också snäll och hjälpte mig.

Gick hem från jobbet vid halv nio eller kanske nio och käkade lite tekakor och varm choklad. Kollade på Seinfeld och gick och la mig och fortsatte läsa i boken. Nästan slut, bara kanske tio sidor kvar.

Tisdag 6:e april 1999

Back to work idag. Trött. Vädret är grått och trist. Fortsatte att jobba med CFB idag. Men äntligen, ena halvan är klar! Den ska bara godkännas uppifrån Sthlm. Skönt. Undrar förresten vad Mårten menar med att han tycker synd om mig? Hella berättade nämligen det i helgen, jag bara skrattade när jag hörde det!

Hemma vid sex-snåret och käkade och tog det lugnt en stund. Kollade på Sajber där Anton var med – jag skrattade. Var nere på Valvet och drack en öl och pratade med Daniel en stund. Hemma och badade en timma och låg och läste i Sagan om Ringen fast fortsättningen – nästan färdig och kallt i vattnet när jag gick upp! Brrr.

Nybäddad säng och fortsatte att läsa lite. Sov en stund men vaknade av att det var någon jobbig ringsignal på radion som jag egentligen trodde var hos mig men sen var det inte det så jag somnade om efter ett tag.

Måndag 5:e april 1999

Hemma hos Mamma och Pappa igen för att äta mat. Någon köttbit med sås och potatis. Jättegott. Hemma vid halv fyra kanske och då kom Johan och satt och åt chips glodde på tv ett par timmar.

Låg på soffan hela kvällen och stirrade in i tv’n. Ida kom förbi en sväng och spelade in Maddonas Ray of Light-skiva och satt och babblade och halvsov i fåtöljen.

La mig vid elva och läste.

Söndag 4:e april 1999

Seg igen. Var å GK och käkade frukost med Johan och Daniel. Sen kom alla andra också. Ida, Åsa och Benjamin tog förstås en timme på sig att komma ner. Tog en promenad ut till piren och satt där i solen ett tag. Hemma hos Ida och käkade lite mat. och satt i solen. Johan kom och vi gick och hyrde Idioterna och och glodde på den. Konstig film!

Ida, Åsa och Benjamin kom och vi gick och hyrde en ny film, Wag the dog” som var bra, men lite tjatig. Satt i soffan och glodde.

Lördag 3 april (påskafton) 1999

Vaknade vid elva och gick upp och duschade och fixade mig. Åkte tillsammans med min bror hem till Mamma och Pappa för den årliga påskmiddagen. Min andra bror Mats och Mormor var där med. Käkade mat, käkade godis. Satt och blev mätt som en plätt.

Hemma och vilade efter maten. Johan kom förbi en sväng men gick hem och käkade efter en stund. Jag gick till Räka och festade, det gjorde de flesta andra också efter ett tag. Samma story som vanligt. Massa alkohol och fylla.

På magget i kanske en halvtimme. Johan och jag gick och satte oss vid vallgraven och snackade lite en stund med varsin öl. Hem och glodde på natt-tv en stund innan jag gick och la mig.

Fredag 2 april 1999

Segdeg. Var och fikade med Johan och hans syskon-posse och gick på en promenad i solen. Hyrde ”the Wedding singer” och satt och tittade på den. Tog det bara lugnt hela dagen.

Torsdag 1 April 1999

Morgon! Solen skiner och jag bara gäspar hela tiden. Vaknade innan klockan och gick upp och duschade. Klädde på mig och gick till jobbet. Det var så tyst och lugnt.

Efter lunchen (lammrulle med stekt potatis och rosmarin / vitlöksås) blev jag helt seg och nästan somnade på jobbet. Förskräckligt.

Var i Motala och köpte ett par skor och Underworlds senaste skiva.

Satt på jobbet till tre ungefär och gick sen hem och vilade och läste Expressen. Daniel kom vid fyra-fem och ville titta på Hockeyn. Drack en öl och tog det lugnt. Satt där och glodde några timmar. Hella och Ost kom förbi och var bra glada i gasen och gick efter en stund för det inte var fest. Efter en timme eller så kom de flesta, Anna, Johan, Geraldo, Camilla, Ida, Benjamin, Måns med syster och hennes man. Det var säkert några till där. Jag vet inte för sen blev jag så full (alla andra också) och vi gick till Magget och drack.

Efterfest hemma hos mig till fem på morgenen. Fast jag hade ju glömt att Jodie lånat mina nycklar och han med så jag kom inte in. Happy me som har mobil så han kom springande som en älg och lämnade nycklarna på stört. Det var snällt!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.