December 1999

Fredag 31 december 1999 – Nyårsafton

Sov till tolv ungefär och tog det så där morgonsaktra. Uppe på Hörnet och hjälpte till att köra ner all vår mat till festlokalen och betalade samtidigt också… trist. Tänk om vi fått allting – det skulle vara skoj! Var sen i lokalen hela eftermiddagen och stressade runt för att få klart det allra sista. Stressade hem ännu mer för att få duscha och klä om efter fem så jag tokduschade och slängde på mig kostymen och rusade sen iväg till lokalen igen för den sista maten skulle komma strax efter sex.

Vid sju började folk droppa in och festen kunde börja. Minglade runt lite en timma innan vi satte oss vid åtta och började äta. Fortsatte med Kaffe och Avec och tårta… sen fortsatte vi eller började festa fram till tolvslaget då vi alla gick ner till hamnparken och kollade på fyrverkeriet och skålade in det nya året i Champagne med tillhörande kramkalas. Gick tillbaka till lokalen och fortsatte sen att festa hela natten… (folk försvann nere i parken, en del gick hem för de var sjuka, några tror vi smet till magasinet (varför man nu vill gå dit?) så vi var inte riktigt lika många sen när alla kommit tillbaka.) Festade och festade och festade och sen vid halv åtta på morgonen var jag hemma – dundertrött.

Torsdag 30 december 1999

Fortsatte i festlokalen och gjorde (typ) det sista. Satt på Valvet igen och drack öl och det blev några fler än vi tänkt oss så vi (Daniel, jag, Linda och Micke) satt sen hemma hos Daniel och drack massa vin som han korkade upp.

Onsdag 29 december 1999

Förberedde vår nyårsfest så jag var nere i lokalen hela dagen. Anna, Patrik och Tyrla kom så jag installerade dem i Saras tomma lägenhet. Var på Valvet på kvällen och drack några öl med alla.

Tisdag 28 december 1999

Var och lånade bilen av pappa och åkte iväg med Lotta och köpte en skjorta, slips, strumpor och kalsonger till nyårsafton och sen tillbaka hem och körde ner alla pynt-grejer till Festlokalen och planerade alkoholen till maten som vi köpte senare på e.m.

Hemma och slappade ett tag och gick sen och solade på jobbet. Fasansfullt ljud på solariet, fläkten dundrar som en galning.

Hemma och glodde lite på Tv innan jag gick och la mig.

Måndag 27 december 1999

En helt vanlig dag – nästan, eftersom jag är ledig. Var och fikade på Micasa med Lotta och Låtta och pratade om bordsplaceringen och sen kom Sofia, Berhard och Mona. Satt där i två och en halv timma och småpratade om ditt och datt.

Hemma och tvättade och dammsög och tog det väldigt lugnt. På kvällen på Valvet satt jag och drack några öl med samma människor som på Micasa plus Måns, Maria och Sophia var där en stund också. Satt där till strax efter elva då jag gick hem och la mig

Söndag 26 december 1999 – Annandag jul

Uppe vid elva. Åkte sen till mamma och pappa och käkade middag. Min absoluta topp-super-favorit-mat: Mammas hemlagade kyckling med potatis och sås. Fantastiskt gott så man nästan svimmar av välsmak. Mamma gör helt enkelt världens godaste kyckling.

Aptrött och var tvungen och vila efter maten fram till Kaffet med tårta. Smaskens – fast det blir lite maffigt.

Mötte Loppa utanför Alexanders och vi gick ner till festlokalen där Lotta redan var. Möblerade upp hur vi skulle ha borden. Det kommer att bli jättebra. Hem och vände, Loppa och jag gick till Valvet och drack oss ett par öl (mycket öl nu). Efter det hem och kollade på Fanny och Alexander.

Lördag 25 december 1999 – Juldagen

Seg som ett hus. Hur trött som helst. Låg bara och degade på soffan hela dagen och var mest lite paj. En full Hella kom instolpande vid två (på natten) och vill sova på soffan och jag sa okej, men eftersom han bara satt och pratade i telefon och lyssnade på samma Bowie-låt typ 10 gånger så fick jag säga till, då gick han.

Fredag 24 december 1999 – Julafton

Vaknade vid halv elva och tog det attans lugnt. Duschade och klädde mig och gick sen in till min bror. Åkte sen hem till Mamma och Pappa och firade jul. Satt där och åt massa julmat och hade det trevligt. Kollade fem minuter på Kalle innan jag tröttnade och tog en cigg istället. Sen var det julklappar; fick böcker, Beastie Boys-samlingen, strumpor, en kalender och penna och pengar. Fick mina födelsedagspengar också, så jag kände mig ganska rik.

På kvällen senare så var det den traditionella julfesten. Folk poppade in och vi satt och drack och blev fullare och fullare. Satt och festade hela natten ända till sju på morgonen, då gick jag och la mig.

Torsdag 23 december 1999

Ledig! Uppe hyfsat tidigt och åkte och julhandlade. Köpte skivor till mina bröder (mycket orginellt) och så en bok med heta rätter till Daniel + en skiva med musiken från serien ”the Lakes”. Mamma och Pappa får ju den där boken jag köpte igår. Sen blev det en bukett tulpaner till mormor också.

Tog det ganska lugnt hemma sen… Gick hem till Oscar och drack tre öl och sen hem igen.

Onsdag 22 december 1999

Morgontrött, vad annars. Idag är sista dagen innan jag tar en veckas julledigt från alltihopa… Det ska bli väldigt skönt.

Sitter och funderar på vad jag ska köpa för julklappar till min familj och de vänner som ska få något… svårt… det kommer bli en skitjobbig stressig dag imorgon när jag ska runt och shoppa.

Lunch: Pepparrotsgryta med potatis, tråkigt… jag vill ha god mat.

Var på bolaget och köpte saker till nyårsfesten… smaskens för de som gillar det. Själv tycker jag sådär…

Försöker få tag i en snubbe som kan sköta en filmprojektor… Men han svarar inte, får jag inte tag på honom under eftermiddagen får Carina svänga förbi honom på hemvägen.

Efter jobbet gick runt på stan och kollade om jag hittade några julklappar, en blev det. En bok om seklet som gått, en sån där tjock, fet och dyr bok. Den får mamma och pappa dela på.

Köpte en pizza som jag gick hem och käkade upp, efter det soffläge en stund och lyssnade på musik. Var inne hos min bror en stund och drack en kopp kaffe. Sålde två tavlor till Linn (för snäll-jul-priset 200:-/styck)

Gick hem till Johan och satt där och drack några öl med honom och Oscar som jag mötte utanför. Anna kom också. Skönt och slappt. Fick ett par glasögon (eller vad ma ska kalla dem, de var av kartong) som när man tittade mot ljuspunkter så vart det massa spektras och färger som lyser. Snyggt – tack Johan!

Tisdag 21 december 1999

Så mörkt när jag vaknade att jag trodde att det var mitt i natten, men klockan ringde så jag tvingade upp mig själv. Sen var morgonen som vanligt.

Jobbade som vanligt, satt och skissade på en hemsida till en kund som ska bli jävligt cool… Där får web-programmeraren något riktigt svårt att bita i.

Hemma på kvällen och käkade och tog det lungt en stund. Gisela kom förbi en kortis och lånade mitt pictionary. Ida ringde och jag gick in till Sara och drack ett glas vin. Men jag var för trött så jag gick in till mig och glodde på tv en halvtimme och gick sen och la mig.

Måndag 20 december 1999

Morgontrött som vanligt. Mår lite bättre idag… men känner mig lite konstig i halsen och är snuvig… Nu är det inte många dagar kvar till Julafton… jippi… Folk undrar och hoppas att jag ska ha min årliga julfest (den bästa på hela året!). Får se, men det kommer jag säkert att vilja då, om jag är frisk!

Hela dagen ganska vanlig.

Sprang runt på stan och letade efter blå duk på rulle till nyår, men det fanns ingenstans… Östenssons får in dem på Onsdag, så jag får gå då och kolla om de är okej. Köpte i alla 42 champagneglas som vi ska dela ut till gästerna… Pratade mycket och länge med Lotta och Låtta på telefon också, de var ute och köpte lite pynt till festen… det blir nog bra.

Skjutsade folket på Hörnet med deras familjer till Gyllenhammars Wärdshus för de skulle äta julbord. Hämtade Glögg åt Daniel hemma hos honom och lämnade hos Johan men då var han redan där…

En sån där paragraf-ryttare satte en lapp på bilen jag parkerat (på parkeringen som tillhör huset där jag bor) att ”jag inte fick stå där och jag skulle respektera p-platser”. Underskrivet med ett namn som inte finns i huset! Who is he to talk?

Satt och glodde lite på tv som var fasansfullt dålig. Pratade lite med Låtta och åkte sen vid tio och hämtade Hörnet-folket så de fick skjuts hem.

Hemma igen så gick jag och la mig ganska tidigt för jag var trött.

Söndag 19 december 1999

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag är så där svullen i halsen och snuvig och allt känns jobbigt.

Låg på soffan hela kvällen med en filt över mig. Daniel, Johan och Calle kom och vi tittade på ”Matrix” på video. Den är ju fet-cool.

Lördag 18 december 1999

Seg som ett hus mest hela dagen. Gjorde inget speciellt.

Satt hemma och glodde på Robinson och jag hade rätt, jag visste att han som vann skulle vinna. För han hade ju inte duperat de andra lika mycket (eller tydligt).

Hemma hos Hella en sväng för han hade inflyttningsfest, men det var inte så skoj, mest för att jag var alldeles för trött för att orka med att festa idag. Drack tre-fyra öl och gick hem.

Ida hade pratat in på min telefonsvarare och jag gick till Hörnet för att träffa henne. Det var lugnt där, skönt. Satt och pratade med Ida, Sara och Roja och drack en thé och en mini-öl. Gick hem sen och la mig.

Fredag 17 december 1999

Hipp hurra för mig, idag fyller jag år! Mamma ringde och gratulerade mig… ett kuvert att hämta… bra, för jag är fattig!

Jag är bakis och trött efter igår… Det kommer att bli en lång dag.

Lunch på Valven, kotlett med bernaise-sås, smaskens, precis vad jag behövde.

Hemma vid halv fem och käkade lite… pratade med Lotta och Micke att vi skulle träffas på Hörnet senare. Gick dit vid halvåtta och drack en massa öl. Satt några stycken vid runda bordet; Lotta, Micke, Calle, Magnus, Maud, Carro och Ida en stund, men hon var trött. Fick en stående ”Ja må han leva” av alla som var på restaurangen. Det var skoj. …och en fet-drink också av hörnet… märkligt att sitta och få sån tok-uppmärksamhet, jag som knappt tänkt på att jag fyller överhuvudtaget… jag tror Pelle bjöd på öl också… jag vet inte… fyllan kom tidigt. Satt kvar där till stängningsdags och blev bra på lyset… men vad gör väl det, it’s my party!

Torsdag 16 december 1999

Inte så farligt trött. Eller, inte lika trött som vanligt kanske jag borde skkriva för trött är jag alltid på morgonen. Körde den vanliga rutinen på morgonen och kom till jobbet som vanligt. Kallt idag, men i alla fall vindstilla så det känns inte så farligt.

Jobbar fram till lunch idag, sen ska vi göra massa andra saker här på jobbet… Nu ska jag gå ut och röka.

Jullunch på Munken. Herrejösses, varför äter man mer än man orkar med egentligen. Och allt är ju inte ens riktigt gott.

Möte efter julmaten. Pratade om framtiden på byrån och så vidare, allt är hemligstämplat så det får räcka med den informationen.

Efter tre åkte hela byrån och spelade Laserdome. Det var roligt. Jag kom tvåa (av åtta) och Pelle vann (lite oväntat). Efter det hem igen och tog en dusch och gick hem till Johan och drack en öl innan vi gick ner till ”På Hörnet” och svirade loss (oxå det hela byrån) Drack öl och käkade jättegod mat (kyckling med ris och jordnötsås – super!). Blev kvar där alldeles för länge…

 

Onsdag 15 december 1999

Först vaknade jag vid fem kanske av att Johan smög ut genom dörren… sen vid halv sju… sen som vanligt efter åtta. Skit-trött och ännu mer snö ute… Duschade så där rykande hett innan jag klädde mig och gick till jobbet.

Trött, lätt sur (av ingen anledning alls) och mörkret är trist.

Lunchen på Valvet som vanligt, potatisplättar med stekt fläsk. Smakade bra.

Tränade efter jobbet och tog ut mig alldeles för hårt så jag blev helt matt, stannade på Hörnet på vägen hem och lämnade lappar och pratade med tjejerna lite ochvar helt matt så jag knappt orkade gå därifrån.

Stannade på valvet också och pratade med Daniel. Hade glömt hans skiva så jag fick cykla tillbaka till jobbet och hämta den (Swedish Open) men när jag kom dit så hade Johan tagit med sig den hem. Så det var bara att åka till Johan och hämta den och sen tillbaka till Valvet. Sen hem och var helt slut och käkade och bara degade på soffan. Så mycket som jag har rört mig idag har jag inte gjort sammanlagt sen i somras… inte konstigt att jag blir trött.

Gick och la mig redan vid halv elva och läste en kort stund och sen somnade.

Tisdag 14 december 1999

Morgon som vanligt fast vaknade mycket tidigare men som tur var somnade jag om. Annars hade jag fått lallat runt i flera timmar innan jag gick till jobbet.

12:49 Tillbaka från lunchen, Pastagratäng med fläskfilé. Gott och är attans mätt. Det spelades hysterisk julmusik på restaurangen så det blev ett snabbt besök där idag.

Det är så satans kallt ute. I mitt helvete brinner det inte, där är det minusgrader, jag vet det, för det finns inget så vidrigt och jobbigt som när det är kallt.

Robin och Johan har fått en knäpp… Robin älskar mig och vill leva resten av livet med mig och Johan tafsar och nyper mig i baken… Ska be dem att sikta in sig på varandra istället… 🙂

Fem i ett, dags att sätta igång med att jobba nu och vara lite seriös…

15:32 Fått en trötthetsattack av att Johan och Robin bråkar med mig…

15:34 Radion är rolig… Pippirrull… humor på riktigt låg nivå ibland.

På kvällen hade vi knytkalas-julbord i företagshuset. Ganska trevligt, satt och åt och småpratade med alla andra och drack några öl. Efter det gick Johan och jag hem till mig och kollade på ”Naked Lunch”, Daniel kom också med sockerkaka och glögg som ingen av oss drack. Skadad film det var alltså… Johan somnade i fåtöljen ap-fort och Daniel åkte hem nästan lika fort som han kom för han ville spela data-spel istället.

Gick och la mig och somnade jättefort efter filmen.

Lucia-måndag 13 december 1999

Extremt trött, mycket tröttare än vanligt. Vaknade först vid halv sju att det var en hysterisk plogbil som åkte fram och tillbaka någonstans utanför. Somnade om efter en stund och sen vaknade som vanligt kvart över åtta.

Det är sådär mörkt ute, och mörkare blir det. Hade en skum dröm om en gammal kompis som jobbade på en byrå där jag sökte jobb? Det var sommar i en stuga och jag somnade i en soffa. En person dansade med en staty (som påminnde om Robinson-statyetten… Åkte moped, en cool sådan eftersom bilen var full och jag hellre åkte på moppen, som gick väldigt fort.

Var på jobbet 08:55 och uppdaterade sidan innan jag satte igång att jobba, fast jag hade svårt att hålla ögonen öppna.

Lunch på Valvet; Biff Stroganoff, det var väl okej. Lite tamt kanske.

Robin är elak… Jag vet inte vad han skriver, men i just detta nu sitter han och signar min GÄSTBOK och fnissar samtidigt. Det kan bara betyda en sak…

Ska träna efter jobbet. Gymet i källaren är äntligen klart. Hurtigt, eller hur, men jag måste röra lite på mig eftersom jag sitter still hela dagarna. Annars kommer jag sluta som ett fet-fettberg. (Fast jag har ju i och för sig inte de anlagen, men i alla fall.

17:05 Gick ner i källaren och Johan och jag körde ett träningspass i det nya gymet. Oj vad jag är extremt otränad. Det var ohyggligt mycket jobbigare än jag kom ihåg. Men bra… Jag kände att det tog.

Hemma vid halv sju och käkade och läste tidningen och tog det lugnt resten av kvällen. Låg på soffan resten av kvällen. Johan kom och vi glodde på naturfilmer med han den fantastiske mannen på fyran…

La mig vid kvart i tolv och somnade som en stock efter en stunds läsande.

Söndag 12 december 1999

Var och fikade på Micasa med Daniel, Sascha och Micke N (som var i stan och hälsade på). Resten av dagen låg jag mest på soffan och glodde på tv, käkade chips och drack läsk. Supergringo hela dagen.

Gick och la mig och toksomnade.

Lördag 11 december 1999

Vaknade för tidigt. Lagade frukost som jag åt i soffan så jag kunde se barnprogrammen. Spindelmannen.

Daniel ringde och vi skulle gå och fika på Micasa. Så jag blev sittande där en och en halv timma och var bakis. Nyfikenheten är stor för ikväll. Teorier läggs fram, men jag är tyst som muren.

Hemma och kollade på en film jag redan sett två gånger… ”A life less ordinary”, jag skulle helt klart vilja uppdatera mina filmer till nya fräscha och osedda. Allt har jag sett för många gånger. Speciellt ”Subway”, det var en period då jag säkert såg den en gång i veckan. Kalle och jag brukade sitta och glo på den när vi inte orkade se något annat. Säkert sett den 30-40 gånger. Men den var en favorit, nu kan jag inte se den tror jag, tröttnat (som om det skulle vara konstigt)

Jävligt ytligt allt är här, men det gör ingenting, jag är ytlig.

Äntligen ska det bli kabel-tv i mitt hus… bara sådär fem hundra år efter alla andra.

Måste gå nu, ska sätta upp lappar på hemliga mötesplatser inför festen… det snöar ute… och lämna in dem på krogarna. Halv sju börjar det.

Gick till de fem platserna och och krogarna och satte upp kuverten med de hemliga uppgifterna och sen hem, öppnade en öl och satte mig och väntade på att festgästerna skulle komma. Vid sju kom de allihop och vi festade loss. Satt hos mig till elva ungefär och sen ner till Magasinet som faktiskt var riktigt okej för en gång skull.

Fredag 10 december 1999

Standardmorgon. Idag ska jag dela ut uppdragen inför morgondagen. Det ska bli skoj. Hella är så nyfiken att han nästan klättrar i taket, det är skoj. Får se, vi ska ju liksom inte göra något speciellt… bara festa lite, och få en annourlunda start på kvällen.

Jag jobbar, alltså finns jag

Lunch var någon köttgrej med senapsås och potatis som smakade så där.

Måste dela ut de där kuverten sen… jobbigt om jag måste snurra runt på stan för att få tag i allihop.

Hade inte tänkta att stanna men jag blev hela kvällen och spenderade way för mycket pengar på Hörnet som jag gick till vid åtta-tiden för en öl eller två och sitta och småprata med Sara en stund (eftersom Danne och de andra skulle komma senare efter nio någongång.) Så blev jag tankad istället och plånboken blev tunn.

Jag kom hem vid halv kanske ett.

Torsdag 9 december 1999

När jag vaknade ville jag alls inte gå upp idag, det regnade (som slutade när jag stod i duschen) och blåste. Mörkt och molnigt. Det var så varmt och skönt i sängen.

Otroligt pruttig i magen nu på morgonen… jag har nog aldrig fisit så mycket på en gång. Jag som sällan fiser i vanliga fall. Det måste vara flera års ”icke-fisande” som kom nu.

På jobbet och fixade det där A3-viket som vi gör åt två konstnärer. Eh, vad!!! Otroligt vad folk kan vara kvasi. Orkar inte berätta nu så jag tar det en annan gång om jag kommer ihåg det.

Efter lunch och jag har ätit ärtsoppa och pannkakor och någonstans på vägen tappade jag lusten och ville gå hem och sova lite och kanske äta en chokladbit. Jag köpte en igår, dietorelle som var light och massa mindre kalorier än det brukar vara men den var liksom inte god för den smakade mest ingenting och då var det ju ändå mörk choklad som ska smaka mer och ska vara gott för jag gillar mörk choklad och det är inte bra när det man tror ska vara gott inte är det för att godisföretaget inte vet hur man gör. Vilken lång mening det blev, men det gör ingenting för jag får skriva hur långa meningar jag vill. För nu ska jag vara sur och sitta och gnälla för mig själv en stund över att jag är så trött och gäspar och lyssnar på jättegamla mp3:or som jag laddade hem kanske för nästan ett år sen och bara vill hem och sova fast det är mitt på dagen och jag måste jobba, med jag vet inte riktigt vad.

Kvällen hemma och jag hade köpt en ”Quorn” som jag stekte till och käkade med potatismos och creme fraiche.

Städade och dammsög hemma för att det var så dammigt och grusigt på golvet.

Gick och hälsade på Daniel på Valvet och lånade ut min Bowie-skiva till honom.

Hemma och kollade på Arkiv X och satt sen och glodde en stund på massa trams efter det innan jag gick och la mig bid halv tolv.

Onsdag 8 december 1999

Det är så förbannat mörkt ute. Ännu mörkare bara för att det finns trettio miljarders ton moln så man inte ser himlen ett enda dugg.

Skoskav light på min vänstra fot… de här skorna borde vara ingångna nu tycker jag!

Hemma vid halv sex som och åt och allt det där som vanligt. Gisela kom förbi och sa hej. Satt och pratade med henne en stund och glodde lite på tv efter att hon gått. Pratade med Loppa samtidigt också. Daniel ringde och de skulle till Hörnet och undrade om jag ville med, så jag slängde på mig ytterkläderna och gick bort dit och drack en öl.

Satt och läste tidningen ”Bibel” också tidigare på kvällen och undrade över vad det kan vara för konstiga människor som skriver däri? Jag har alltid fått intrycket att det ska vara några hippa dårar som sitter ”on top of the world”. Men nej nej, när jag läser så verkar det mer vara några avdankade wannabe’s som har noll koll överhuvud taget!

Tisdag 7 december 1999

Morgontrött och det blåser så jag får tårar i ögonen på väg till jobbet. Snart ska vi ha möte med en kund… röd-trött i ögonen inte bra.

Jobbade som vanligt.

Pappa ringde och de hade fått sin nya tv så jag lånade Carinas bil och åkte hem till dem och hämtade den. Sen tillbaka till jobbet och skrev ut massa word-dokument. Och jag tycker att word, kanske de flesta microsoftprodukter, är så förbannat eländigt dåliga program så det finns inte i den här världen. Fast man skriver ut alla sidor, så kan det helt plötsligt fattas en sida i alla fall, mitt i dokumentet liksom… Hur irriterande är det?

Hemma och käkade och installerade tv’n och sen vilade en stund på soffan. Sara ringde på och jag satt barnvakt åt Arthur i fem minuter när hon sprang ner till konsum och köpte ”nikolaus”-presenter till Arthur (tydligen någon tysk tradition).

Satt och glodde lite på tv och gick och la mig väldigt tidigt.

Måndag 6 december 1999

Vaknade innan klockan av att någon stod och skottade utanför sovrummet. Så jag gick upp och duschade och klädde mig och knallade sen iväg till jobbet.

Isgata på trottarerna, jag känner mig lite som en pensionär men tycker det var jävligt jobbigt att de inte har sandat för jag gick mest och halkade halva vägen och det var faktiskt jobbigt. (Oj vilken morgonsur gnällspik!)

En vanlig dag.

Hemma vid sju-snåret och käkade och läste tidningen och sen pratade med Loppa i telefon en halvtimma… Inga betalningar ida, konstigt vad folk är lata, eller glömska…

Johan kom förbi och vi kolla på den italienska filmen ”tusen blå bubblor” som var ganska rolig.

Söndag 5 december 1999

Gick hem till mamma och pappa och sydde upp byxorna jag köpte igår och fick lite mat också(kyckling). Var där ett par timmar och sen ner på stan och fikade en kortis med Hella och Niklas som satt på Micasa.

Låg mest på soffan resten av dagen och degade. Försökte sätta upp den där ljuslingan så att det så fint ut men jag tröttnade halvägs och la den där den låg, ovanpå bokhyllan…

Satt mest och glodde på tv på kvällen. Åt lite snask och la mig sen vid halv ett, men hade lite svårt att somna.

Lördag 4 december 1999

Började dagen långsamt med att äta ilite frukost och sen ligga på soffan en stund. Åkte till Motala för att se om jag kunde hitta ett par byxor och det gjorde jag, på JC, två par t.o.m (likadana fast ett par grå och ett par svarta och en grå tröja också). Åkte förbi Ica Maxi också och köpte en ljusslinga som jag ska ha hemma. Tillbaka hem och tog det lugnt fram till åtta kanske.

Johan kom förbi och vi satt och glodde på Arkiv X från i torsdags. Tröttnade på att ta det lugnt och gick sen upp till Micke och satt där ett tag och drack några öl. Men var lite för trött så jag gick ganska tidigt.

Fredag 3 december 1999

Godmorgon världen. Idag är jag lika trött som vanligt och vaknade flera gånger innan jag vaknade på riktigt. Märkligt, för första gången jag vaknade så kändes det som om jag försovit mig fast då var klockan bara halv sju.

Undrar vad jag ska göra idag? (förutom att jobba och sådär). Det är Carbonara till lunch, smaskens värre (hoppas jag, jag bad Daniel göra den på riktigt till mig, fast jag tro i och för sig att han inte har lust eller ork till det och då blir det mest pasta med baconsås.)

Jobbade till strax efter fyra då jag gick hem och käkade. Ringde Johan K och undrade om vi skulle till På Hörnet och det ville han så vi gick dit så fort han stängt Antikvariatet. Sen satt jag kvar där resten av kvällen eftersom det var lite snöoväder ute. Folk droppade in och vi satt i ett hörn och drack öl.

Torsdag 2 december 1999

Morgon och det är så skönt att duscha så där skållande hett så hela badrummet ångar. Som vanligt på jobbet en liten stund för nio och uppdaterade hemsidan.

En helt vanlig dag på jobbet och efter det hem och käkade. Satt ett tag och läste Expressen och pratade lite med Loppa i telefon. Oscar och Niklas kom förbi för Niklas skulle betala till festen.

Gick upp till Micke och satt där ett tag och spelade kort och drack några öl och sen upp till På Hörnet och tog en öl där innan jag gick hem och läste ut ”Rocky”. Attans roligt!

Onsdag 1 december 1999

Oh my, vaknade i morse. I duschen kom jag på att det är onsdag och nu ska jag inte röka mer… jag är inte riktigt mentalt förberedd på det här. Får se hur det går. Klockan är nu 09:05 och jag är helt yr av begär (eftersom jag alltid röker en cigg på vägen hit till jobbet och har nu inte rökt en enda sedan igår vid 23-tiden)

10:02: Hmm, första rushen försvann för några sekunder sedan. Mitt luktsinne fungerar bättre alla redan.

Lunch på Valven, champinjonstuvad kassler med kokt potatis.

12:50 Rökte min första cigg för idag… Så gick det med det. Men det är ju bara att börja om. Även om jag inte slutar tvärt så kan jag ju trappa ner kraftigt till att börja med.

16:10 Fixade en ny version av en logga jag gjort åt en kund. Han ringde och ville se en grön variant… Det fixade jag!

Hemma efter jobbet och käkade mörk hålkaks-mackor med varm O’boy och en expressen att läsa.

Satt och tog det lugnt, somnade en timme på soffan och vaknade helt paj. Daniel ringde, vi skulle gå till på hörnet en sväng lite senare… Kollade lite på dålig tv och gick sen (vid halv tio) till Valvet för att hämta Danne och Oscar och Nicke som också kom (i väntan på att D skulle sluta drack jag en öl). Satt sen på Hörnet en timma kanske och drack en öl och gjorde mest ingenting. Gick hem och läste ”Rocky”-boken som jag lånat av Johan. Den är rolig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.