Mars 2000

Fredag 31 mars 2000

Jobbade på som vanligt. Lunch på Valvet och sen jobba ett tag till. Gick hem vid kvart över fyra, mötte Daniel och gick till Systembolaget och sen hem till mig och drack en öl.

Alex ringde senare och jag gick ner till Hörnet och drack lite öl, käkade våfflor och tog det ganska lugnt. Loppa var där så vi satt och pratade och drack. Loppa och jag gick hem till mig efteråt och satt uppe ett par timmar och pratade om en ”pest eller kolera”-grej.

Torsdag 30 mars 2000

Uppe med tuppen och käkade lite frukost med fotografen. Åkte efter det iväg på en ”reka-runda” för att kolla ställen som kunde vara bra. Tillbaka till hotellet och träffade modellerna (en kille och en tjej som ska spela förälskade, allt ska handla om vårkänslor – love is in the air – och de matchar varandra. Käkade på en Sushi-krog (som jag inte tyckte var så roligt) och satte sen igång med fotograferingen på Stora torget (eller vad det heter), vi hade lite otur med vädret för det var helt molnigt och kallt, fortsatte sen till Kungsparken… solen tittade fram som tur var och senare på eftermiddagen ner till Falsterbo för att plåta strandbilder (och natur). Ap-kallt och blåsigt, så det var svårt att känna vår i luften, men fotografen gjorde nog ett bra jobb hoppas jag… får se på måndag när vi får kontaktkopiorna.

Åkte hem via Lund där vi hämtade upp Malin och var sen hemma vid halv tolv ungefär då jag hoppade in på Hörnet, as-trött, för att träffa Loppa över en öl.

Onsdag 29 mars 2000

Jaha, det är kallt, men kanonväder i alla fall och det är ju skönt.

Började dagen som vanligt och gick och jobbade. Satte igång nästan direkt och jobbade med lite grejer som jag gör för Måns.

Till Malmö idag, det ska bli intressant… hoppas jag hinner med att gå hem till lite kompisar ikväll och hälsa på. Det skulle vara roligt.

Sitter och undrar när det var jag började jobba här, jag vet att det var tio år sedan, men det var nu häromkring de här datumen som jag började om jag inte minns fel. Jösses, tio år, jag fattar knappt att det har gått så lång tid. Fast det har varit tio bra år, så det gör ingenting.

Vid två-halvtre åkte Mats och jag ner till Malmö och tog in på hotellet och sen gick runt lite och kollade miljöer till plåningen lite grann. Gick sen och tog en öl och satt och småpratade lite om en ny idé för kunden.

Gick iväg och träffade Mona, Plingen och Cronis på ”Mascot” och drack ett åar öl med dem och hade det trevligt en stund. Men det var inte så långvarigt… Gick tillbaka till hotellet och la mig och sov.

Tisdag 28 mars 2000

Idag är jag så mupp-trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Efter att inte kunnat somna igår kväll känner jag mig lite som en zombie idag. Hrm, inte bra. Det var jobbigt att gå till jobbet eftersom snön som föll igår natt ligger lite här och där och gör så att allting blir så förbannat ljust… Det är bra att det är ljust, men inte så mycket. Mina ögon tårades så jag inte kunde se någonting.

Dags att gå på jakt efter ett par solglasögon. (Jag vill ju egentligen fortfarande ha min Elvis-style, men de finns ju inte att hitta någonstans, och jag har inte råd att åka till London för tillfället)

Solen skiner i alla fall.

Har just varit och hämtat mig en kopp kaffe. Nu måste jag sätta igång med vad det nu är som jag ska göra.

Lunch på Micasa idag (eftersom det var blodpudding på valvet – blä). En smaskig taco-tallrik (det är visst det enda jag äter där nu för tiden.)

Fortsatte med lite olika grejer och gick sen hem vid halv sju ungefär och käkade och tog det lugnt. Gjorde inget speciellt.

Loppa ringde, nu är hon här och eftersom jag drar till Malmö i morgon så ska vi höras på torsdag när jag kommer hem. Det ska bli roligt.

Låg och läste i ”Beach”, attans bra bok, det går liksom inte att sluta läsa i den. Tänkte att jag skulle somna tidigt, men det gick ju inte eftersom jag bara fortsatte att läsa hela tiden.

Måndag 27 mars 2000

F-n. Fick en sån där idiotchock nu på morgonen när jag tittade ut. Det ligger liksom en decimeter snö över hela stan. Shit, jag som trodde det skulle bli vår nu (Jag vet att det kommer att smälta bort fort, men det är jobbigt i alla fall)

På jobbet och jobbade. Installerade en ny version av Netscape i förhoppningen att det skulle funka med mailen igen… men tji fick jag, den är fortfarande uppfuckad så jag får pinas med den däringa Outlook-saken under tiden…

Lunch på Valven var en köttgryta som jag inte tyckte var speciellt rolig. Resten av veckan var också såna där maträtter som jag inte gillar direkt… Blodpudding och sånt.

Jobbade på som vanligt och gick hem klockan fem, käkade och läste Expressen och sen satte jag igång och fortsätta min städning och putsning av fönster. Inte så roligt, men det kändes väldigt bra när det var färdigt. Jag fattar inte att fönster kan bli så skitiga. Inte förrän nu efteråt såg jag hur skitiga de egentligen var. Nu kan man se ut… och jag är chockad!

Senare gjorde jag ingenting. Jag gick och la mig vid halv tolv och låg sen och läste, väntade på att jag skulle bli trött, men det blev jag ju inte. Vid halv två gick jag upp igen och fyllde i mitt privatgiro. Efter det låg jag och läste någon timme till innan jag la ifrån mig boken och satte på radion i väntan på att jag skulle somna. (Varför nu det skulle vara så svårt helt plötsligt.)

Söndag 26 mars 2000

Sommartid… skönt att jag inte gick ut och festade igår. Kände mig ganska pigg och utvilade så jag satte igång och städade ordentligt hemma. Putsade fönstret i köket. Varje gång jag går förbi det nu blir jag helt chockad bara för att det är så rent och man kan se allting utanför helt klart… Jättebra. Ska putsa de andra fönstren imorgon. Tvättade massor också hela dagen.

Var ner till Konsum och köpte lite mat som jag lagade och tidningarna som jag satt och läste under tiden jag käkade.

Tog det lugnt sen på kvällen och gjorde mest ingenting

Lördag 25 mars 2000

Helt tok-bakis. Låg och sov till två och sen kravlade mig upp ur sängen och la mig i soffan. Hella kom förbi och undrade om jag ville festa med dem ikväll… men det orkade jag inte.

Vid sex tvingade jag mig in i duschen och gick sen ner och handlade lite grejer på Konsum.

Fortsatte sen att vara bakis i soffan resten av kvällen.

Fredag 24 mars 2000

Solen skiner idag också, inte riktigt lika varmt, men det blir nog skönt senare på dagen. Jag är så trött… höll på att inte orka med att gå upp alls. Efter en stunds snoozande så tvingade jag upp mig ur sängen och sen in i duschen, där det nästan kändes som om jag skulle somna en stund.

Käkade två smörgåsar och gick sen iväg till jobbet.

Om man har typ en halv millimeters skäggstubb kan man ha den och klia sig mot. T.ex. om det kliar på handen, gnugga den mot stubben! Jättefiffigt! Fast det funkar ju bara om man kan nå upp till hakan. Inte så fiffigt om det kliar på magen.

Nu ska jag jobba. Göra en grej jag inte har någon som helst lust med… men ibland så är det så. (Präktig jag låter.)

Lunch, pytt i panna med stekt ägg – smaskens. Jobbade med lite olika grejer efter lunch. Tog det lite halvlugnt. Fint väder så egentligen vill jag inte sitta här inne och sota igen.

Pratade med Loppa… hej tjej…

Kollade in min brors hemsida… han skriver saker där, som man kan läsa… fast jag får ont i ögonen, texten på mac blir så stor av någon konstig anledning… märkligt.

Jag har hamnat i någon slags trötthetskoma för tillfället och vill egentligen bara gå min väg härifrån just nu. Det ska jag i och för sig.

Retar mig på det däringa skit-mailprogrammet. Av någon outgrundlig anledning funkar det helt plötsligt inte att använda Netscape längre. Helt stopp, utan anledning. Så nu sitter jag med MS Outlook… jag som egentligen inte vill använda MS-program över huvud taget… Mycket irriterande.

Nu tycker jag att fler personer ska skriva i min gästbok…

Efter jobbet så blev det på Hörnet. Satt där och käkade och drack öl hela kvällen med Ida som satt och pimplade vin. Satt mest och småpratade om ditten och datten och blev lite full. Sen hem och lämnade Ida och tänkte det att ”nej, jag vill fortsätta att festa” så jag gick ner till Källar’n och drack en öl där också. Pratade lite med Micke som stod i baren och tog en bulle med honom ner till Magget. Var där ett tag och drack öl och spelade lite Black Jack – och vann! Det var roligt.

Torsdag 23 mars 2000

Våren kanske är här på riktigt då eftersom solen skiner som en galning idag också… inte riktigt lika varmt men ändå.

På jobbet, det är tidigt och jag är trött. Har just scannat in en ny bild på Loppa eftersom hon inte gillade den jag hade lagt in. Så nu finns där en som hon är nöjd med.

Klockan är mycket, så nu måste jag sätta igång och jobba… ska gå över till fotografen och dumpa en kartong klockor…

Måste komma ihåg att åka till snickeriet och fixa den där skivan idag. 130×40 kanske… kommer inte ihåg, måste hem och mäta.

Lunchen var parmesanpanerad kyckling med ris. Det var ganska gott.

Jobbade med olika grejer. Har bland annat valt ut modellerna till nästa veckas plåtning nere i Skåne, hoppas att våren har kommit dit då. Åtminstone litegrann…

Efter jobbet stannade jag till på Hörnet och käkade en bit mat och drack mig en öl till. Sen hem en stund och gjorde mest ingenting. Hittade en halv ”Twisted mess” med Neneh på en MD. Sablar vad den är bra… fast den är gammal. Undrar varför inte det blev någon hit för? Det borde den ha blivit. Måste hitta den någonstans.

Gick hem till Sara och pratade med Ida. Satt där ett par timmar och t.o.m spelade ett kortspel som Ida lärt sig i Italien… jag har alltid tyckt att kortspel är ganska corny, det kan vara roligt, men corny.

Hemma igen vid halv tolv och la mig och läste i ”Beach”.

Onsdag 22 mars 2000

Ny morgon och jag är så där trött som jag alltid är och det är jättejobbigt för jag tycker att det någongång skulle vara skönt att vakna och vara pigg. Men det kan jag väl förstås bara drömma om. Kanske när jag blir pensionär för de verkar inte vilja sova så länge…

Solen skiner och det kommer att bli en sån där varm och härlig dag.

Carina och jag åkte in till Linköping för att kolla butiker och butiksmaterial. Så vi gick omkring därinne några timmar. Passade på att köpa fyra ”minibyråar” på Ikea (av typen ”moppe” med åtta lådor som man kan ha cd-skivor i). Käkade på Burger King – smaskens.

Tillbaka på kontoret vid 16-snåret och satt och gjorde lite grejer innan jag gick hem strax innan sex.

Hemma och började möblera in de fyra minibyråarna. Måste skaffa en skiva att lägga ovanpå så att jag kan ställa min stereo där. Johan kom och satt och glodde på tv under tiden jag höll på att möblera. Alex kom också efter en stund.

Fortsatte styra och ställa lite efter att de hade gått och gick sen och la mig och läste i ”beach”.

Tisdag 21 mars 2000

Solen skiner idag också… Det är vår! Rakade mig i duschen i morse, det svider så när man skär sig… det är irriterande. Fast det syns inte, känns bara när man får vatten på det… Nu kliar det.

Mötte Ida på väg till jobbet, det var det enda trevliga som hände på den tråkiga vägen.

Idag så… har jag ingen aning om vad jag ska göra!

Lunch: Pikataköttfärsbiffar med ris och tomatsås.

Jobbade på som en liten iller under eftermiddagen. För en gångs skull gick jag hem som vanligt. Fast ändå inte. Vid fem gick jag ner till stan och fikade med Daniel (och Peppe och Johan som också satt där).

Gick tillbaka till jobbet och tränade ett tag… huh det var jobbigt. När jag var klar med det så gick jag hem till Daniel och satt där och glodde på TV med de andra och gjorde mest ingenting. När de korkade upp en vinare vi 22-tiden så gick jag hem.

La mig jättetidigt och började med en ny bok: ”Beach” av Alex Garland. Den som de nyligen gjort film på (som jag inte ska se).

Måndag 20 mars 2000

Folk påpekar för mig att jag spenderar för mycket tid i soffan. Lasse signade gästboken och sa det, sen en Lotta som jag fått mail från… fast hon tyckte att jag spenderade väldigt mycket tid på krogen också och det gör jag väl, jämfört med andra. Men krogen jag går till är ju så attans trevlig. På Hörnet heter den. Thats that!

Solen skiner som en galning och det var 7,4 grader när jag gick hemifrån i morse… Det här kommer bli en riktig vårdag.

Varför är jag så trött!

Jag har ont i huvudet… jag vill inte det…

Hungrig…

Shit! Min mail är uppfuckad. Jag kan inte skicka ett enda mail… Hur irriterande är det… Jag får tokspel och blir arg!

Lunch: Bräckt kassler med pasta och yoghurt-sås. Märklig smak… men det var helt okej. Var på Apoteket och köpte Alvedon som jag gick hem och stoppade i mig ett par innan jag gick tillbaka till jobbet och jobbade.

Fortsatte som vanligt efter lunchen med ditten och datten och var klar för dagen vid 18.30 då jag gick hem. Stannade till på Valvet på vägen hem och småpratade lite med Daniel en kort stund. Sen hem och käkade thé och mackor. Det var gott. Jag brukar ju alltid dricka varm oboy, men thé är ju lite underskattat… Det är ju jättegott.

Pappa ringde och var lite orolig över att jag haft ont i huvudet. Det var snällt. Men alla har ju lite ont då och då så det är ingen fara med mig.

Pratade med Låtta på telefon. Hon kommer hit nästa helg, det ska bli roligt. Då ska vi hitta på något skoj.

Vad jag gjorde sen? Soffan förstås, men bara ett tag för jag gick och la mig tidigt.

Söndag 19 mars 2000

Seg. Låg och sov till tolv kanske och sen frukost. Gick ut och handlade lite mat och snacks och sånt sedan var det soffläge resten av dagen.

Johan kom och vi satt och glodde på mest ingenting. Senare kom också Alex och ännu senare Daniel och en annan Johan. Så idag blev det sittande soffläge. Kollade på Godzilla. Ha, den är ju inget vidare. Men passar bra idag i alla fall.

Gick och la mig vid halv elva ungefär. Ont i huvudet… skitjobbigt!

Lördag 18 mars 2000 – Grattis Gitte

Vaknade först vid halv nio, men låg kvar och slumrade och lyssnade på radion i ungefär någon timme till… Varför vaknade jag så tidigt idag för? Jag som brukar kunna sova i princip hur länge som helst?

Gick upp vid tio och käkade frukost och tog det lite lugnt. Duschade och allt sånt där och gick sen ut på stan och köpte en bukett blommor till Gitte som fyller. Sen hem igen och gjorde mest ingenting ett tag.

Johan kom och vi gick ner till WM och kollade in deras mässa. Där mötte vi våran chef och blev bjudna på lunch av WM på Starby. Det var ju bra, grillad kycklingfilé med ris och tomatsalsa. Ganska gott, men speciellt hungrig var jag inte.

Tog det lugnt sen på eftermiddagen och gjorde mest ingenting. Väntade på att tiden skulle gå… Duschade igen och gick sen hem till Gittes föräldrar för att fira hennes 30-årsfest. Det var roligt. Satt och pimplade vin och fick massa god mat och hade det trevligt. Vid ett var jag trött och hade ont i huvudet så jag blev tvungen att gå hem och lägga mig. Men det var en rolig fest. Satt och skrattade och log så mycket att mungiporna värkte.

Fredag 17 mars 2000

Morrrgon. Lite bakis-light, men ganska lugnt ändå. Jag tror det får bli en ”chips framför tv’n-kväll”. Jag längtar redan. Hoppas att det blir ganska lugnt på jobbet idag… I hope. I så fall kanske jag t.o.m kan gå hem en gnutta tidigare idag.

Solen skiner… det är ju trevligt. Det ser nästan lite vårigt ut där utanför.

Mums, idag är det en riktig svulla-lunch på Valvet…

…grillad fläskfilé med stekt potatis och berneasesås… riktigt smaskigt.

Fortsatte jobba efter lunch med diverse olika grejer… Klar vid fem då jag gick hem och lämnade mina grejer och sen gick till Hörnet för två ”After work”. Johan kom efter ett tag och vi gick sen till Konsum och köpte tre stora påsar med olika snacks som vi hällde upp i sen stor skål och sen käkade upp. Smaskens. Efter den här veckan orkar man inget annat.

Torsdag 16 mars 2000

Hmm, morgonen var som vanligt så det är ju inget att berätta om…

På jobbet var det en massa buntar papper att skriva ut igen så jag ockuperade skrivaren halva dagen och stod resten av dagen och satte ihop alla buntar… jobbigt och ap-tråkigt.

Lunch på Valvet: Ärtsoppa och pannkakor. Gott…

Efter jobbet… sådär vid sex kanske, så gick jag ner och tränade. Det var inget roligt det heller. Väldigt varmt vatten i duschen efteråt… det kallaste blev man nästan skållad av!

Gick till Hörnet och käkade efteråt, en vegetarisk crepes som var attans jäkla god. Satt där resten av kvällen och pratade. Johan, Daniel, Joppa, Jeppe, Brett och Oscar satt också där så det var trevligt. Gick hem vid halv tolv och toksomnade.

Onsdag 15 mars 2000

Morgon och det är jobbigt. Glömde min deo på jobbet igår för jag hade tänkt att träna… så jag får väl deoa in mig när jag kommer dit. En riktigt jobbig vecka är det här. Stress. Jag mår inte bra…

11:50Jaha. Då var en av de stressiga grejerna nästan klara. En 18-siding som ska skrivas ut i 100 ex och sen ringbindas… Roligt det kommer bli då! – Nej!

11:54 Lunch snart… någon pasta med någon gegga som jag inte vet vad den innehåller… får väl se …

… Pastan var sådär… Det låter alltid som jag gnäller på maten, men det gör jag inte. Sådär betyder okej, kanske.

20:11 Sitter nu och väntar på de sista 180 kopiorna av de 1800 som jag har suttit och skrivit ut sedan lunch… Det är hopplöst tråkigt. Sen ska allting ringbindas… Har visst redan skrivit om det.

Trött. Daniel ringde nyss och ville låna pengar till mat.. Har bara 60 pengar på mig så han får bara låna det.

Jag vill gå hem nu.

Ska skriva ut en hel massa imorgon igen, men då är det en annan grej (som också ska ringbindas).

Träningen blev det inget med av idag heller… Hinner inte.

Ska i alla fall gå till Hörnet när jag är klar med det här och käka om det finns något jag vill ha extra mycket… och ta en öl… …och när jag var klar vid halv tio så gick jag dit och käkade pasta med chili och parmesan. Det var gott.

Tisdag 14 mars 2000

Full fart från morgon till kväll. Klockan är nu 18:48 och jag är på väg hem. Skulle egentligen tränat idag, men jag orkar inte. Jag är för trött, så jag skjuter upp det till imorgon istället. Det har varit en hård dag. Stressat. och jag har kanske varit på ett av mina sämre humör… Som vanligt… Lunchen idag var det fantastiskt… Korv med mos! Japp. Fast inte i grillkiosken, utan på Valven. Nu har kocken tappat fantasin igen tror jag!

Lite ont i huvudet nu också. Shitly irritating.

Ja just det ja… igår var jag och tömde min myntburk på banken och stoppade in dem på sparkontot. Den här gången blev det 828 kronor. (Jag tömmer ju min plånbok på mynt varje dag och stoppar dem i en liten burk.)

Måste gå nu, jag är hungrig.

På kvällen ingenting och ingenting och ingenting. Låg och glodde lite och gick sen och la mig tidigt.

Måndag 13 mars 2000

Som alltid är det svårt att vakna och jag förstår inte varför jag inte vänjer mig. Jag har ju gått upp såhär dags varje vardag sedan tio år. Så jag tycker att jag borde ha vant mig nu liksom.

Samma ritual som jag har varje vardag. Kom till jobbet vid tio i- fem i nio och uppdaterade helgen direkt och märker att mina helganteckningar är väldigt mycket mer kortfattade än de övriga dagarna. Dags att sätt aigång och jobba…

Levergryta på Valven sp jag gick inte ens dit. Köpte en kebabtallrik och gick hem och käkade. Det var gott. Svulla-mat två dagar i rad nu! Det får bli massor med träning i morgon…

Jag är så j-la trött. Fattar inte varför men känner mig helt seg liksom. Orkar egentligen ingenting… Ikväll ska jag lägga mig tidigt i alla fall.

Sitter och lyssnar på en gammal Prodigy-skiva ”Music for the jilted generation”. Den är ju attans tung alltså.

Ska komma på en bra, snygg annons också… Det står helt still i huvudet. Kommer inte på någonting! Jag vet inte om jag är rätt ute med det här vårtemat som jag lagt in…

Hemma vid… kanske strax innan sju och käkade och tog det lugnt. Johan kom efter ett tag och satte sig och glodde i fåtöljen. Gjorde ingenting under resten av kvällen. Gick och la mig vid halv tolv och läste.

Söndag 12 mars 2000

Sov till tolv när Gitte ringde och väckte mig för att bestämma en tid för vår videostund vi skulle ha idag. Gick upp och duschade och sen ner till affären för atthandla lite mat och sånt. Köpte mig en pizza som smakade smaskens… precis vad jag behövde.

Vid fyra kom Gitte och vi gick ner och hyrde ”eXistenZ”. Den var okej. Lite seg kanske, men helt okej.

Låg på soffan resten av kvällen och glodde. Trött som fan. Gick och la mig vid halv tolv och läste lite innan jag somnade

Lördag 11 mars 2000

Sov till halv två kanske då jag gick upp och käkade frukost och sen dammsög hela lägenheten ordentligt (eftersom jag inte gjort det på väldigt länge. Duschade och klädde på mig och sådär. Ida kom och vi gick på en liten promenad… ut på hamnpiren och tillbaka och sen stannade på GK och drack en kopp kaffe. Sen hem till mig och sov ett tag.

Vid halv åtta så gick jag hem till Micke och satt där och festade lite. Gick ner till Källaren och drack en öl innan vi gick och hoppade in på Wasa och tog en öl där – mitt i kareoker-kvällen med någon såpa skådis som hoppade runt och sjöng, så där stannade vi inte så länge och gick vidare till Magget där jag var resten av kvällen och hade det ganska trevligt faktiskt… Träffade min bror som jag bjöd på whisky. En ovanligt givmild kväll faktiskt för dte känns som jag bjöd hela kvällen.

Fredag 10 mars 2000

Jobbade med saker. Åkte iväg och kollade approval grejer. De var inte så bra – alldeles för mörka bilder. Men det är ju inte reprons fel för det är inte de som scannat bilderna.

Lunch… någon köttfärslimpa med rotfrukter, gräddsås och potatismos. Helt okej.

Efter jobbet ett par öl på Hörnet. Tog det ganska lugnt och gjorde mest ingenting. Satt där ett tag. Alex kom och jag gick hem och lämnade mina grejer. Gick tillbaka sen, upp till Johan (Alex bor där över helgen när Johan är borta) och drack en mellanöl innan vi (Alex och jag) gick ner till Hörnet igen och satt där resten av kvällen. Var en sväng på Källaren på vägen hem och drack en öl där också.

Torsdag 9 mars 2000

Godmorgon. Jag är trött. Ovanligt eller hur?

Jobbade med ”Aktivitetsplanen” och ett par andra smågrejer. Käkade lunch på Valven med Alex, Daniel, Johan och Micke… Någon kyckling som var ganska god. Fortsatte sen hela eftermiddagen med samma som förmiddagen och gjorde klart det mesta. Nu ska allt bara få en snygg form också så är det klart.

17:43 Sitter och lyssnar på Underworlds ”Beaucoup Fish” på jobbet. Dags att gå ner i källaren och träna lite igen. Det ska bli tråkigt. Eller så tråkigt är det inte. Det är bara allt runtomkring som är jobbigt… byta om och duscha och allt det där. Men det känns ännu fånigare och släpa omkring på en stor väska med träningsgrejer och sen inte gå ner och träna… så därför gör jag det.

Efter träningen, på hemvägen, stannade jag till och drack en öl på Hörnet med Johan. Sen hem och bara slappade hela kvällen – skönt, precis vad jag behövde.

Onsdag 8 mars 2000

Vaknade som vanligt och var trött. Solen skiner, det är ju trevligt. Tog en varm dusch, klädde på mig och gick iväg till jobbet och satte mig direkt och jobbade.

Jag hoppas jag slipper den där stressen som jag kände igår. För det är ingen bra stress. Mår dåligt av den. Ska göra klart det här jobbet idag som jag hållt på med och sen lite andra grejer. Det sätter väl igång nya grejer snabbt igen så fort det är klart.

Idag blir det inte Valven på lunchen – Kålpudding är inte min grej – kanske Micasa istället?

09:05. Sådär ja, då sätter jag igång.

Lunch idag var som sagt på Micasa. En tacotallrik. Mmm, gott. Med Johan, Alex, Daniel och Oscar. Trött. Vill sova. Men det blir inget med det. Ska gå till ”Hörnet” ikväll och dricka en öl med boysen. Det ska bli trevligt. Fast jag ska nog gå och lägga mig ganska tidigt… Tror jag. Får se hur det blir.

Har jobbat bra idag. Nu är det där stora jobbet klart (en del av det i alla fall… nu ska det iväg till repro och sen till tryck. Skönt. Nu är det bara ”planen” kvar där vi presenterar allting som ska fixas klart. Klockan är 18:22 och jag ska fortsätta ett tag till med lite grejer. Bränna en CD på allting och skicka iväg till reprofirman. Utskrifter etc…

Ska till Hörnet sen när jag är klar och ge mig själv en öl i belöning för att jag varit så duktig.

Hemma och lämnade väskan och hämtade cigaretter och sen tillbaka till Johan direkt och drack en öl med Alex under tiden vi väntade på att Johan skulle komma tillbaka från tvättstugan. Gick sen ner till Hörnet och käkade en ”Rafaels chilenska toast” och drack två öl. Gick ner till Källaren och drack en öl där också med de andra. Sen hem och sov.

Tisdag 7 mars 2000

Fucking shit! Vaknade vid halv sju och hade ont i magen. Katarr-ont. Jag visste att det skulle komma. Lyckades somna om en liten stund och gick sen upp igen vid kvart över åtta och duschade och allt det där och sen till jobbet.

Mötte Alex mamma på väg till jobbet som frågade om jag hört något från honom. När jag berättade att han låg uppe hos Johan och sov blev hon sprudlande glad. Det var skoj!

Klockan är 19:13 och jag har jobbat som ett jehu hela dagen. Jag ska hem en sväng nu och käka lite och sånt där, sen ska jag tillbaka och fortsätta försöka ordning på eländet. Jag är trött och på superdåligt humör för jag blir det när jag är stressad och stressad känner jag mig nu. Speciellt som när jag sitter med ett panikjobb så ramlar andra panikjobb in som måste fram på stört. Förut fick jag lust att börja gråta för att det kanske skulle kännas bättre… men det gjorde jag inte, istället blev jag bara ännu surare.

Undrar hur det blir med de där lönesamtalen som vi skulle haft i januari…? Det är dags för det nu, det har varit dags för det väldigt länge nu. Det har gått alldeles för lång tid utan att någonting har hänt! (Jag blir sur, ska ta och prata med chefen i morgon.)

Efter jobbet, vid halv tio ungefär, gick jag ner och tränade ett tag och la mig och solade en stund. Det var skönt – ganska tråkigt också. När jag var klar med det gick jag bort till Daniel och satt där en stund och gjorde ingenting innan jag gick hem. Läste lite och sov.

Måndag 6 mars 2000

Morgon som var svår att vakna ifrån och jag gick till jobbet som vanligt och hade en dag där jag hela tiden kände mig stressad. Fick massor gjort i alla fall. Lunch på Valvet var Pasta Milanese som inte smakade något speciellt… och jag gillar inte att de proppar maten full med vidriga champinjoner.

Fortsatte efter lunchen att jobba på i stresstempo som fick mig nästan att må dåligt. Gick i alla fall och var hemma vid strax före sju och satt och käkade och läste tidningen. Johan kom och vi satt och glodde.

Vid halv elva ringde det på dörren och Alex kom. Han hade precis kommit hem från Bali… roligt!

Söndag 5 mars 2000

Gick och fikade ner i ”Centan” med Lotta, Micke och Loppa och åkte sen direkt till Medborgarplatsen där jag mötte Måns som jag fick skjuts hem med. Det var snällt. Kom hem vid halv fem ungefär då jag satte igång att tvätta. Låg mest på soffan resten av kvällen.

Lördag 4 mars 2000

Seg!

Tog det bara lugnt. Micke bjöd på frukost som var fantastisk (tack Micke – det var super!)

Lite senare åkte Lotta och jag in till stan och hämtade biobiljetter och tog en fika under tiden vi väntade på Loppa. Sen så gick vi och såg ”Fight Club” – attans bra film. Fast jag kan inte berätta om den för det skulle sabba för er som läser detta och tänker se den. Mitt tips är i alla fall att ni ska se den… för den är bra.

Gick och drack oss några öl på ”Kristallen” efter bion och satt och pratade några timmar. Det var skönt. Åkte hem vid halv tolv ungefär och glodde lite på tv.

Fredag 3 mars 2000

Ledig idag. Pappa skjutsade mig till tåget och sen satt jag där och hade det tråkigt. Fick byta i Linköping – dödsirriterande. Kom upp 13:40 och åkte direkt ut till Lotta och Micke och tog det lugnt en stund.

Lotta och jag åkte in till stan och tog det lite lugnt. Kollade lite runt vart vi skulle gå och hamnade till slut på ”Lounge” på söder. Ett ganska skönt ställe. Efter ett tag kom Loppa och då drog vi vidare till en Indier där vi käkade. Ganska okej men ohyggligt starkt.

Vi tänkte att vi skulle kolla in Snaps (där vi mötte Johan och de andra) men det verkade lite trist där så vi funderade lite och hamnade på Kvarnen resten av kvällen där vi satt och hade det trevligt… det hade varit ännu bättre om jag varit lite piggare också.

På väg ut från Kvarnen så hamnade jag nästan mitt i ett slagsmål. Precis när jag skulle gå ner för trappan så var det en idiot som var för full som inte fick komma in som började brotta ner dörrvakten. Vakten brottade ner idioten och typ knuffade bort honom så han började blöda litegrann. Då kommer idioten tillbaka och börjar spotta blod på vakten och de som står först i kön. Så fler vakter kom och brottade ner honom en gång till, handklovade honom och ringde polisen. Mitt i allt ihop kom en lite full tjej med den käcka kommentaren ”Men sluta då, han har ju inte gjort något”

Taxi sent på natten hem till Loppa där vi hade lite efterfest med öl hon hade kvar sen nyår!!! kom väl hem sådär vid fem kanske.

Torsdag 2 mars 2000

Tokjobbade hela dagen med massor med olika saker. Satt kvar tills kvällen kom och jag kände mig klar. Gick till hörnet och käkade och sen åkte Johan och jag och hämtade Johans flickvän Malin på tåget. När vi kom tillbaka så gick vi till Hörnet och satt där ett tag och drack några öl och hade det trevligt. Hella och Micke kom så jag satt kvar ett tag till och följde sen med dem till Källaren och drack en öl till.

Onsdag 1 mars 2000

Morgon som vanligt. Rivstartade dagen med ett möte om ”det nya stora feta kontot” som vi ska göra mega-massor med saker till nu snabbt som sjutton. Allt ska vara helt klart om typ två veckor. Det blir stressigt som f-n, men det ska nog ordna sig. Jag börjar bara oroa mig lite för hur det blir med Stockholm i helgen för jag har liksom planerat in det nu och vill inte skjuta upp det!

Lunch: Isterband med stuvad potatis. Fast kocken hade tydligen missat att det ska vara dillstuvad potatis. Han hade slängt i persilja!

Jobbade på som en liten iller hela eftermiddagen. Gick en sväng till Hörnet och drack en öl och käkade lite, tog en öl till och gick sen tillbaka och jobbade på med ”det stora nya kontot”. Men jag får liksom inget grepp om det. Svårgreppat? Hajar inte riktigt.

Men det kommer väl sen. Hoppas jag… För det är så mycket och jag måste få grepp om det.

Klockan är tjugo i tio och jag är lite trött. Allt jag åstadkommit efter maten på Hörnet är en ”tidsplan”, och jag är inte ens säker på att jag har fattat det hela rätt… Gissar jag rätt kommer jag att få göra om allting imorgon…

Cigaretterna har kommit. Min bror ringde förut och de hade kommit. Han beställde förra veckan och då passade jag på att beställa två limpor samtidigt. 450 spänn för båda. Ganska okej pris tycker jag.

Lyssnar på Basement Jaxx som är på Live idag. Det svänger, men jag vet inte om jag tycker det är så bra… Kanske lite, i smyg.31

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.