April 2000

Söndag 30 april 2000

Idag har min allergi poppat upp och det kliar i ögonen och näsan rinner konstant hela tiden.

Gjorde inget speciellt. Gick och fikade lite frukost med Ida, Micke och Lotta på Micasa. Gick sen ner till hamnpaviljongen med L&M och drack en öl i värmen… Där vi satt var det olidligt, som ett växthus. Snygga lökringar under armarna!

Hem och bytte om och fixade iordning mig lite och gick sen ner till Lotta och Micke på hennes mammas gård och satt där ett tag och hade det skönt. Drack ett glas vin och gjorde mest ingenting. Gick hem efter ett tag. Hyrde en film: ”Pecker” som var jättebra och tog det lugnt i några timmar. Senare på kvällen gick jag ner till Källaren och drack ett par öl med Ida, Lotta och Micke. Sen hem och sov. De andra fortsatte hem till Ida för att ta ett glas vin. Själv var jag så trött att jag knappt orkade stå upp.

Vaknade efter en timma, eller två? av att Ida kom instapplande och slängde sig i sängen. Somnade om ganska fort.

Lördag 29 april 2000

Vaknade tidigt. (Det går inte sova så bra ihop med Ida) och gick ut och käkade frukost på Micasa. Gott. Underbart väder, helt fantastiskt. 25 grader varmt och strålande solsken. Gick ner till hamnen och hämtade sand som jag ska ha till en grej och sen kollade vi in två auktioner.

Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde. Men var mest ute hela dagen. Satt mest på Idas föräldrars balkong och hade det skönt. Drack lite öl och vin och sådär trevligt en skön sommarkväll (fast det är april). Gick ner till och kollade Hörnet och lite andra ställen för att se om det var fest där vi trodde det skulle vara fest, men det var det ju inte. Gick ner till källaren och satt där och drack ett par öl och sen till Magget och fortsatte där en stund. Sen hem till mig och sov som en stock… om inte Ida snott täcket hela tiden

Fredag 28 april 2000

Först vaknade jag vid fyra och trodde att det var dags att gå upp, men det var det ju inte. Jag behövde ju bara gå på toaletten. Så efter det somnade jag om och vaknade sen som vanligt efter åtta. Ganska pigg för en gång skull. Skönt.

Fixade klart de två sista annonserna och en butiksgrej; affischer och lite skyltar som skulle iväg till tryck.

11:53 Dags att gå på lunch! Idag blir det Picata Milanese. Hoppas det är gott!

Hamnade på Hörnet som vanligt efter jobbet och satt där och bälgade i mig öl.

Ida ringde vid tio och sa att hon var hemma så då gick jag hem till henne och satt där ett tag, drack ett glas vin och gick sen hem till mig, eftersom hon inte vågar sova ensam.

Torsdag 27 april 2000

En helt vanlig morgon. Känner mig väldigt stressad just nu eftersom jag måste få iväg en annons pronto… och den är inte godkänd ännu… stress stress stress. Samtidigt som jag har en massa andra grejer som måste fixas och vara klara helst igår!

Lunchade på Valvet som vanligt, idag någon pasta med kassler och broccoli – jättegod!

Aargh!

Måste jobba nu… massor… det blir nog sent idag!

Fortsatte förstås resten av dagen, och kvällen med att jobba… med alla annonser som skulle iväg till alla tidningar och sånt där. Blev klar prick tio och gick hemåt, folk satt på Hörnet så jag stannade där och drack en öl med dem och sen hem och la mig. Somnade nästan direkt

Onsdag 26 april 2000

Hela dagen så där som vanligt. Jobbade som f-n och fick en hel del gjort. Gick vid 18-snåret och stannade på Hörnet och drack en öl med Carl och Daniel. Satt där ett litet tag och sen hem till Kalle för att se om det gick att fixa till hans intenet-uppkoppling. Men det gick inte alls, eller det kanske går men jag fixade det inte i alla fall… modem och grejer… det var länge sedan det…

Hemma en sväng och tog det väldigt lugnt. Käkade lite och gjorde mest ingenting ett tag. Daniel ringde och undrade om jag skulle med på en öl igen och det ville jag, men när jag väl kom dit så var jag alldeles för trött så jag orkade bara en och gick sen hem och sov istället.

Tisdag 25 april 2000 – Grattis min kära far, 60 år idag!

Idag fyller min pappa år. Mina pappa är världens bästa pappa.

Morgon som vanligt. Bara lite tidigare. Vaknade vid åtta och hoppade upp direkt, för jag tänkte att jag bara skulle bli ännu tröttare om jag somnade om. Gick till jobbet strax efter halv nio och gjorde allt det där som jag brukar göra.

Lön idag… jösses så skönt. Jag tog ut mina sista 200 igår.

Jobbade på som en liten iller hela dagen och gick sen till en affär och köpte en bok och en ostskärare som jag och min bror delade på, fin present. Åkte sen direkt till pappa och mamma och sa grattis… käkade lite och var där en stund och sen hem igen. Plockade fram mina rullskridskor och åkte sen bort till Daniel och satt där ett tag.

Hemma igen vid halv tio kanske och gick och la mig ganska tidigt.

Måndag 24 april 2000 – Annandag påsk

Vaknade redan vid halv elva. Johan ringde och jag skjutsade hans flickvän Malin till tåget. Sen när vi kom hem igen så gick jag hem till mina föräldrar för att äta lunch. Smaskens. Fläskfilé med potatisgratäng. Sen soffläge en stund. Vi spelade TP också, jag vann… Det känns alltid bra att vinna!

Hem sen och tog en snabb fika med Lotta innan hon skulle åka hem. När hon gått så stannade jag kvar och fikade med Henrik och Micke och de andra som kom sen. Kanonväder så vi satt ute (trots att det inte var sol) men det kvittade ju, säkert 20 grader i alla fall.

Hem sen och gjorde nada på kvällen. Åt Pringles-chips och drack saft.

Söndag 23 april 2000 – Påskdagen

Grattis Carl på din födelsedag

Jaha. Gjorde nada på hela dagen. Ingenting verkligen. Bara tog det lugnt och slappade. Köpte en pizza och lite godis.

Lördag 22 april 2000 – Påskafton

Åkte med min bror hem till mamma och pappa (och min andra bror som var hemma) och käkade påskmat och lite godis… och tårta och blev tjock i magen… Blev sådär efter-maten-trött att jag blev tvungen att lägga mig lite, inte sova, men ändå ligga lite.

Hemma vid… kanske halv fem och fortsatte att ta det lugnt. Skjutsade min bror till en fest och sen hem igen.

Gick upp till Hörnet och tog mig en öl. Lotta och Micke ringde så jag satt där och drack öl med dem ett tag. Det var mycket trevligt. Blev inte så långvariga där. Gick hem vid tolv och glodde lite på tv innan jag la mig och sov.

Fredag 21 april 2000 – Långfredagen

Vaknade vid elva kanske och tog det väldigt lugnt i flera timmar.

Gjorde inget speciellt på dagen. Köpte en tidning som jag läste, degade lite på soffan.

Lotta ringde, så jag gick ner till henne och satt där och småpratade med henne, hennes mamma och Sofia som är hemma från Österrike. Gick upp till Hörnet och satt där med folk som kom gick. Det var trevligt. Blev kvar till stängningsdags och sen hem till mig, fast då bara Lotta och jag, och satt och pratade ett par timmar och drack en öl.

Torsdag 20 april 2000 – Skärtorsdag

Morgonseg och allt det där som vanligt. Gick upp som vanligt och kom till jobbet 8:55 och uppdaterade den här smörjan det första jag gjorde. Ska göra klart skissen på broschyren idag och en A4-affisch på hockey-annonsen… Ja ja, det blir nog bra.

Lunch på Valven – idag igen… eller som vanligt kanske, men jag har använt det ordet så mycket att det är väldigt tjatigt! Det var i alla fall spaghetti med köttfärsås. Smaskens!

Tillbaka på jobbet och fixade med några smågrejer innan jag tyckte att det var dags att packa ihop och dra. För nu…

Gick vid tjugo över två och mötte lite kompisar på vägen. Så jag hängde på dem och köpte glass och gick ner till hamnparken där de sparkade lite boll. Efter det till systemet och köpte lite öl och sen tog det bara lugnt. Var på Hörnet med de andra och gjorde inget speciellt, småpratade och hade det trevligt och sen ner till Magget, som faktiskt var riktigt roligt för en gångs skull. Kanske för att jag var på sånt bra humör och det var massa folk där.

Onsdag 19 april 2000

Jaha. Då känns allt så där jobbigt irriterande snurrigt igen. Jag har fortsatt idag med annonser hit och dit. Ett evigt skickande som aldrig verkar ta slut… Just nu verkar jag klar, men det känns jobbigt i alla fall. Klockan är 16:05 och jag ska precis sätta igång med en skiss som ska (måste) vara klar imorgon… Hur nu det ska gå till. (Inga problem eftersom jag ändå inte har något annat liv än jobbet nu för tiden…

Lunchen idag var på Micasa, käkade en paj. Inte så skoj, jag har ätit den fler gånger så jag är helt trött på den.

Jobbade absolut hela dagen. Trött och sur och för mycket att göra. Gick i alla fall vid 22-tiden och stannade till på Hörnet för en öl på vägen hem. Johan, Malin, Jessika och Tomas satt där och hade det lite småtrevligt.

Hemma vid 22:40 och la mig direkt.

Tisdag 18 april 2000

Har suttit och fixat iordning 60 nya annonser idag för en av våra kunder som ska publiceras nästa vecka… Hrm, inte så roligt. Faktiskt till och med ohyggligt trist. Det är själva sparandet som gör det så tråkigt. För man (jag) får göra samma sak 60 gånger.

Lunch på Valvet var gott idag. Raggmunk med fläsk och lingon. Smaskens!

Fortsatte på eftermiddagen med alla annonserna som skall iväg. Telefonen ringde stup i kvarten också och störde mitt redan dåliga humör.

Nu vill jag ha ohyggliga mängder pengar så att jag kan ut och resa… långt och länge. Det skulle vara skönt. Mitt blygsamma sparkonto är inte så roligt ännu. Det tar ett tag till. Ett tips till mig själv är ju förstås att öka summan som dras in på det kontot varje månad… Kanske skulle ta och fixa det.

Jag är sådär trött och omotiverad för tillfället… Det kanske märks. Jag skriver mer och mer kortfattat och tråkigt. Dags att skärpa mig. Ta mig i kragen.

Fast jag är ändå duktig som fortfarande skriver varje dag. Det har ju ändå gått över ett och ett halvt år. Inte illa. Det trodde jag ju inte att jag skulle orka vara så ambitiös när jag startade.

Jamiroquai började just ljuda i mina hörlurar… det svänger.

Inte trodde jag heller att jag fortfarande skulle vara kvar på samma jobb. Fortfarande 20-nånting (hrm, men det är ju sant) och har varit tio år på samma ställe. Jösses.

Vilken urkass megamix! Måste byta låt pronto… Hm, nice. ElvisP med ”In the ghetto”. Hörde den förut som en duett med Cartman, självklart skrattade jag högt.

Måndag 17 april 2000

Idag när jag gick till jobbet, solen sken och jag hörde fåglarna kvittra kändes det som om det vore vår på riktigt. Det var skönt.

Lunch på Valven som vanligt: Chilibiffar med kokt potatis och tomatsalsa.

Jobbade på som vanligt. Fick lite panik när jag hittade en hel bunt med klockor som jag trodde inte var plåtade! Sprang över till fotografen och fick höra (tung lättnads-suck) att de var klara. Han skulle bara bränna en CD på dem. Så jag få den i morgon.

Trött. Solen har försvunnit. Det känns trist. Har skrivit i tidrapporter för en vecka – som jag glömt att lämna. Men det är fixat nu. Ska försöka göra en disp på broschyren också. Det ska vara 42 klockor med i den… Hrm… undrar hur jag ska göra den snygg?

Hemma vid strax före sju någon gång. Gjorde ingenting – som vanligt. Käkade lite och låg sen på soffan och bara var väldigt trött.

Söndag 16 april 2000:

Grattis Ida och Mona på era födelsedagar

Lite seg, men ändå inte så farligt. Min snälla bror var och köpte pizza som jag gick in till honom och käkade. Gott, precis vad jag behövde. Sen var det sofflkäge resten av dagen. Kollade på dåliga saker och gjorde absolut ingenting!

Lördag 15 april 2000

Vaknade ganska tidigt med flyttade mig bara en bit till soffan och låg och glodde där ett par timmar.

Gick och fikade med Daniel och Micke som satt på Micasa och käkade. Sen hem igen ett tag och fixade med tvätten.

På kvällen gick jag hem till Daniel och satt där och drack lite öl, en drink, lyssnade på musik och hade det trevligt med de andra. Gick sen iväg till ”magget” och var där och drack mer öl, spelade bort lite pengar och hade det faktiskt lite skoj. Speciellt när vi hittade – en kompis – väldigt aspackad lullande runt på toaletten. Så mycket har jag inte skrattat på länge.

Fredag 14 april 2000

Morgon som vanligt och jobba som vanligt. Åkte in och kolla approvals igen på vykorten som ska tryckas. Såg fint ut och jag godkände det.

Lunch på valven med Eas som kom hem från sin 7,5 månaders resa han har gjort. Roligt. Käkade helstekt kottlettrad med stekt potatis och pepparsås. Det var ganska gott.

Tillbaka till jobbet och fixade alla annonser som ska skickas iväg. 350 mb, jobbigt att skicka, så jag brände en cd som jag skickar med vanlig post. Sen sätter jag på isdn innan jag går så får det puttra över natten… eller inte. Kanske toklångsamt att göra det. Får nog ta och kolla upp det innan jag startar.

Stannade på hörnet efter jobbet (förstås) och drack lite öl och så. Satt där så gott som hela kvällen (och det var ju inte planerat). Hade det i alla fall ganska trevligt. Vi blev ett gäng som satt där och bälgade i oss. Gick hem efter stängningsdags och efter att jag följt Ida till dörren.

Torsdag 13 april 2000 – Grattis Kent – Hurra!

Uppe som vanligt. Tryckeriet ringde och sa att det var klart för koll så jag hämtade en bil och åkte iväg fort som f-n (eftersom det är så bråttom) Kollade approvals och godkände allting för det så bra ut. Efter det åkte jag tillbaka till kontoret. Sådär jobbigt regn som gör att alla bilar följs av ett stort dammoln av regnslask. Irriterande. Tillbaka i alla fall vid halv elva och fixade iordning vykorten som hör till samma jobb och skickade iväg dem.

Lunch på Valvet: Lasagne – smaskens, fast lite snålt kryddat förstås… Vet inte om det är de som är snåla med kryddorna eller om det är mina smaklökar som är lite stumma.

Uppe hos Johan också och lämnade lite mat eftersom han är hemma idag.

Fortsatte att jobba på.

Gick från jobbet vid strax efter åtta och stannade på Hörnet och drack mig en öl. Välbehövligt efter en hård dags arbete! Satt där några timmar. Innan jag gick hem så hoppade jag upp till Ida som satt barnvakt åt Artur uppe hos Sara. Sen hem och gick och la mig redan vid halv elva. Makalöst tidigt!

Onsdag 12 april 2000 – Grattis Anna – Hurra!

Det känns som om tiden går väldigt fort.

Idag vaknade jag väldigt tidigt. Redan tjugo i åtta ringde klockan och jag hoppade upp, duschade och allt det där. Gick sen och hade ett litet möte med kunden om grejerna vi ska shippa idag. Det är så gott som klart. Hon ska bara kolla att alla priser är okej så kan vi köra sen.

Skitväder… kallt och grått! Jag vill ha sol!

Var tillbaka på kontoret vid kvart i nio och satte igång och förberedde shipningen. Skönt.

20:46 Har just suttit på hörnet ett tag efter jobbet och käkat, druckit lite latte, mineralvatten och en öl. Det var gott och skönt. Satt där med Alex som kom efter ett litet tag när jag suttit där. Käkade en toast förresten, med brie, gorgonzola och skinka – smaskens värre.

Blev tvungen att komma tillbaka till jobbet en sväng för att skicka två bilder som jag hade glömta att skicka till en kund. Lite irriterande… men sånt får man ta när minnet försvinner.

Precis när kunden ringde så hade jag tänkt att jag skulle gå hem och ta ett skönt bad… kanske precis vad jag behöver just nu för det regnar sådär jobbigt för tillfället, med vind som piskar litegrann från sidan. Får se när jag kommer hem… det händer att jag ångrar mig.

Johan och Ida är taskiga och sabbar för mig nu när jag skriver för att de ska gå och vill att jag ska gå med… hackar på tangentbordet och bråkar (på skoj förstås, men jag blir irriterad ändå).

Hemma vid strax efter nio och tappade upp ett bad som jag la mig i och vilade ett tag och lyssnade lite på musik. Riktigt skönt. Efter badet så gick jag typ och la mig för jag blev så trött. Läste en stund förstås, men kunde inte riktigt koncentrera mig så jag la bort boken och somnade nästan direkt.

Tisdag 11 april 2000

Ännu en sån där helt vanlig dag. Har gjort klart lite grejer idag så att vi kan skicka dem på tryck imorgon. Det känns skönt att få iväg dem så att jag kan börja med nya grejer sen.

På kvällen hemma och tog det lite lugnt. Städade köket bland annat. Retade mig på att jag inte hann till affärerna innan de stängde så jag kunde köpa färg och färga de rosa kläderna svarta.

Gjorde ingenting. La mig väldigt tidigt.

Måndag 10 april 2000

Vaknade som vanligt och är helt stel i ryggen. Har legat på något konstigt sätt skulle jag tro. Det är måndag morgon och jag känner mig nästan lika seg som igår, men nu är det bara för att det är måndag morgon.

Jobbade på som vanligt på dagen. Käkade på Valven osv. Det hände inget speciellt. På vägen hem vid sju, halvåtta-snåret så stannade jag till på Hörnet och pratade lite med alla som satt där; Alex, Johan, Ida, Åsa, Sara och tyskarna… De satt där och käkade middag och hade det trevligt. Men jag var alldeles för trött så jag gick hem och la mig.

Söndag 9 april 2000 – En seg dag

Inte så mycket att skriva. Jag är seg. Seg som f-n… vissa kallar det att vara bakis, men jag mår inte dåligt eller något sånt, bara trött.

Låg på soffan hela dagen förutom en kort sväng till affären och handlade läsk och sånt och gjorde sen nada resten av dagen. Johan kom och vi glodde på dålig tv.

Lördag 8 april 2000

Vaknade vid halv tolv men gjorde ingenting på några timmar. Gick upp och käkade och duschade och allt det där jag alltid gör på morgnarna. Gick bort till Johan och Sara och hjälpte till att pynta till festen ikväll. Jättefint blev det. Gick hem en sväng och hämtade mina grejer; sprit, öl, vin och mina kläder som är så väldigt rosa, gick och köpte lite läsk och sånt också och sen tillbaka igen.

Tog en drink med Johan och bara slappade ett tag. Satt sen mest och bara väntade på att folk skulle komma så vi kunde festa loss… som vi gjorde som galningar sen. Tjoade och stimmade, dansade och hade det väldigt roligt. Vid halv tre gick jag hem för jag mådde lite konstigt – inte så lustigt med tanke på hur mycket öl, vin och sprit jag tryckt i mig. På vägen hem i alla fall så kräktes jag… jätteäckligt. Det har ju knappt hänt förut så jag blev lite chockad, men gick vidare hem och la mig och sov.

Fredag 7 april 2000 – En soldag!

Solen skiner och det känns skönt att det är fredag! Morgonen var som vanligt och allt det där. Sitter på jobbet nu och tar en kort paus. Har just beställt bilder till en broschyr vi håller på med. Förut gjorde jag lite retusch på en stor sverigekarta. Pilligt.

Jag tycker det är så skönt att det är fredag. Jag längtar tills imorgon och festen för jag tror att det kommer att bli jätteroligt. Skönt att få sova också!

Snart lunch… undrar vad det är idag, hoppas att det är något gott, för jag är ashungrig!

Gick som alltid (så gott som i alla fall) ner till Valvet och käkade lite och sen tillbaka till jobbet och jobbade vidare. Jobbade till fem ungefär och gjorde lite ”this and that”. Stannade till på Hörnet och käkade en bit mat och drack ett par öl. Ida kom och ville att jag skulle följa med till Ödeshög för att hämta en såpbubblemaskin så jag gjorde det. Sen tillbaka till Hörnet för en öl till och tog det ganska lugnt. Träffade de andra och satt där nästa resten av kvällen… utom för ett avbrott när jag följde med Ida för att hämta Åsa vid tåget. Var hemma sen vid ett kanske och bara somnade som en gris.

Torsdag 6 april 2000

En morgon som alla andra. Vaknade precis innan klockan skulle ringa och hoppade upp och duschade, klädde på mig och allt det där andra jag gör på morgnarna. Gick vid kvart i nio till jobbet och kom fram fem i. Satte igång och jobbade direkt med lite olika grejer.

Har lite svårt att få grepp på den där annonsen jag håller på med. Den är så liten och ska innehålla så mycket. Hrm, det ordnar sig nog.

Måste köpa lite rosa kläder eller något att ha på mig på festen på lördag. Kanske köpa vita grejer som jag färgar rosa och som jag sen kan färga svarta sen efter festen. Tänkte kanske att jag skulle åka in och köpa mig ett par jeans också, det behöver jag, gärna flera stycken… och massa andra kläder…

Jobbade som vanligt hela dagen med grejer så att jag blev helt trött. Lunchade på Valven som vanligt (Korv stroganoff) och fortsatte sen resten av dagen.

Lånade min brors bil efter jobbet och åkte iväg för att kolla om jag hittade några kläder till festen. Passade på att köpa ett par jeans och två t-shirts också på Jc. Hittade i alla fall det jag letade efter. Vitt dock, ett par sköna brallor som jag kan färga svarta sen efter festen.

Hemma igen och gick och köpte rosa klädfärg, stannade och småpratade lite med Hella som satt på Micasa och fikade. Hemma vid sex och slängde in byxorna och en gammal vit t-shirt i tvättmaskinen och färgade dem rosa. De blev tok-rosa. Helt hysteriska. Men det passar ju bra. För det är ju så det ska vara.

Det var ett jävla tjat om rosa; skitsamma, jag får vara hur tjatig jag vill eftersom det är min sida.

Gjorde ingenting resten av kvällen. Sov tidigt.

Onsdag 5 april 2000 – Grattis Oscar på födelsedagen!

Som vanligt är jag väldigt trött nu på morgonen och vädret är väldigt trist, kallt, blåsigt och grått. Våren som kom förra veckan försvann och jag gillar det inte.

Idag ska jag skicka iväg en klock-grej till tryck. Hrm, det ska bli skönt att bli av med en grej. Hur många som helst återstår, men det är alltid skönt att kunna bocka av en punkt på listan.

Lunch var Chili con Carne. Ganska gott faktiskt.

Jobbade på som vanligt efter lunch.

Efter jobbet hoppade jag in på hörnet och käkade lite mat (friterade risbollar) och drack en öl. Sen hem en sväng, pratade lite med min bror och fick mina cigaretter vi beställt. Gick till Johan sen och tog det ganska lugnt. Gratulerade Oscar som fyllde år. Drack en öl och gick sen ner till Hörnet igen och drack en öl till och käkade en sån där minirätt; friterade ost och chili-bollar. Mycket onyttig mat idag!

Satt där ett tag med Daniel, Johan, Alex, Oscar och Peppe och Johan som också kom senare. Gick ner till Källaren med de andra och drack en öl där också innan jag gick hem och la mig och sov.

Tisdag 4 april 2000 – en grå dag

Seg som vanligt och det är inget roligt. Jag tror jag hamnat i en liten svacka för tillfället. Sådär när inget känns roligt. Kanske är för att det är morgon och jag egentligen vill sova några timmar till istället för att sitta här och vara kreativ.

Lunch, på Valven förstås… vad var det nu då? Jo just det, kalops… inte så roligt. Påminner lite om skolmat att käka kalops.

Efter lunch var det full fart med klockgrejer som ska göras. Gjorde lite ditt och datt, lämnade en hel bunt med klockor (ännu fler) som ska fotograferas pronto… börjar bli attans ont om tid!

19:46 Har just stått och skurit ut i en plast som är en mall för en skylt till Johans pappas lilla hotell… 27:ans Nattlogi som jag och Johan håller på att göra nu. En svart plåtskylt med vit text, det är den vita texten vi sprayar på över mallen så att bara bokstäverna fastnar på skylten. Det bara flyger med färg i ateljen så det knappt går att andas – giftigt som f-n skulle jag tro!

Passar på att uppdatera lite under tiden den första sprayomgången ska torka. Jag har varit lite slarvig med det den sista veckan, men jag var ju i Malmö och sen var det ju helg så det liksom rann ut i sanden.

19:52 Uäck! Har just lagt på det andra lagret med färg… Argh, det går knappt att andas… whoa! Nu ska färgen bli ”dammtorr” så vi kan lyfta bort schablonen och se så att det blev bra… hoppas det! På burken står det att det ska ta ca 15 minuter.

Hemma strax innan nio och gjorde mest ingenting. Tog det bara lugnt och var ganska trött. Daniel, Johan och Alex kom förbi en kort kort sväng för de hade fått bensinstopp och kanske vill låna något att hämta bensin i. Men det behövdes inte för de puttade bilden till macken.

Gick och la mig vid halv tolv och sov.

Måndag 3 april 2000 – Tråkdag!

Måndag morgon – behöver jag säga att jag är seg. Har just uppdaterat min dagbok från onsdag.

Nu ska jag jobba lite.

Lunch klockan tolv på Valvet; gräddstuvad pytt i panna, den var okej…

Tillbaka till jobbet för ett kundmöte som jag satt med i nästan två timmar. Det blir nog bra! Jobbade på med lite olika grejer, bl a tre stycken illustrationer som jag var tvungen att fixa.

Gick hem vid halv-sju ungefär och käkade lite mackor och kollade på vänner. Låg sen på soffan resten av kvällen och gjorde ingenting. Gick och la mig tidigt och läste i Cap&Design som jag fick till jobbet idag… en bra tidning.

Söndag 2 april 2000 – Segdag

Sov inte länge. Kravlade mig upp och gjorde mest ingenting. Senare på dagen kom Malin och Johan och vi glodde på video. ”Go” – rolig och bra film och sen ”Mifune” en av dogmafilmerna, den var bra, men jag trodde den skulle vara bättre. Daniel kom sen på kvällen och då glodde vi på ”indian runner” – Sean Penns regidebut. Den var ganska bra, full med kufar och underliga människor.

Gick och la mig vid tolv och sov.

Lördag 1 april 2000

Låg och sov länge. Gick upp vid halv fyra och duschade och gjorde mig iordning. Var nere och handlade lite och sen tog det lugnt.

Vid halv tio kom Johan och Malin och via festade litegrann. Ganska lugnt. Camilla kom och Loppa kom, senare Alex och Daniel. Tog en taxi ner till Magget, var där fem minuter och tog sen en taxi upp till Hörnet istället och drack öl. Gick upp till Johan när de stängde och satt där en stund.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.