April 2001

Måndag 30 april 2001 – Valborgsmässoafton.

Vaknade ganska sent. Gick upp och duschade och gick sen ner till Lotta och Micke. Vi gick till slottet och kollade lite på ”Gumball 3000”-bilarna som stannade här i stan för att käka lunch (det där racet som det pratats om på nyheterna för att de kör som galningar). Jag kan tänka mig en bil i den klassen, det skulle vara helt okej.

Gick sen hemåt och gjorde mest ingenting. Var seg (bakis) och tog det mest lugnt hela dagen. Var hemma och käkade och läste tidningen. På kvällen följde jag med Lotta och Micke för att titta på Valborgsfirandet i hamnparken. Det var ju käckt, det var massor med år sedan jag var där nere. Gick sen och mötte Alex och gick hem till mig och kollade på dålig tv. När Alex gick så gick jag och la mig.

Söndag 29 april 2001

Vaknade hyfsat och åkte iväg till Linköping för att shoppa lite, men när jag kom dit var ju allting stängt, tji fick jag, tittade upp hos Robin litegrann och åkte sen ut till Ikeahuset, för det var ju öppet i alla fall, men jag hittade ingenting alls. Skjutsade tillbaka Robin till stan och åkte sen hemåt. Stannade och köpte ett nytt PS2-spel i alla fall på vägen. ”Zone of the Enders”. Först trodde jag att jag hade köpt ett barnspel, men det var väldigt mycket klurigare än så.

Fest på kvällen på Mejeriet. Gick först och hämtade upp Lotta och Micke som är här och hälsar på. Gick sen iväg och festade loss. Satt mest och tog det lugnt i början och småpratade lite om ditt och datt, med Lotta & Micke och Daniel, Sophia, Cattis och Alex. Efter några öl så blev vi gladare och gladare och sen var det fullt ös hela natten. Dansade och tjoade, drack öl och hade det jättekul. Kom inte hem förrän klockan fem på morgonen, men det var bara kul.

Lördag 28 april 2001

Seg och bakis. Men inte så himla farligt ändå. Men låg mest på soffan hela dagen och slappade och tog det väldigt lugnt. Låg och spelade lite spel och kollade på dålig tv. Gjorde egentligen ingenting. Var nere på Konsum och köpte lite godis och gick sen hem igen och fortsatte att ligga på soffan.

Fredag 27 april 2001

Jag har sovit i natt. Som en stock. Det är så attans skönt. Jag misstänker att det var en ”ring-en-gång-i-timmen-funktion” på min armbandsklocka, som jag satte på förra helgen, som gjorde att jag inte sovit så himla bra denna veckan.

Morgonen var som vanligt, svårt att gå upp, duschade, iväg till jobbet, skillnade var bara att jag känner mig relativt utsövd.

Efter jobbet på Hörnet och drack ”after works” med de andra och svirade loss. Satt där ett tag och gick sen till ”Ettan” och spelade ett parti biljard och efter det till Källar’n för en öl där. Hamnade hos Calle tillslut och satt där en liten stund innan jag gick hem.

Torsdag 26 april 2001

Jag är så fruktansvärt trött och jag känner att jag behöver sömn. Den här veckan har jag sovit så skitans dåligt. Jag sover liksom oroligt på nätterna, vaknar och sådär. Det är skitirriterande…

Gick upp vid tjugo över åtta, duschade och gjorde mig i ordning och åkte sen iväg till min brors jobb för att lämna tillbaka filmen innan jag stack till jobbet.

Buhuu. Jag orkar inte vara så här trött. Kaffet som jag bälgar i mig hjälper ju föga. Usch, det känns som om det här kommer bli en jobbig dag.

Lunch på Valven och eftersom det ät torsdag så betyder det Ärtsoppa och pannkakor. Gott, men det har man ju ätit förut liksom. Sen till Carins och köpte en ny deo eftersom min gamla är slut.

… Jaha, det var ju djävligt intressant.

Suttit och surat och haft en jobbig dag idag. Ingen orsak. Känner mig bara allmänt gnällig och butter. Jag ska inte säga att jag ska lägga mig tidigt för då blir det sent. Men det skulle vara skönt… Det är nog sömn jag behöver… Jag ska i alla fall gå och köpa mig ett paket juice på vägen hem… Mums.

jaha, klockan är 17:52 Jag kanske borde gå hem…

– – – 

Var nere på Konsum och handlade lite mat, mötte Ida, Sara och Anna som stod där och hängde… Satt sen och spelade lite SSX Snowboard och gjorde mest ingenting. Gick och la mig tidigt och sov.

Onsdag 25 april 2001 – Grattis Pappa på födelsedagen

Morgon och svårt att vakna igen. Fattar inte att det ska vara så svårt… idag borde det inte ha varit det för det var strålande sol när jag gick upp. På jobbet och fixade och donade. Lunch på Munken med en kund (köttgryta). Sen tillbaka och satt och pratade med henne ett tag. 

Efter jobbet åkte jag och min bror till Pappa som fyller år idag för att gratulera honom. Käkade lite och sen åt en bit tårta också. Var inte där så himla länge. Var hemma och slappade efter det och gjorde nada. Kollade på filmen ”Dogma” som jag lånade av min bror. Den var fortfarande bra.

Alex ringde så jag gick upp till Hörnet för att möta honom, Micke och Lina. Satt där och drack ett par öl. Var hemma igen vid elva kanske.

Tisdag 24 april 2001

Ovanligt seg start på dagen. Svårt att vakna och gå upp, men efter några snoozningar så tvingade jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning. Jag fattar att jag är seg, för jag har sovit så dåligt de senaste dagarna… är det fullmåne eller något sånt… Usch.

Mulet och grått är det också.

Seg seg seg. Jag får liksom ingenting gjort och sitter mest och är röksugen för tillf’ället, men nu ska jag ta tjuren på hornen och sätta igång för så här kan jag ju inte sitta och såsa.

Skulle kanske behöva den där extrahjärnan jag såg på någon sida. Då kunde jag liksom sova bort den här dagen och vara pigg och härlig i morgon igen.

Lunch på Micasa idag, käkade en taco-tallrik för den är ju så god. Sen tillbaka och fixade och donade med olika grejer.

Hemma sen vid halv sex kanske och käkade lite och tog det lugnt. Provade ”cheatsen” på SSX-spelet. Det var kul. Jäklar vad bra det gick.

Låg sen på soffan resten av kvällen och bara degade och tog det lugnt.

Måndag 23 april 2001 – Grattis Carl på födelsedagen

Trött morgon. Mulet som f-n så jag tror det hjälpte till en hel del. Kom i alla fall till jobbet som jag brukar vid tio i nio eller något sånt. Idag har jag gjort en affisch, ett kort och ett cd-omslag till ett dansband… 

Lunch på Valven med Daniel som var hemma en sväng. Raggmunk med stekt fläsk. Smaskens värre.

Bran van 3000’s nya låt ”Astounded” med Curtis Mayfield är ju kanon! Den blir bara bättre och bättre. Den har nog chans att bli sommarens stora partylåt.

Efter lunch stod jag och hjälpte till att packa ett utskick till en kund. Ibland kan det nästan vara skönt att stå och hålla på med såna där idiot-jobb. Det passar i dag i alla fall när jag känner mig helt seg och trött.

Hemma vid halv sex ungefär och la mig på soffan och läste tidningen och bara slappade en stund. Vid kvart i sju gick jag till Östenssons och mötte upp med Ida, Carl-Henrik och Christian för att köpa en påse mat till Kalle i present. Gick sen hem till honom och gratulerade och satt där några timmar. Blev bjuden på lite mat och dryck. Det var trevligt. Hemma igen vid halv tio kanske och låg på soffan en stund innan jag gick och la mig, kanske vid halv tolv. Började läsa i en ny bok ”Stora apor” av Will Self som jag köpte på bokrean i vintras.

Söndag 22 april 2001

Vaknade vid tio kanske. Hmm, jag som hade tänkt att sova ut riktigt ordentligt. Gick upp och gjorde mig i ordning. Slängde in lite tvätt som jag fixade. Slappade lite. 

Var och fikade med Alex och andra som kom och gick på GK. Satt ute i halvsolskenet och småfrös, men det var ganska skönt ändå. Var hemma hos mamma och pappa och sa hej en sväng också. Sen var jag hemma och gjorde ingenting på kvällen. Låg på soffan och såg på del två av ”Dotcom”.

Lördag 21 april 2001

Vaknade ganska tidigt och käkade frukost och la mig sen på soffan ett tag. Degade loss ordentligt hela dagen faktiskt. 

Gick till Hörnet på kvällen och träffade Oscar, Alex och hans kusin, vad hon nu hette, drack kanske en liter vatten där, istället för alkohol som jag inte orkar med i dag. Gick sen hem till mig och spelade PS2 och de andra festade till det litegrann, Alex bjöd mig på en ”GT” men efter en klunk kände jag att det inte alls var kul så jag sket i det och när de gick så gick jag och la mig istället.

Fredag 20 april 2001

En morgon som alla andra. Gjorde det där vanliga och åkte sen iväg till min brors jobb och lämnade ”Tillsammans”-filmen som han fick i present häromdagen. Sen till jobbet för att jobba.

Jag har en kruka på mitt bord med frön som vi sådde på festen förra onsdagen. Ingenting har hänt! Det växer ju inte, de andra har fått små groddar i sina krukor, men i min… ingenting! Jag blir avundsjuk, speciellt eftersom det är en tävling (den plantan som först blir 10 cm vinner).

I dag gillar jag Sugababes ”Run for cover”. Det är en söt liten låt.

Gick till Hörnet och satt där och åt en liten bit mat och drack ett par öl efter jobbet och efter det satt jag kvar resten av kvällen också och bälgade i mig öl efter öl med Karri, sen med Alex, sen med Siri och hennes kompis och sist med Ida, Anna och Sara. Blev alldeles tok-full och var tvungen att gå hem vid midnatt för då var jag helt snurrig i skallen. Ida försökte tvinga i mig mer öl men nej nej nej. Måttet var rågat för länge sedan.

Torsdag 19 april 2001

Först vaknade jag vid fem av att jag var kolossalt törstig, så jag var tvungen att gå upp och dricka. Gick och la mig och somnade om efter en stund.

Vaknade sen igen vid sju ungefär och vred och vände på mig en stund innan jag somnade om igen.

Jag hade förresten en väldigt konstig och aggresiv dröm i natt…

Det var någon slags cirkus i stan och jag hade ställt min bil i något som var som en slags kö. När jag var ute någonstans så tog de min bil och krossade den i småbitar så att den blev helt platt. Jag blev skitarg och sprang runt och slogs, bråkade och skällde ut någon som jobbade där, kastade om kring den här personen och tryckte upp den mot väggen (vet inte om det var en han eller hon) och tvingade dem att bygga ihop bilen igen. Efter mycket slag och skrik så började de med det. När jag såg att de sydde tyget till sätena så hade de gjort dem ill-skrikigt rosa. Då blev jag ap-förbannad igen och skrek och gormade.

Då vaknade jag.

Annars var det nästan som vanligt i morse. Pelle kom och hämtade mig och vi åkte iväg för ett kundmöte. Jättetrött förstås.

Veckans favorit är Basement Jaxx nya B-sida ”Where’s your head at” Den svänger helt galet! Kom ihåg var ni läste det först!

Lunch på Valven och eftersom det är torsdag så var det ärtsoppa och pannkakor. Smaskens. Idag var soppan väldigt god faktiskt.

Fortsatte med en himla massa grejer efter lunchen…

Efter jobbet, vid kanske 17.30, så åkte jag hem och käkade och tog det lugnt. Somnade på soffan och vaknade ungefär två timmar senare. Gick ner till Konsum och köpte mig ett paket cigaretter och sen hem igen. Spelade lite PS2 innan jag gick och la mig. Trött som f-n, läste ett par kapitel innan jag somnade.

Onsdag 18 april 2001 – Grattis mormor på födelsedagen!

Vaknade lite tidigare, vid åtta, av mig själv av att jag hade näsblod. Undrar varför. Gud så irriterad jag blev. Det är ingen bra start på dagen… och varför fick jag det, jag har ju liksom legat och sovit…

Gick upp och duschade och fick slut på eländet. Gjorde mig sen i ordning och stack sen iväg till jobbet dit jag kom som vanligt.

Lunch på Valven, pasta carbonara… eller som det brukar vara, Valvens egna version av det. Men det var gott.

Efter jobbet hem och käkade och läste tidningen. Efter det satt jag och spelade PS2 hela kvällen igen och timmarna bara rann iväg så helt plötsligt var det dags att gå och lägga sig. Låg och läste några sidor och somnade sen.

Tisdag 17 april 2001

Vaknade strax efter åtta, innan klockan ringde och gick då upp ganska omgående och duschade och gjorde mig i ordning. Stack sen iväg till jobbet och kom dit redan vid 08:45.

Lunch på Valven: Kasslergratäng. Kryddig och gräddig, men smaken verkade ha försvunnit någonstans på vägen för den smakade inte så himla mycket ändå. Men skit samma, det var gott ändå

Slutade vid strax efter fem och tänkte åka hem till min bror och lämna hans födelsedagspresent, men han var ju ute så jag åkte hem och käkade och slappade en stund. Alex kom och vi spelade lite snowboardspel, sen kom Kalle och hälsade på också en liten stund.

Kent kom och fick sin present, filmen ”Tillsammans” på DVD. Men eftersom han inte orkade se den idag så fick jag låna den. Väldigt fiffigt, eftersom jag ville se den igen. Så Alex och jag kollade på den med Lasse som också kom förbi…

Sen efter att de hade gått gick och la mig.

Måndag – annandag påsk 16 april 2001 – Grattis Ida på din födelsedag och Mona också förstås

Tog det mest lugnt hela dagen. Var lite seg, gick upp sådär långsamt och åt frukost och grejade lite. Såg på den nya engelska serien ”dotcom” som började i går. Det är han som gjorde ”this life” som har gjort den. Betyg: —-. I alla fall första avsnittet som verkar väldigt lovande. Chansen finns att den kommer att uppgraderas till betyg 5 och kanske, men bara kanske t.o.m bli bättre än ”This life”.

Gick hem till Ida och umgicks med henne och hennes vänner nästan hela dagen. Satt där och fikade lite. Gick och kollade på hennes nya bostad och sen hem till Anna och drack en kopp ”morots-rot-thé” men det tyckte jag inte var så himla gott faktiskt.

Gick hem och låg sen i soffan resten av kvällen.

Söndag – påskdagen 15 april 2001

Vaknade ganska tidigt men låg kvar i sängen och halvsov ett tag. Slappade på dagen – Bakis! Gick och fikade med Lotta på Micasa. Daniel kom också. Gick sen och strosade runt med Lotta en stund. Gjorde inget speciellt. 

Gick hem till Ida på kvällen för att fira hennes födelsedag (som är i morgon) med en liten överaskningsfest. Åt god mat och drack några öl med alla människor som var där, men kvällen var ganska lugn eftersom alla var trötta och sega. Men trevligt var det och hon blev glad över sina fina presenter.

Lördag – påskafton 14 april 2001

Åkte hem till mamma och pappa för vår traditionella påskmiddag. Hämtade min bror på vägen och kom dit vid halv ett kanske. Käkade så mycket att jag förstås blev helt seg och var tvungen att lägga mig och vila, inte sova, bara vila. Senare var det tårta och kaffe och sånt där också, kanske för att min bror fyllde igår.

Hemma sen igen framåt kvällen och slappade en stund. 

Gick till Hörnet med Kalle och drack lite öl. Sen kom Lotta, Magnus, Loppa, Sara, Ida, C-H, Tilde, Andreas, Oscar och Marie och de andra som var med, jag kommer inte ihåg riktigt. Men vi hade det väldigt trevligt. Senare åkte vi ner till Magget och fortsatte dricka öl och stuffa loss lite. Där var det en kul kväll för en gångs skull, när Magget sen stängde åkte vi hem till Roja och fortsatte dricka öl där till klockan fyra då jag gick hem.

Långfredag 13 april 2001 – Grattis Kent på födelsedagen

Sov ganska länge. Tog det lugnt. Var och fikade på Micasa. Drack en öl med de andra på Källar’n och kollade på Hockey. Tog det mest ganska lugnt hela dagen faktiskt. 

Var på Hörnet på kvällen och drack en öl, men jag var så trött så det blev väl inte långvarigt.

Skärtorsdag 12 april 2001 – Grattis Anna på födelsedagen

Ugh. Jag är lite bakis idag fast jag tog det lugnt igår. Min röst är mycket mörkare än vad den brukar vara. Det är konstigt. Undrar varför det blir så?

Gick upp som vanligt, men först kändes det som om jag borde vara ledig idag… Det ska jag ju också i och för sig, efter lunch. Men först ska jag jobba lite… eller vad man nu ska kalla det, för jag kommer ändå inte att få något gjort idag.

Efter lunchen så började min baksmälla smälla i ordentligt. Min bror kom förbi och sa hej. Gick till Apoteket och köpte en tub treo, tog två stycken och la mig sen på soffan och vilade ett par timmar. Gick till Hörnet på kvällen och drack ett par öl, men tog det väldigt lugnt. Var hemma tidigt.

Var och sa hej till Ida och Sara en sväng. Drack en mineralvatten på Hörnet och gick sen hemåt. Gick in på ”Ettan” och sa hej till Alex, Carl, Daniel och Oscar som spelade biljard. Alex skulle ju prompt bjuda på en öl som jag fick tvinga i mig. När jag druckit ur den så gick jag hem och la mig på soffan och sov. Vaknade ett par timmar senare och gick och la mig 

Onsdag 11 april 2001

Vaknade som vanligt. Lite seg förstås med tvingade upp mig i alla fall och duschade och klädde på mig. Tänkte att jag kanske skulle ta på mig vita kläder idag eftersom vodkaprovningen i kväll har ”vitt” tema. Men när jag gjort det så såg jag ju inte riktigt normal ut så det förkastade jag och tog på mig ett par jeans i stället. Men jag har en vit tröja på mig, under min vanliga tröja.

Gick till jobbet och kom dit som vanligt ungefär vid tio i nio.

Lunch på Valven, pytt i panna med stekt ägg. Fast äggen var lite konstiga. Kanske ugnsstekta? Hur som helst så smakade det helt okej i alla fall. Har suttit och gjort massa grejer hela eftermiddagen. har lite taskig arbetsmoral för tillfället. Känner mig lite eftermiddagsseg. Hoppas det går över snart så jag orkar med och dricka vodka i kväll.

– – –

På kvällen hade vi vodka-drinks-provning igen. Mjölkdrinkar den här gången… inte gott kan jag ju säga. Jag gillar det inte alls. Vi grillade också och käkade potatissallad och sallad och drack öl och vin. Alla blev ganska fulla (milt sagt). Jag höll mig städad hela kvällen och hade den goda smaken att gå hem redan vid tolv ungefär… de andra fortsatte ett bra tag till.

Tisdag 10 april 2001

Godmorgon och hej. Allt är som vanligt så det behöver jag ju knappast skriva här. Solen skiner. Jag är morgontrött, men det känns som om det kommer bli en ganska bra dag, trots att det är tisdag (vilket i vanliga fall är min jobbiga dag i veckan).

Klockan är just nu fem över nio, jag har en kopp kaffe bredvid mig och alldeles snart ska jag sätta igång med att jobba…

Fick ett paket förut med posten för jag hade vunnit en tävling som jag hade varit med i. Ett chokladägg fyllt med godis. Smaskens! En stund senare, var en leverantör här och jag fick en burk med 0,9 liter syrliga, goda karameller. Idag har jag det bra tycker jag! Man kanske skulle köpa en trisslott idag också!?

Lunch på Micasa i dag, pasta med ost och kycklingsås. Smakade okej. Men det var lite, hur ska man kalla det, slabbigt!?

Efter jobbet, på kvällen, satt jag kvar ett tag med Mats och Fredrik och spelade Unreal. Gick därifrån vid åtta och hem och började (försökte) bygga en lampskärm, men det gick ju åt hel-ete kan jag ju säga. Den första idén jag hade med att göra två ringar av kraftig ståltråd funkade inte alls, för de ville inte bli runda, hur jag än gjorde. Sen tänkte jag att det kanske inte behövs om man viker kanterna, men det funkade ju inte heller så till slut gav jag upp och gick ner till Konsum och handlade lite mat och sen hem och käkade upp den.

Sorterade alla ”viktiga” papper som låg i en stor hög i bokhyllan, men när jag var klar så blev det ju bara tre nya högar. Borde kanske skaffa mig ett system för det där… vad man nu ska ha alla papper till. Måste man spara dem?

Gick och la mig vid strax efter elva och sov. 

Måndag 9 april 2001

Vaknade som vanligt vid kvart över åtta och gick upp och duschade och gjorde mig i ordning innan jag stack iväg till jobbet. Tog mig en kopp kaffe och uppdaterade här lite snabbt innan jag satte igång att jobba.

Lunch på Valven: Rödbetsgratinerad Isterband med stuvad potatis. Efter maten hem en sväng och hämtade alla pengarna som jag har haft i min sparbössa. En tung påse med mynt som jag gick med till banken och satte in på mitt sparkonto. Men det var tydligen inte så mycket som jag trodde att det skulle vara, men det var i alla fall 1160,50 och det är ju bra, bara på mynt.

Jobbat på som en iller hela eftermiddagen. Alex ringde och vi ska tydligen fika sen efter jobbet. 

Var hemma hos mamma och pappa på en blixtvisit och småpratade lite. Åkte sen och hämtade Alex på hans jobb och sen till Micasa och käkade lite. Sen hem till min bror och lånade hans Matrixfilm på DVD som Alex, jag och Oscar kollade på. Jag har ju sett den förut ett antal gånger, men den är fortfarande den coolaste actionfilmen som har gjorts, so far.

Söndag 8 april 2001

Vaknade vid elva kanske. Käkade frukost och packade ihop mina grejer. Gick sen ner till ”centan” och köpte mig fyra par kalsonger och (harkel harkel) en duk på Indiska till mitt nya köksbord. Strosade runt lite där och åkte sen hemåt. 

Hemma vid fem och köpte mig en läsk och lite snacks. Låg på soffan hela kvällen och bara degade loss ordentligt. Gick och la mig vid halv tolv ungefär. Somnade nästan direkt.

Lördag 7 april 2001

Vaknade vid elva, halv tolv. Gick upp och duschade och käkade frukost och åkte sen in till stan för att gå på Idas Vernissage på Nordisk Kristall. Det var jättefint. Hon är så duktig. Mötte Johan, Malin och Linda där och vi gick och fikade en stund på ett ställe som låg alldeles intill Galleriet. Gick sen tillbaka till Ida och sa hej då och sådär. Gick iväg och strosade runt med Lotta. Kollade in Filippa K Mans butik på NK, men det kändes så urplockat och jag var inte på humör för att shoppa. 

Fikade en gång till med Johan och Malin och strosade sen runt igen i väntan på teaterm. Käkade lite på Tacobar och gick sen runt en stund på Åhléns innan vi gick bort till ”Backstage” och pratade lite med Linda innan föreställningen började. ”Rocky” var det förresten vi såg. Den var okej. Lite smårolig men den kändes faktiskt en aning seg emellanåt. Efter det åkte vi till Söder och gick upp till ”Zucchero” där Ida och hennes glas-vänner satt och svirade. Satt bara där en stund för jag var seg efter gårdagen och det var Lotta också så vi drog hemåt och tog det lugnt istället. Satt och kollade på Ufo-program på Discovery en stund.

Fredag 6 april 2001

Morgon, och en trött sådan. Gick i alla fall upp som vanligt och gjorde mig i ordning och stack sen till jobbet. Fixade och grejade med lite olika saker. Gjorde bland annat en illustration på en kerub till hemsidan (för jobbet alltså).

Efter jobbet, som jag slutade tidigare, åkte jag iväg och upp till Stockholm för att hälsa på mina vänner Micke och Lotta (och de andra också förstås). Kom fram vid halv sex kanske då vi käkade indiskt som jag hämtade på vägen och drack ett par öl. Åkte sen in till Söder och satte oss på ”Mellis” och drack öl där med Mickes jobbarkompisar. Det var trevligt. Blev lite onyktra förstås och drog vidare till ett ställe som hette ”Beirut”, men det var inget vidare så Micke, Lotta och jag tog en taxi och åkte hem till dem och drack en öl och satt och pratade en stund där istället.

Torsdag 5 april 2001 – Grattis Oscar på födelsedagen

En sån där trött morgon igen. Vaknade men var tvungen att snooza några gånger. Gick sen upp och duschade och tog på mig kläderna och åkte sen iväg till jobbet… Kom fram som vanligt vid tio i nio och satte mig och uppdaterade här lite snabbt, tog en kopp kaffe och satte sen igång att jobba.

Lunch på Valven: Någon slags biff med potatis och lingonsås. Smakade helt okej. Tog en pannkaka till efterrätt också. Sen tillbaka till jobbet och jobbade på.

Hem vid fem och käkade och tog det lugnt. Alex ringde och jag gick till Micasa och fikade med honom och Oscar. Sen hem igen och spelade lite PS2 ett par timmar. Gick till Hörnet och drack två öl med Oscar och Alex. Satt där kanske en timma eller två innan det var dags att gå hem igen och sova.

Onsdag 4 april 2001

Har suttit och jobbat hela dagen, precis som vanligt. Lunch på Valven, pasta med ost och skinksås. Sen till Expert och köpte mig ett minneskort till mitt PS2. Efter tillbaka till jobbet och fortsatte jobba med massa olika grejer. Vi ska sitta och träna upp oss på Unreal här för vi tänkte ha ett battle mot Johan och hans jobb, kanske på fredag?

Undrar om jag ska till Sthlm i helgen? Ida har vernissage i helgen och jag vill nog upp och kolla, men jag vet inte… Får nog fundera en stund till. Jag behöver ju inte bestämma mig förrän på fredag…

Efter jobbet så satt jag kvar på jobbet med Mats och Fredrik och spelade Unreal Tournament. Jäklar vad vi spöade varandra. Det var kul, timmarna flög iväg och vid åtta så åkte jag hem, käkade lite, läste tidningen och gjorde mest ingenting. Spelade lite PS2. Kollade på ”the Tom Green show” som är helt underbart sjukt. Gick sen och la mig vid halv ett och somnade nästan direkt.

Tisdag 3 april 2001

Oj. En väldigt trött morgon. Svårt att vakna och svårt att gå upp. Gjorde det i alla fall och gick och duschade och fixade mig i ordning. Daniel ringde och ville slagga en stund på min soffa så jag gick och mötte honom och lämnade nyckeln. Sen till jobbet. Trött som f-n.

Lunch hemma idag, och där låg Daniel och sov. F-n vad skönt. Det skulle jag också vilja göra… Käkade och läste tidningarna och sen tillbaka till jobbet. Har bland annat suttit och pixelritat grejer till vår nya hemsida. En del blir finfint och en del blev sådär, men det kastade jag i papperskorgen. Jag är speciellt nöjd med min snurrande apa som slänger sig i lianen.

På kvällen sen, när jag varit hemma och vilat en liten stund gick jag till Micasa och träffade Oscar och Alex och två amerikanare som Alex tydligen hade bott hos i Åre. Satt där ett tag och fikade och sen till ”ettan” och kollade på en stund när de spelade biljard. Gick till Ida, men hon var ju inte hemma så jag stod och pratade en liten stund med Sara innan jag gick hem till Oscar och hämtade mitt PS2. Efter det gick jag hem och satt mest och spelade hela kvällen.

Måndag 2 april 2001

Morgon. Äntligen är det slut på den där förbannade kylan på morgnarna. Idag var det riktigt skönt – igen. Halvsoligt, fem plusgrader. Gick upp som vanligt och gjorde mig i ordning innan jag stack iväg till jobbet.

Lunchade på Valvet med Daniel och Sophia. Lammragu. Smakade helt okej. Efter det hem en sväng och kollade posten, sen tillbaka till jobbet och jobbade.

När jag gick för dagen åkte jag iväg och tvättade bilen. Oj vad blank och fin den blev. Sen till Konsum och köpte lite mat, sen hem och käkade upp den. Daniel kom och vi satt och spelade PS2 igen. Senare kom också Alex och vi satt och spelade hela kvällen. När de gick vid strax efter elva så gick jag och la mig, läste några sidor i boken och somnade sen ganska fort.

Söndag 1 april 2001

Vilken fantastisk vårdag. Solen skiner, det är tio grader varmt. Började med en fika, utomhus, i vårsolen på GK med allihopa. Åkte sen på en utflykt och tittade på Bårstad strand. Jag hade aldrig hört talas om det… Vi åkte i alla fall dit och tittade på den lilla strandstumpen och kastade flatmackor och strosade runt lite. Sen när vi kände oss klara med det så åkte vi tillbaka till civilisationen och gick hem till mig och spelade PS2 en stund. 

På kvällen gick vi och hyrde film: Taxi 2, det kanske var den sämsta filmen som jag sett på länge. Betyg: – (väldigt svag)

Gick och la mig vid halv tolv och läste lite innan jag släckte lampan och sov.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.