Maj 2000

Onsdag 31 maj 2000

Morgon. Seg. Duschade och allt sånt där, klädde på mig och rullade iväg till jobbet.

Ont i ögonen. Ljuskänslig idag. Jag kanske håller på att bli en vampyr… Det skulle ju vara as-coolt. Om jag blev en på riktigt alltså. Men då vill jag att det ska vara en snygg och cool, som i ”En vampyrs bekännelse”. Jag vill ju inte se ut som Nosferatu!

Sådär, då har jag varit och käkat lunch med Linda. Hon är en bra tjej tror jag. Det var en trevlig lunch i alla fall. På Micasa, köttfärspaj som inte var så rolig.

Var iväg och hämtade Johan på tåget och sen hem igen och drack ett par öl på Hörnet.

Tisdag 30 maj 2000

En helt vanlig dag på jobbet. Satt och gjorde massa saker hit och dit. Seg och lite trött (som vanligt). Lunch på Valven som vanligt: en potatis och köttfärsgratäng som var ganska god.

Linda, som jag träffade i lördags, och jag har mailats massor hela dagen. På eftermiddagen ringde hon och vi pratade en stund..

Gick från jobbet vid sex kanske? Inte riktigt säker. Gick i alla fall förbi Ida och satt där en kort stund innan vi gick ut på en promenad i det trista vädret. Gick en runda och småpratade om ingenting speciellt. Sen hem till henne och satt där ett tag igen. Försökte hjälpa henne med en lampa, men det var inget vidare, för sladden var helt rutten.

Hem igen och satt där ett tag och gjorde ingenting. Alex ringde och vi gick ut och drack en öl på Källaren. Seg, så jag gick hem efter en timma kanske och gick och la mig och läste

Måndag 29 maj 2000

Fortfarande helt seg efter helgens eskapader. Det tär på krafterna att vara uppe så där länge som jag var. Det blir nog bra sen. När jag vaknat till lite mer. Kaffe kanske funkar också.

Lunchen på Valven gillade jag inte alls idag. Lamm-nånting. Jag kunde inte äta upp.

Efter jobbet hemma en snabbis och käkade: Tortellini med bacon och purjolökssås. Smaskens värre.

Hemma hos Ida på kvällen. Gjorde nada, bara satt där och ugglade ett tag. Pratade lite om mest ingenting med henne och Sara. Gick hem vid tio och la mig i soffan. Efter en timma kom Daniel och satt ner en stund, kollade på en dokumentär om rasande hus. Vid halv tolv gick han, så då gick jag och la mig.

Super-gringo-söndag 28 maj 2000

Sov halva dagen. Var och fikade med Daniel, Johan och de andra. Efter det var det liggande soffläge resten av dagen.

Lördag 27 maj 2000 – en hysterisk festdag

Lite seg. Det blev ju lite mer igår än vad jag hade planerat. Johan kom och vi gick ner till Konsum och hyrde en film; ”Allt om min mamma”. Den var bra, men det var ju ingen komedi som det stod på omslaget… Värsta tragiska historien.

Drack en öl hemma och sen gick vi upp till Hörnet och satt där i baren och drack en öl med Johan, Alex och Ida. Gick sen hem till mig igen och drack ett par öl och lyssnade lite på musik innan vi gick tillbaka till Hörnet för att möta upp med Sara. Så vi drack en öl till och gick sen ner till Källaren och drack en drink och en liten Fernet.

Malin kom och slöt upp och skjutsade ner oss till Magget. Polisen följde efter och vi var alldeles för många i bilen, i bagageluckan låg tre stycken, men det sket visst dem i eftersom de bara var efter oss för hon skrapat emot en annan bil på parkeringen… det hela var väldigt märkligt… det kändes inte som om det var på riktigt.

Fortsatte sen tokfestandet på Magget. Helt hysteriskt det också. Jag var på ett otroligt bra humör och hade det jätteskoj och bra. Träffade en Linda som jag stod och pratade med ganska mycket, och Gisela som presenterade sin kompis (som Gisela ville att jag skulle träffa eftersom hon tycker att vi skulle passa så bra ihop).

Sen gick vi hem till Sara och hade efterfest och alla var fulla och glada.

Fick en liten elakhetsknäpp och skällde ut en stackars tjej för att hon var så jobbig, väldigt osnällt, men jag kände att jag var tvungen. Kanske borde be om ursäkt.

Senare gick vi, ett litet gäng, och kollade på soluppgången nere vid pumphuset. Väldigt vackert. Sen hem.

Johan slaggade över på soffan och jag gick och la mig, klockan var väl sju kanske. Det blir tungt i morgon.

Fredag 26 maj 2000

Det blåser fantastiskt mycket idag och det är väldigt grått ute. Jag tycker det är trist.

Lönen har kommit in på kontot i alla fall och det känns skönt. Nu ska några tusen in på sparkontot innan jag hinner spendera dem!

Efter jobbet, redan vid fyra, gick jag ner till GK för en fika med Daniel. Satt där ett tag och tog det lungt och sen hem och gjorde ingenting en stund. Gick upp till hörnet och träffade Johan och Alex och satt där och pimplade öl och Tequila (med de andra som också kom sen). Men det var ju inget vidare. Gick hem vid halv ett kanske och drack en öl till innan jag gick och la mig.

Torsdag 25 maj 2000

VAR ÄR MIN LÖN! Fuck. Den har inte kommit in på kontot. Irriterade kårar springer runt mig och jag vill ha, jag vill ha. Måste köpa massa saker idag som jag behöver… schampoo, mat och massa andra nyttiga saker som jag behöver till mitt hem. (Sen är jag nyfiken på hur nettot blir.)

Har jobbat hela dagen med olika grejer och surat för broschyren var felskuren och måste göras om… jösses… vad har bokbinderiet gjort. Jag blir rädd.

Lunch som vanligt. Grillad karré med stekt potatis och något kryddsmör eller något sånt.

Efter jobbet, vid sex kanske så gick jag hem och la mig på soffan och gjorde nada. Lite seg och har ju faktiskt varit lite bakis hela dagen efter igår. Kollade på Vänner som min bror spelat in.

Vid halv tio ringde Eas och undrade om jag skulle följa med honom, Anders och Kula och ta en öl, hade egentligen ingen lust, men jag gick ner en sväng och så fick Eas bjuda mig på en (eftersom min lön inte har kommit och jag bara har 15 kronor på kontot… grr!). Satt där en timma kanske (det var ett band som spelade så det var ju inte helt lätt att sitta ner och snacka eftersom volymen var ganska högt.

Gick hem och var ännu tröttare så jag gick och la mig och försökte läsa lite, men redan efter en sida så flöt bokstäverna ihop så det var bara att lägga undan den och släcka lampan.

Onsdag 24 maj 2000

Argh, måste det regna, nu är det andra dagen i rad som det regnar… me not like! Infosidan om mig själv är uppdaterad lite till nu (efter vissa anmärkningar som gjorts i min Gästbok).

Jobbade. Eller inte kanske… Satt mest och stor-tok-städade min dator. Det behövdes. Slängde i alla fall 2 gig.

Lunch på Valven som vanligt. Raggmunk och stekt fläsk.

Fortsatte megastädningen.

Gick vid 17-tiden hem till mamma och pappa och hälsade på. Det var trevligt. Jag käkade lite där också. Det var längesen.

Gick ner till Hörnet på vägen hem och blev sen kvar där resten av kvällen. Satt och drack massa bärs med Alex och sen kom några andra också, Johan till exempel. Så det slutade med att jag blev onykter och gick hem vid tolv och somnade i soffan. Vaknade sen vid fem och gick och la mig i sängen.

Tisdag 23 maj 2000

Morgon och som vanligt är jag trött och allt det där som man är på morgonarna. Duschade och fixade mig iordning och sen rullade iväg på min spark till jobbet.

09:54 Jag är redan hungrig… kanske skulle fixa en macka eller något sånt. (Just det ja, det är kolpudding till lunch idag… det vill jag inte ha.)

10:44 Har just satt upp massa grejer på pannå ifall grejerna från tryckeriet inte hinner komma. (De har sjabblat lite så vi litar inte riktigt på att de kommer i tid.)

11:27 Hungrig… kanske en pizza eller en kebab idag. Det skulle sitta fint.

16:38 Fick just en extrem trötthetsattack och känner att jag måste gå hem tidigt idag, lägga mig på soffan en stund och sova en timma eller två. Konstigt att den bara kom sådär snabbt. Kanske behöver lite socker eller något… kanske köpa en chokladbit på vägen hem… Måste i vilket fall som helst till Konsum och köpa lite mjölk och bröd för det är slut hemma. Det är bara bra om jag vilar lite nu, för då orkar jag åka mer inlines senare. (Eftersom jag måste komma i fin form till sommaren.)

Hittade en härlig gammal goding förut: Simone Angels ”Let this feeling” (eller vad den heter). Den går varm nu tillsammans med Etienne Daho’s ”Comme un igloo” och All seeing I’s ”the beat goes on” (och några till förstås, men det orkar jag ju inte hålla på att rabbla upp här.

17:46 Passade visst på att uppdatera menyn här till vänster och infosidan om mig själv lite grann… Men nu ska jag gå!

Efter jobbet hem och krubbade lite mackor (med marmelad) och o’boy. Smaskens. Sen lite lugnt en stund innan jag drog hem till Ida och vi åkte ut och åkte inlines i en timma. Bra motion.

Stannade vid Valven och sa hej till Daniel som stod och jobbade. Mötte Alex där också och vi gick till Källar’n och drack några öl (som han fick bjuda mig på eftersom jag för tillfället är luspank) och satt där och pratade om ditt och datt. Sen kom Johan och han den nye som börjat där och bjöd på Fernet, jösses, jag blev ju lite onykter där en stund så jag gick hem och la mig.

Måndag 22 maj 2000

17:07 Det var regn i morse när jag gick till jobbet. Men det var faktiskt ganska skönt. Jag tog mitt paraply och gick och det smattrade sådär skönt när man gick.

Lunchen på Valvet som vanligt fast det var nästan fullt så vi fick sitta längst in i mörkret. Käkade fylld lunchkorv med potatismos. Det var i alla fall helt okej (mest för att jag gillar potatismos så mycket).

Jobbade på som en liten iller efter lunch för att hinna med allt som skulle vara klart tills imorgon, men det var ju lugnt. Jag fixade förstås det!

Pratade en snutt med Lotta och Micke också. Det är ju alltid lika roligt.

Efter jobbet stannade jag kvar och pysslade lite med några småsaker.

Hemma en sväng och käkade och tog det lugnt. Vilade lite och sen hem till Ida på inlinesen. Åkte sen runt en timma med henne och fick lite motion. Skönt. Vi ska ut i morgon igen. Stannade hos Ida i tio minuter och drack lite saft innan jag åkte hem och typ gick och la mig och läste.

Söndag 21 maj 2000

Oj vilken super-seg-vulgär-gringo-dag. Sov till tre och gick sen ner till Konsum och shoppade lite förnödenheter. Låg sen på soffan från fyra fram till tolv då jag gick och la mig.

Lördag 20 maj 2000

Sov till tolv-ett kanske. När jag var klar hemma gick jag hem till Ida och var där hela eftermiddagen och hjälpte henne att sätta upp några saker… Käkade lite och gjorde sen ingenting. Var hemma en sväng och fastnade i soffan en stund. När Ida ringde och tyckte att jag skulle komma upp till Hörnet. Så jag gick upp dit och satt där i baren och drack några öl och pratade med folk och fä. Efter stängningsdags så gick jag upp till Ida med ett gäng så satt vi där och hade det trevligt. Alla blev förstås ganska fulla. Gick hem vid fem och somnade fort som f-n.

Fredag 19 maj 2000

08:15 Jag är redan på jobbet… jösses, helt otroligt! Så här tidigt har inte jag gått upp på länge. Klockan ringde redan klockan sju och jag hoppade upp och ringde till tryckeriet. De ska trycka en broschyr åt oss, som vi blev tvungna att stoppa igår för det var konstigheter på tryckplåtarna… Varför nu deras kvalitetsansvarig överhuvud taget släpper igenom såna saker… Totalt hopplöst! Dårar, är kanske ordet jag vill ha.

Var på banken och betalade in 1400 spänn som något förskott på lägenheten i Italien. Surt… eftersom jag är lite småfattig just nu. Lön på torsdag… jag kommer jubla!

Efter jobbet en sväng på Hörnet och pimplade på öl och drinkar som var lite småsliskiga. Blev lite småonykter och gick hemåt vid elva, kanske halv tolv. Stannade för en snabb öl på Källar’n (till ingen nytta alls!) innan jag gick hem och la mig.

Torsdag 18 maj 2000

Hela dagen som den brukar ungefär. Mer arbete att göra, men det blir fint. Nu känner jag mig nöjd, kanske lite extra eftersom jag fick beröm också! Det känns alltid skönt att få.

Lunchen var på Valvet och det var… hmm, låt mig tänka…

Jobbade inte så länge idag. Gick från kontoret vid åtta eller något sånt och direkt hem och bara degade resten av kvällen. Jag orkade ingenting annat.

…just det, det var korv stroganoff, som var riktigt god.

Inget vidare väder nu. Regn. Om det tycker jag inte alls, fast det kanske kan vara skönt i och för sig att rensa ur luften på pollen.

Jag orkar inte skriva mer.

Onsdag 17 maj 2000

Ja just det ja, idag firar norrmännen… skoj för dom. Synd att vi är så trista och inte vågar fira här i Sverige… jag vet knappt när det är ens… 6 juni, inte sant?

Hela dagen har varit jobb jobb jobb. Massor och länge. Klockan är nu kvart i elva och jag sitter här fortfarande, fast nu ska jag gå hem snart, så fort jag uppdatat lite här.

Har suttit och försökt få en linje inför hösten på en kund. Med allt vad det innebär, butikskampanjer, broschyrer, basmaterial etc… Mycket är det och just nu känns det en gnutta jobbigt för vi ska visa förstaskiss på lite av grejerna på fredag och vi började idag… Madre mia!

Idag satt chefen och jag ner och pratade också… om saker och ting. Men det tänker jag inte ta upp här… inte än i alla fall. Det får bli när allt är klart… Hmm, undrar vad det kan vara, kanske lite lönesnack och andra framtidssaker.

Var hemma en sväng förut och käkade rester från igår… passar bra för det käkade jag idag också… rester, på lunchen, som Sessa lagat. Asch, jag orkar inte berätta mer nu, för nu ska jag hem.

Vad jag gjorde igår efter jobbet? Åkte rullskridskor så svettan rann!

Förresten tycker jag det är otroligt roligt när folk skriver i min Gästbok!

Tisdag 16 maj 2000

Morgonen som vanligt och sen full fart på jobbet hela dagen. Lunch på Valvet som vanligt. Idag har jag käkat sallad… tänkte jag skulle börja med det igen, det är ju ganska nyttigt. Sen var det viltfärsbiff med tsatziki och pasta med såna där platta bönor, ärtor eller vad det nu kan vara.

Sen en vända till Linköping och lämnade grejer till tryckeri. Korrektur och nya grejer som ska tryckas… allt på en gång.

På vägen hem kom jag på mig själv med att tuta så där på barn som cyklar i bredd. Så som jag själv retade mig på när jag var liten och cyklade i bredd med mina kompisar. Betyder det att jag börjar bli gammal… eller är det bara barnen som inte fattar att man ska cykla tre i bredd på vägen?

Klockan är 19:43 och jag funderar på om jag ska ner till Konsum och köpa lite grejer och göra tacos när jag kommer hem. Jag är nämligen hungrig och det känns som om jag är sugen på tacos… och nu var det ganska länge sedan jag käkade det… får se när jag närmar mig?

Det där hålet i ”rymden” som ska finnas här över blir mer och mer trovärdigt? När jag åkte iväg förut… Ju mer långt bort jag kom, desto tristare väder blev det. ..Och på vägen hem, vad händer precis utanför stadsgränsen… solen finns där… och har funnits där hela tiden jag varit borta… It’s the hole! (Låter det corny? Det är det. Men det finns en ”sägen” eller vad det nu är om ett hål i ”rymden” över Vadstena. Likadana hål ska tydligen finnas över Stonehenge och Taj Mahal också)… men vad vet jag… …but, a saying is a saying!

Hur som helst, det är dags att gå, åka menar jag, för jag har Pelles bil och sen, efter att jag har lämnat den, rulla på min spark.

Fest hos någon jag inte känner på lördag, med folk jag aldrig träffat förut… känner jag för det? Kan bli skitkul, kan bli en mardröm… Jag får se, det är för tidigt att svara på… det beror ju på hur jag känner mig på lördag. (Nice to state the obvious!)

Förresten tycker jag det är otroligt roligt när folk skriver i min Gästbok!

Måndag 15 maj 2000

Morgon. Snuvig. Så typiskt att få en förkylning. Dead boring. Solen skiner i alla fall och det är ju trevligt. Sparkade iväg till jobbet på min sparkcykel och var där redan tio i nio.

18:58 Har kännt mig helt såsig idag. Huvudet fyllt med tjock bomull. Näsan som rinner, men är täppt ändå, fast bara på ena sidan… huh, dödligt irriterande. Fast jag känner mig bättre nu. har gjort massa grejer idag. Var iväg förut och lämnade en broschyr jag gjort förut till tryck… men han som skulle vara där och ta emot grejerna var inte där, så jag fick bara lämna in grejerna till en stackare som inte fattade någonting.

Har gjort saker idag. Känns bra, snart är det mesta klart känns det som. Imorgon ska jag göra rutmönstrade rea-prylar. Ha ha, det kommer se ut som en köksduk!

Lunch på Valven som vanligt förut… sesam-nånting-kyckling med jordnötsås och stekt potatis. Ganska gott faktiskt. Trots att jag egentligen är så extremt trött på restaurang-mat. Hade jag ork och tid skulle jag kanske börja laga maten själv och äta hemma eller något sånt… men jag pallar inte att stressa hem på lunchen och fixa med sånt där bjäfs. Och det lär ju knappast bli billigare än nu i alla fall…

Nu ska jag åka hem och äta en smörgås i alla fall.

Söndag 14 maj 2000

Vaknade kanske vid halv tio av att solen sken som en galning rak i ansiktet på mig. Helt seg och trött. Snuvig som f-n. Åkte ner till stan och köpte frukost och sen tillbaka till Ida och åt upp den.

Hjälpte henne att hänga upp en hylla och efter det hem och duschade och bytte kläder.

Åkte tillbaka upp till Ida och var där en stund. Johan kom och sen gick vi alla ner till Hamnparken och hade picnic. Skönt. Låg därnere i gräset och bara hade det skönt i några timmar.

Hem och fixade lite med tvätten också…

Tillbaka upp till Ida och satt där en liten stund. Sen hem och la mig på soffan. Johan kom och vi satt och bara gringodegade.

Gick och la mig vid tolv, läste en stund och sen sov.

Lördag 13 maj 2000

Vaknade vid fem på morgonen i soffan och gick och la mig i sängen och sov vidare.

Vaknade sen vid halv elva. Men var för trött så jag låg kvar i sängen ett par timmar, halvsov och lyssnade på radion.

Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning och knallade sen upp till Ida för att hälsa på henne. Satt där ett tag och glodde.

Hemma och gjorde nada ett tag. Johan kom och vi gjorde ingenting en stund och sen kom Daniel och vi skjutsade in Alex till hans pappa. Stannade vid McDonalds och köpte en ostburgare och lite pommes och sen hem, hämtade öl och sånt och gick hem till Hella och satt där och drack halva kvällen. Egentligen var jag för trött och seg… gick upp till På Hörnet och var där resten av kvällen och drack öl och sen efter det upp till Ida och fortsatte (efter att jag hade varit hemma och hämtat mina andra öl jag hade i kylskåpet.) Satt sen hos Ida några timmar och blev toktrött så jag gick och la mig.

Fredag 12 maj 2000

Morgon och ännu kallare idag. Näsan är täppt och jag känner mig lite seg. Trött… Jobbar vidare med olika grejer som ska visas idag efter lunch.

Det måste bli ett slut på terroristerna som är överallt! Folk som gör såna där ”rallarsnytningar” (Håller för ena näsborren och bara fräser iväg snor hur som helst). För att inte tala om folk som gladeligen snyter sig när man sitter och äter. Visst man kanske måste, men inte vid matbordet!

Illaluktande människor som stinker sur gammal svett. Argh. Det är så vidrigt!

Sen ska man bara inte tala om hur folk beter sig och ser ut bara för att det är lite varmt ute. Vanligt vett och etikett existerar tydligen inte när man är ledig och det är toppenväder! (De är inte så många, men de syns, och jag retar mig på det!

Solen skiner i alla fall. Fast det är jäkligt kallt. Brr!

…jobbade…

Efter jobbet så hängde jag lite på Hörnet. Drack några öl och tog det lungt. Daniel och Alex kom också. Gick därifrån vid halv elva kanske och fortsatte ner till Källar’n och drack ett par öl där också. Gick hem vid ett och la mig i soffan (där jag somnade).

Torsdag 11 maj 2000

Allt som vanligt förutom att det kommit en köldknäpp så det är inte så skönt ut, soligt, men kallt.

Jobbade på bra hela dagen. Näsan rinner och är täppt samtidigt. Helt klart förkyld samtidigt som min lilla allergi får mig att nysa lite hela tiden. Huva!

Lunch på Valven. Ungsstekt falukorv och potatismos. Jag tog lite pannkakor efter också, för det är smaskens.

Fortsatte att jobba till 20-tiden ungefär då jag stannade på Hörnet en stund och drack mineralvatten, pratade med Sara och vilade en liten stund. Sen hem och degade resten av kvällen.

Onsdag 10 maj 2000

Superskönt. Supervackert väder idag också. Jag glad!

Morgon som vanligt med allt vad det innebär. Gick till jobbet som vanligt. Häggen blommar. Det luktar sommar när jag går förbi där. Framme vid 08:55 och började jobba direkt (precis efter att jag uppdatat här lite).

På lunch och käkade pasta med spenat och bacon på Valven. Gick sen till Sportaffären och kollade in min nya ”kick-scooter” som jag givetvis inte kunde låta bli att köpa… för 1700 spänn. (Jösses! Jag har inte råd med det just nu, men jag måste ha, måste ha.)

Tillbaka till jobbet och jobbade.

På vägen hem, stannade till på Hörnet och drack ett glas mineralvatten och pratade med Alex litegrann. Tog det lugnt, gjorde ingenting. Drack en öl med ”grabbarna” på källaren och kollade på fotbollen… Sen upp till Hörnet igen och pratade med Ida lite när hon jobbade.

Tisdag 9 maj 2000

Jag vet inte. Eller, jag menar, jag tror att det inte bara är allergi längre. Jag misstänker att det är en lite förkylning som poppat upp också. Irriterande och inte ett dugg roligt. Svårt att gå upp i morse.

Pratade med Lotta lite på telefon om Italien i sommar. Nu var det typ spikat. Om inget konstigt händer så drar vi andra veckan i augusti. Det ska bli underbart! Bara att sätta igång och träna hårt och banta lite så man blir snygg på stranden.

Lunch på Valven: Chili con carne med ris. Smaskens.

En vanlig eftermiddag.

Gick hem vid sex och mötte Alex på vägen så vi drog ner till Källaren och drack en öl på deras uteservering. Skönt! Efter det så gick jag hem och käkade och gjorde inget speciellt en stund. Gick hem till Ida och hälsade på henne och Sara en stund också. Satt där och småpratade. Följde med Alex ner till Konsum för att sen möta Daniel och gick efter det och tog en öl med honom också, fast inomhus nu, eftersom han absolut skulle se klart fotbollen. (Vilket jag inte hade någon speciellt lust med.)

Gick hem vid halv tolv och la mig och läste ett tag innan jag bestämde mig för att sova, så då gjorde jag det.

Måndag 8 maj 2000

Måndag morgon och jag har en killande känsla i min näsa. Lite allergi, lite kli i ögonen. Jag glömde ta en tablett i morse. Får gå hem och tugga i mig en på lunchen tror jag. Solen skiner och det kommer bli en härlig dag. Synd att jag måste sitta inomhus hela dagen bara…

Lånade Carinas bil och åkte hem och knaprade i mig en liten tablett. Så nu känns allergin nästan inte alls. Bara lite i näsan.

Lunch på Valven. Det är skönt att man bara behöver en T-shirt när man går ute nu. Jippi! I love! Vad jag åt… en Kasslergratäng med ris. Smakade okej.

Jobbade på med olika grejer på eftermiddagen och gick sen hem vid strax efter fem. Pallade inte att jobba över alls idag. Tänkte jag skulle städa lite… men det blev ju inte av. Gick in på Sportaffären på vägen hem och frågade om ”sparkcykel”, de visste precis vad jag menade så jag ska få en broschyr på onsdag. Det sorgliga var bara priset… 1900 f**king kronor! Låter väldigt dyrt, jag får nog försöka pruta lite. Med tanke på att Sofia berättade om deras de hade köpt i Österrike för ungefär 800 kronor. (Vilket jag tycker låter som ett bättre pris.)

Hemma hela kvällen och slappade. Somnade ett tag på soffan. Käkade lite och tog det väldigt lugnt. Gick och la mig vid halv tolv och läste lite.

Söndag 7 maj 2000

Sov till halv ett och gick upp sådär långsamt som är så skönt. Käkade lite frukost och gjodre mest ingenting. Gick iväg. Precis likadant som igår, med att stanna förbi Valvet och hälsa på Daniel och sen till Ida. Men där var Johan och Camilla och höll på att tömma ut hans grejer. Så jag hjälpte till lite med att köra bort bilen med släp till hans pappa och tömma flaket in i boden. Gick sen och pratade med Johan och Ida och bara tog det lugnt, satt och glodde och gjorde mest ingenting.

Hem ett tag och småkäkade lite och drog på mig rullskridskorna och rullade ner till jobbet vid 18-tiden och jobbade lite. Men det gick inte så bra. Fixade bara iordning bilderna till broschyren och sen fick det vara nog med det.

Hemma och degade ett tag innan jag gick och la mig… what else!

Lördag 6 maj 2000

Skönt att äntligen få sova ut lite. Supertoppen faktiskt. Efter att ha gått upp och allt det där gick jag ut en sväng. Förbi Daniel på Valvet och småpratade lite med honom om inget speciellt och sen upp till Ida som stod och målade i lägenheten.

Gick hem och tog det lugnt en stund. Låg på soffan och läste tidningen och lyssnade på musik. Skönt.

Pratade med Hella och följde med honom till Jonas som skulle ha lite fest… och herre jösses. Det var ett litet gäng där som invaderade stereon med den absolut jobbigaste musiken på länge. Huh! En sväng till Källaren och drack en öl innan vi gick ner till Magget och stod där och hängde, spelade bort lite pengar på Black Jack och sen hem, ganska tidigt faktiskt eftersom jag ska jobba imorgon och orkar inte vara bakis.

Fredag 5 maj 2000

Jobbade på som vanligt hela dagen. Var duktig och allt det där. Fick en klocka… precis den jag tittat ut och ville ha. Hmm… den är ruskigt cool.

Lunch på Valvet, men vad det var har jag inte en susning om, för det har jag glömt!

Efter hem direkt och sprang förbi Systemet på vägen och köpte några öl. Gick in till min bror och satt och drack lite öl med honom och ett par av hans polar. Gick ner till Källar’n och drack ett par öl där också. Men tog det ganska lugnt.

Hemma tidigt och i säng ganska hyfsat.

Torsdag 4 maj 2000

Som vanligt. Allt som vanligt. Jobbar på som f-n med det ena jobbet efter det andra och jag hinner inte riktigt tänka på vad det är jag gör. Hinner inte ”lägga ner min själ i det”.

Brr… lät inte det där sista jävligt äckligt…

Lunch på Valvet. Grillad kyckling, riktigt gott faktiskt. Pratade lite med Daniel i köket innan jag gick vidare till bokhandeln och köpte en guld- och en silverpenna. Eftersom jag gillar dem så skarpt att kladda med när jag väntar på utskrifter och sånt.

Jobbade på sen som f-n hela eftermiddagen och kvällen. Gick bort till På Hörnet och käkade lite en kort stund… Ceasar Salad. Smaskens värre… ingen öl, bara mineralvatten!

Tillbaka till jobbet och fortsatte jobba och nu, när det är dags att gå hem så känns det som jag har fått saker gjorda. Jag vet inte riktigt vad, men det känns så.

Daniel ringde i alla fall och jag ska ta en snabb öl innan jag går hem… det förtjänar jag efter en hård dags arbete.

Onsdag 3 maj 2000

Morgon. Trist väder. Kallt. Den där härliga sommarvärmen som var i helgen är som bortblåst. Kom till jobbet som vanligt. Möte med ett annat företag som ska köra lite original åt oss eftersom vi är en man kort för tillfället. Skönt, det lastar av mig en hel del!

Jobbade på som ett litet jehu hela dagen. Ingen riktig lunch idag. Lunchmöte med en smörgås på kontoret med kunden. Okej det också, fast jag föredrar ju att gå iväg och käka. Skönt att få göra det och liksom ta en paus på riktigt.

Fortsatte sen hela dagen och kvällen som vanligt. Eller det som har blivit vanligt nu sista tiden. Gick hem vid 22-snåret och gjorde ingenting ett tag. Gick sen och la mig och toksomnade. Blir ju helt slut i huvudet av att jobba så här intensivt.

Tisdag 2 maj 2000

Morgon. Näsan är sådär lite småjobbig, men inte så farligt ändå. Kanske den där medusinen jag fick av bror funkade då. Skönt.

Till jobbet som vanligt… Undrar vad den där ”I’m a hip hopper…” låten är för något. Känner för att lyssna på den. Om någon vet kan ju denne någon säga det i min GÄSTBOK.

…Idag blir det mycket att göra…

Lunch på Valven, någon konstig kött/potatis-gryta/gratäng eller vad det var för något. Men det var okej.

Fortsatte att jobba hela dagen och lite på kvällen. Gick hem vid 21.30-tiden. Stannade förbi Ida för att låna en borrmaskin, men den hittade varken jag eller hon så jag gick hem och la mig och käkade lite, slappade lite och sen gick jag och la mig och läste en stund. Fan, den där boken tar ju en evighet att läsa.

Pratade med min chef också, eller snarare han med mig. Han ville ge mig en morot så jag orkar med den här perioden framöver, har något att se fram emot. Får väl se vad som händer.

Måndag 1 maj 2000

Sov till elva, halv tolv kanske innan vi gick upp. Tog en dusch och Ida gick hem till sig. Käkade litegrann… några mackor och O’boy. Sen tog jag det bara lugnt ett tag. Lite allergisk, men jag fick en karta med tabletter av min bror. Får se om de hjälper.

Lotta och Micke kom och vi satt och småpratade lite. Sen kom Ida igen och vi gick upp till henne och Sara för att kolla till katten. Efter det till GK och en kopp kaffe. Sen hem och slöade i soffan resten av dagen/kvällen.

Tog det bara lungt. Läste tidningen och hade det skönt. Jag tror jag sov en stund också.

Måste bygga den där lilla minikrattan som jag ska ha. Så jag gick hem till Olais och lånade den där lilla bandsågen och förberedde allting för att bygga en kratta! Ha ha ha. När jag har berättat vad jag ska göra så garvar alla så jag visar sen när allt är klart (det har med den där sanden jag plockade i lördags att göra.

Hem igen och tog det lugnt och gjorde nada ett tag innan jag gick och la mig. Måste fixa en borrmaskin imorgon som jag kan låna!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.