JULI 2001

Fredag 20 juli 2001

Började dagen med att gå upp vid halv elva och fixa mig iordning. Satte igång att klippa håret också, så nu är jag jättekorthårig igen. Gick sen ner till fiket (mmm, fint väder) och satt där ett tag och slappade och käkade lite frukost med de andra. Jag, Kim, Anders, Micke, Lina och Limpa gick sen ner och spelade minigolf. I dag gick det i alla fall bättre än häromdagen när jag fick ett pinsamt dåligt resultat. Inte för att det var bra i dag, men 53 är i alla fall okej…

Gick ner till hamnparken och satte oss där och spelade ”Alias”. Började regna lite så vi gick och hyrde en film. ”Släkten är värst” men den var inget vidare. Det var mest en show i pinsamma suituationer och människor. Lite nonsenskul för stunden kanske. Kim och jag gick upp till Hörnet och drack en öl och satt där ett tag. Var hemma vid halv elva och bara softade ett tag innan jag gick och la mig.

 

Torsdag 19 juli 2001

 

Sov till halv tolv ungefär. Kim ringde och väckte mig så då gick jag upp och sen ner till fiket och satt där ett tag. Var tvungen att gå till jobbet en timma och skicka i väg en grej till ett tryckeri.

 

Skönt att vara ledig, att inte behöva göra någonting! Ha ha. Men det var inte så farligt och så var det ju faktiskt bara en timma. Gjorde mest ingenting … min semesterhobby … var först på Hörnet med Kim, Camilla och Lars (och Jerker och Elisabeth en stund) och drack läsk. Sen ner till Källar’n med Kim, Camilla, Kula, Sofia och drack en öl. Eller, jag drack ingen öl, jag drack bara mineralvatten. Hemma och degade i soffan sen på kvällen.

 

Onsdag 18 juli 2001

 

Sov till lunch ungefär. Kim kom och jag blev upptvingad väldigt plötsligt. Efter dusch och att jag fått på mig lite kläder så gick vi till Micasa och satt där ett tag med Kim, Micke och Lina, men det hade vi ingen lust med så vi åkte i väg och köpte ett spel (Alias). Satt sen hemma hos mig och spelade i flera timmar. Det var trevligt. Vi köpte massa bullar och sånt också som vi satt och åt tillsammans med saft.

 

Vid 17-tiden gick vi ner till Källarn och drackoss en öl. Men sen blev vi sittande hela kvällen och drack mer än vad som var tänkt. Satt där, i alla fall, och drack några öl och bara hade det trevligt och tog det lugnt, käkade lite också. Gick sen till Valvet och satt där och drack ännu mer med Sagge, Bylla, Lars och några till, sen till Hörnet och drack ännu mer. Så till slut, lite onykter (what else?) så gick jag hem (men då var i och för sig klockan halv två) och efter att ha käkat lite skräp, gick jag och la mig och somnade ganska bra.

 

Tisdag 17 juli 2001

 

Gjorde nada. Satt på Micasa ett tag. Alex, jag och Cattis gick och fikade på Micasa. Gick ner och spelade minigolf vilket inte gick så bra. Det gick skitdåligt! Efter det så gick vi och hyrde oss en båt. Åkte ut på en utflykt i två timmar med den och fiskade lite och slappade mest.

 

När vi kom tillbaka till stan så gick vi och hyrde film med som vi satt och kollade på: ”Me, myself & Irene” som givetvis var skitdålig (gillar inte Jim Carrey) och sen efter det ”Lost Souls” som var okej. I alla fall för stunden. Det var mest gringodegning hela dagen faktiskt eftersom jag var ganska bakis.

 

Måndag 16 juli 2001

 

Har inte gjort något speciellt på dagen. Varit och fikat med Alex, Cattis och Mange, vem nu det är, på GK. Satt där ett tag och bara gjorde ingenting. När de sen åkte iväg och fiskade så satt jag hemma och spelade lite tv-spel.

 

 

På kvällen, nu är jag i och för sig full när jag skriver det här, så satt jag hemma hos Alex och drack mig några öl. Egentligen hade jag tänkt mig att sitta och bara ta det lugnt, men när vi väl hade börjat så var det så klart väldigt svårt att sluta. Satt hur om helst hemma hos Alex och slappade med öl och hade det bara lugnt och skönt.

 

Gick ner till Källaren och drack ett par öl där också och självklart, så slutade det med att jag blev ganska full. Vilket jag redan har pratat om, inte hade planerat över huvud taget.

 

Klockan är halv fyra, och jag har ingen aning om vad jag skriver om, full som ett as: Hemma hos Alex på kvällen och drack öl. Satt i och för sig mest och slappade, men det har väl i och för sig ingen betydelse. Gick ner till Magget och satte mig där och tog det mest lugnt med Cattis, Alex, Mange och de andra. Just det ja, träffade Bastian på Källaren.. Vilket visade sig vara helt koko eftersom jag är helt packad nu och egentligen inte har en aning om vad jag skriver för något.

 

Nu är klockan fem i halv fyra på morgonen och jag är tankad. Men skit samma. Det får vi ta en annan dag. Får nu se om det går att tyda ut vad allt detta betyder. För jag har inte en susning.

 

 

Kommentar efteråt: Hmm, Fiffigt att jag upprepar mig själv. Och, att man skriver helt koko saker … eller på ett helt koko sätt när man är packad. Skitsamma.

 

Söndag 15 juli 2001

 

Vaknade först klockan åtta. Av någon dum jävla anledning hade jag tällt klockan på ringning (Trodde jag att jag skulle gå upp och jobba, på en söndag, precis när min semester har börjat?). Somnade i alla fall om och vaknade igen vid elva när Johan ringde. Gick upp och gjorde mig i ordning, käkade frukost och fixade lite. Johan och Malin kom och vi gick ner till GK för att fika. Satt där ett tag och slappade. Gick sen hem till Johan och satte oss och spelade Alfapet … hmm. Men det var trevligt. Efter det till Konsum och handlade mat om jag sen gick hem och lagade i ordning. Satt och läste tidningen och slappade loss ordentligt. Skönt!

 

Jag tycker förresten inte om att Peking fick OS 2008. Jag gillar inte Kina.

 

Hemma på kvällen och bara slappade. Tog det lugnt och glodde på tv. Skitsamma vad folk tycker. Jag är kanske bäst i världen på att ”gringo-dega”. Sen får folk tycka vad de vill om det. Couldn’t care less!

 

Lördag 14 juli 2001

 

Sov till lunch ungefär då Kim ringde och kom och ringde på dörren på samma gång. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning och gick sen iväg och mötte Johan, Malin, Tompa, Lars. Köpte mat på Micasa och gick sen hem till min terass där vi käkade lunch och blev sittande i flera timmar (vilket betyder att jag nu har en attans snygg bond-bränna på mina armar).

 

Sen eftermiddag: Linn kom och vi gick ner och spelade minigolf. Huh, det gick inte bra, så dåligt har jag nog aldrig spelat i hela mitt liv. Efter det gick vi till Valven och drack en öl och satt där ett tag och pratade lite. Gick sen till Konsum och köpte mig en påse ostbågar och sen hem och slappade loss i soffan resten av kvällen.

 

Fredag 13 juli 2001

 

Vaknade vid kvart över åtta och gick upp och duschade, klädde på mig och allt det där andra man gör på morgonen. Åkte iväg till jobbet och kom dit vid kvart i nio … f-n vad snabb jag är, jag har svårt att förstå det med tanke på hur trött jag är på morgnarna.

 

Sista dagen i dag, sen har jag semester. Otroligt skönt.

 

Lunchade på Valven med Johan. Fläsknoisette med pepparsås och stekt potatis. Det smakade bra. Sen tillbaka till kontoret och fixade ett par smågrejer innan det var dags för en sväng Unreal med Johan och Tompa.

 

Johan och Tompa följde med till kontoret och vi satt och spelade lite Unreal över nätverket. Efter det så gick vi därifrån (slutade tidigare) till Källaren för att ta en öl och fira min semester. Drack en öl och gick sen till systemet och handlade. Köpte mig en back hof, det kan ju vara bra att ha.

 

Var sen hemma och slappade ett tag. Kim och Alex kom och vi satt och spelade kort och drack ett par öl innan vi gick hem till Jessika och Tompa. När vi kom dit fick jag en fin-fin present av Johan och Malin. För att jag är snäll: Avalanches skiva. Det blev jag glad för. Satt där några timmar och hade det trevligt och tog det ganska lugnt. Alex och jag gick ner till Hörnet och drack oss några drinkar. Loppa kom också och vi strosade ner till Källar’n. Satt där med en öl och hade vilda diskussioner om kravallerna i Göteborg. Men det var kul ändå. Diskussioner är nyttigt. Var hemma sen vid tre tror jag och somnde ganska fort.

 

Nu har jag semester!

 

Torsdag 12 juli 2001

 

Vaknade som vanligt och allt det där. Kom till jobbet vid 20 i nio och satte igång att jobba med en gång. Gjorde klart katalogen och fick iväg den till repro. Det kändes skönt att lämna i väg det.

 

Lunch på Valven. Skinkstek med sås och potatis. Hmm, gillade det inte. Sånt där kött som har massa fett-grejer som man måste sitta och pilla bort. Uäck.

 

Slutade tidigt, vid 15-snåret och åkte och hämtade Loppa. Åkte sen och fikade på Micasa. Satt där ganska länge innan jag sen gick hem och satte mig i soffan och spelade ”Summoner” med Johan och Lars som satt hemma hos mig.

 

Kollade lite på tv innan jag gick och la mig vid 12-snåret.

 

Onsdag 11 juli 2001

 

Hmm. Idag var det lite svårt att gå upp. Klockan ringde tydligen och jag snoozade utan att märka det. Tvingade i alla fall upp mig och duschade och gjorde mig i ordning. Kom till jobbet vid 08:55. Uppdaterade här och satte sen i gång och jobbade på en gång.

 

Två dagar kvar…

 

Fick en nysattack förut. Samtidigt som det är jävligt jobbigt så är det ganska skönt att nysa också. Det är skumt.

 

Inget vidare väder i dag, men det är bara skönt.

 

Lunch på Valven. Dragonstekt kyckling med sås och potatis. Det smakade bra. Sen tillbaka till jobbet och fixade. Hade ett möte med kunden om katalogen som jag har suttit och jobbat med och i morgon så skickar jag den på repro. Det ska bli skönt.

 

Efter jobbet hemma en sväng. Käkade lite och tog det lugnt. Gick ner till Källarn med Johan och träffade Jessika och Tompa också, och Johans pappa och Elisaberh. Satt där och drack ett par öl innan det var dags att gå hem.

 

Glodde en stund på tv innan jag gick och la mig.


Tisdag 10 juli 2001

 

Moln täcker himlen och i dag är det ganska svalt ute och det känns faktiskt ganska skönt för en gångs skull efter de här sista veckorna med tok-temperaturer. Det blir i alla fall lite lättare att jobba då.

 

Vaknade av mig själv en kvart innan klockan ringde. Gick upp och gjorde mig i ordning och allt det där och stack sen iväg till jobbet dit jag kom vid tjugo i nio.

 

Åkte iväg på ett ärende innan lunch, johan följde med så vi stannade och käkade lite på McDonalds. En QP Cheese & Co. Det smakade smaskens. En Fanta drack jag till det. Sen tillbaka till jobbet och fixade med grejer.

 

Hemma vid halv sex ungefär och käkade lite och slappade en stund. Johan och Lars kom och vi gick ner och hyrde en film; ”Wonderboys”. Satt och glodde på den och den var kanon. En riktigt bra film. När Johan och Lars sen hade gått så gick jag och la mig. Seg och trött.

 

Måndag 9 juli 2001

 

Uppe med tuppen. Gick upp en kvart innan klockan ringde och duschade och gjorde mig i ordning. Jag har inga kläder… f-n… jag måste köpa en jäkla massa sommarkläder. Fort… kanske skulle handla lite idag? Jag får se hur det känns efter jobbet. Stack iväg till jobbet och kom dit vid 08:45 som vanligt.

 

Lunchade på Valven med Johan. Köttgryta med ris och det smakade väl sådär. Dels var jag inte speciellt hungrig för det är för varmt och så föll den inte riktigt i min smak.

 

Köpte sommarskor på lunchen också… ett par riktiga gubb-tofflor. Bruna, med sånt där utstansat mönster. Skönt… kommer bli fin-fint ihop med jeans.

 

Fortsatte jobba med katalogen på eftermiddagen också. Huh, känner mig helt klibbig av värmen. Det måste nog vara närmare 30 grader på kontoret i dag.

 

Hemma och duschade av mig och käkade och läste tidningen och bara tog det lugnt en liten stund. Gick sen upp till Hörnet med Johan och Lars och drack en öl. Satt där ett par timmar och hade det skönt. Gick hem vid halv elva. Slappade lite framför tv’n en stund innan jag gick och la mig.

 

Söndag 8 juli 2001

 

Gjorde mest ingenting på hela dagen. Johan kom hem till mig och vi satt mest och degade. Gick ner och badade också … brr … det var ju fasansfullt kallt. Vinden blåste utåt så det tog väl bort allt varmt vatten kanske. Hemma och fortsatte att slappa. Kollade på någon dålig film och gick sen och la mig vid tolv ungefär.

 

Lördag 7 juli 2001

 

Uppe vid halv tolv och käkade lite frukost och gick sen ner till hamnparken och kollade på när Daniel och de andra var med i Kubb-mästerskapen. Satt där i skuggan, pratade lite med Gisela och tog det lugnt. Huvva, så attans varmt. Gick till bolaget och köpte öl och vin. Tog det mest lugnt hela dagen.

 

Johan kom hem till mig och vi drack en öl innan vi gick till Carl och hans ”festival” eller ”gårdsfesten” som det hette med band som spelade. Satt där och drack ett par Hof och lyssnade och tog det faktiskt mest lugnt. När spelningarna var slut så gick vi upp till Hörnet och satt där ett tag och drack några öl.

 

Gick neråt stan vid halv två, när vi mötte Jesper och de andra så gick jag hem. Kände mig alldeles för seg efter gårdagen och orkade inte festa vidare … så jag gick hem och sov istället.

 

Fredag 6 juli 2001

 

Jag vet inte om jag är förkyld eller allergisk, men om det är en förkylning jag har så förbannar jag den som smittade mig. Det var inte snällt. Det är ju ett jäkla skit att vara förkyld när det är sommar och tok-vramt.

 

Var skittrött i morse. Utan egentlig anledning. Men efter ett tag tvingade jag upp mig i alla fall. Duschade och gjorde mig i ordning och stack sen iväg till kontoret.

 

Jag har ingen större lust att vara så här trött. Kaffet jag dricker nu är blaskigt och det är egentligen ganska äckligt, men av gammal vana sitter jag och dricker det ändå. I vanliga fall så brukar kaffet vara ganska starkt – milt sagt. Nu smakar det ungefär som smaksatt vatten.

 

Har fått okej på ett par annonser som ska ner till Tyskland. Det känns bra, frågan är bara vart i Tyskland de ska? Jag har nämligen inte fått några adresser eller något sånt. Den första ska vara inne den 12:e, så än är det ju inte så bråttom.

 

Jaha, då har jag käkat lunch på Valven – igen. Idag var det schnitzel med stekt potatis och sås. Det smakade helt okej. Köpte mig en ny plånbok, nästan kreditkorts-format. En piggelin också… och en trisslott som jag inte vann på. Skit också… när ska jag vinna storkovan … jag vill, jag vill, jag vill. Tillbaka på kontoret vid ett ungefär.

 

Jobbade på med ditt och datt under eftermiddagen.

 

Gick till Hörnet efter jobbet och träffade Kim, Anders, Daniel och en bunt till. Satt där och hade det skönt och drack ett par öl … Var nere i öltältet och drack två öl där också. Gick sen till Källarn och satt där ett tag och drack också. Loppa kom och vi fortsatte att dricka ännu mer öl. Gick sen tillbaka till Hörnet igen men då fick det vara nog. Efter det gick jag hem och la mig och sov. Full.

 

Torsdag 5 juli 2001

 

En helt vanlig morgon. Gick upp och gjorde mig i ordning och allt det där och stack sen iväg till jobbet. Kom dit vid 08:45 och tog mig en kopp kaffe och en cigarett innan jag satte mig och fortsatte jobba med katalogen.

 

Jobbade på med katalogen på förmiddagen. Gick till Valven och käkade lunch; Stekt fläsk med löksås. Det smakade ju gott.

 

Sitter nu och lyssnar på en gammal goding: Drop the hate med Fatboy Slim. Den svänger. Nu tror jag att jag ska ta mig lite glass och sätta mig i skuggan och njuta lite av livet.

 

Glass i stora lass. Har ätit flera gånger i dag. Det är så gott när det är såhär varmt. Har skickat iväg katalogen för korrektur. Har fixat med några annonser och gjort en del andra små grejer. Jag har kanske inte varit världens effektivaste person i dag, men jag tycker inte jag behöver det i dag heller … det är för fint väder och för varmt för att vara det.

 

Efter jobbet så var jag hemma en sväng och läste tidningen. Gick sen ner och mötte Loppa och gick och fikade med henne på Micasa. Satt där tills de stängde och var smått autistisk eller vad man nu ska kalla det. Gick sen hem en sväng och gjorde inget speciellt.

 

Gick och spelade minigolf med Linn, Cronis, Sofia, Tobbe och Offer. Det tog ju en evighet och jag vann inte (f-n). Gick och drack en öl med Kim och Camilla på Källar’n. Gick sen ner till Hamnen och träffade Linn och Cronis-gänget igen. Satt där ett tag, bland alla jävla mygg … jag fattar inte var de kommer ifrån, det brukar väl inte vara så där mycket? Gick hem och la mig och sov. Läste lite förstås.

 

Onsdag 4 juli 2001

 

Vaknade lite innan klockan ringde. Gick upp och duschade och klädde på mig och stack sen iväg till jobbet. Fixade lite kaffe och efter det kom en kund som jag satt i möte med en timma ungefär och gick igenom den första svängen på katalogen som jag håller på med.

 

Lunch på Valven. Stekt kyckling med ris och paprikasås. Sen hem en sväng och bytte t-shirt eftersom jag spillde kaffe på mig förut. Tillbaka på jobbet vid ett och fortsatte jobba med katalogen.

 

Efter jobbet åkte jag iväg och köpte mig några set med lakan. Sen hemma och käkade lite och slappade en stund. Gick ner till hamnparken och satt där ett tag med Kim, Eas och Anders. Gick sen upp till Källar’n och drack en öl med Kim där. Satt där ett tag, sen hem igen och gjorde mest ingenting en stund.

 

Tog på mig inlinesen och åkte ut en sväng för att få lite motion. Åkte kanske fem kilometer eller något sånt och när jag gjort det, var jag helt genomsvett. Hem och duschade av mig. Satt och slappade en liten stund innan jag gick och la mig och läste lite, somnade kanske vid halv ett eller något sånt.

 

Tisdag 3 juli 2001

 

Vaknade som vanligt, men det var segt att gå upp i dag. Det är ju i och för sig inget ovanligt. Upp och duschade och gjorde mig i ordning och åkte sen till jobbet som vanligt. Solen skiner och det kommer bli en underbar dag och egentligen vill jag vara ledig nu när mina vänner är här och hälsar på. Men jag har massa grejer att fixa så det blir inget med det.

 

Käkade lunch med Micke, Lotta, Linn, Patrick, Sofia och hennes kille i hamnparken i dag. Köpte mat på Valvet som jag tog med mig ner och åt. Pasta med ost- och skinksås. Det smakade bra. Satt där en timma kanske och hade det skönt i solen innan det var dags igen att åka tillbaka till kontoret och jobba.

 

På eftermiddagen gick jag och köpte glass som käkades upp på uteplatsen. Underbart… Att sitta och äta glass alltså.

 

Hemma vid fem ungefär. Käkade och läste tidningen. Sen var jag så trött, så jag la mig och slappade på soffan … två timmar senare vaknade jag, gick ner till Konsum och köpte lite läsk och lite smågodis. Gick sen upp och la mig på soffan igen och fortsatte att bara ligga och slappa. Gick och la mig vid tolv, läste lite, somnade.

 

Måndag 2 juli 2001

 

Vaknade som vanligt strax efter åtta men eftersom jag var så trött så var det snoozning som gällde. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning och stack sedan iväg till jobbet.

 

Jobbade med höstkatalogen på förmiddagen. Vid tolv gick jag på lunch. Käkade lasagne på Hörnets uteservering. Det smakade väldigt gott. Sen gick jag till posten och hämtade ett brev jag hade fått till jobbet. Fyra bilder som jag ska ha till en annan broschyr. Ska lämna dem till repron senare i dag.

 

Efter jobbet var jag hemma, käkade lite. Diskade av och sen slappade jag loss på soffan en stund. Linn, Patrick, Sofia och hennes kille kom och ringde på och var i stan. Roligt.

 

Vilade en stund innan jag gick ner till Lotta och Micke som satt i hennes mors trädgård med de andra. Satt där ett tag och småpratade och hade det skönt i kvällssolen. Gick sen upp till Källar’n och satt där ett tag. Drack bara vatten och tog det väldigt lugnt. (Det är inget kul att behöva jobba när folk är lediga och kommer på besök). Gick hem vid halv ett och sov.

 

Söndag 1 juli 2001

 

Gjorde i princip ingenting på hela dagen. Var och fikade på Micasa med Oscar, satt och läste tidningarna där en stund. Gick och handlade lite bröd och sånt på Konsum. Satt sen bara och slappade hemma och tog det lugnt. Kim kom förbi och vi spelade lite ”Summoner”. Fortsatte sen att slappa och bara dega hela kvällen.

 

Gick ut på en kort promenad, jag ville ha lite luft. Följde med Lotta upp till Hörnet och sen längs hamnpromenaden.

 

Gick hem och la mig. Läste lite innan jag somnade, vilket jag gjorde ganska snabbt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.