Det där med framtiden

Efter en sammanslagning som sprack och en höst som inte var vad den borde så blev jag i vintras uppsagd från mitt jobb. Även om det inte kom som en chock, med tanke på att läget varit ganska svajigt under en stor del av hösten, så var det ändå … chockartat.

Suck.

Efter några månader av klump i magen och oro inför framtiden, sökta jobb med intressanta intervjuer och en del möten som jag märkligt nog inte fått någon som helst respons på (vad är det med folk som inte kan höra av sig och i alla fall ge besked!?), så blev jag för någon månad sedan plötsligt kontaktad av en bekant som undrade om jag inte ville jobba på hans företag och ta hand om deras marknadsföring. Ett par möten och en vecka senare så tackade jag ja.

Så, idag är det den allra sista dagen på mitt gamla jobb och det är med blandade känslor jag nu lämnar det bakom mig. Märkligt att, efter alla dessa år, veta att jag inte längre kommer att gå dit. Sorgligt, eftersom jag kommer att sakna mina fina kollegor och ett jobb jag alltid gillat och trivts fantastiskt bra med. Samtidigt ska det bli spännande att börja på ett nytt jobb med nya uppgifter. Eller nja … jag ska väl ungefär jobba med vad jag alltid jobbat med … men det blir nytt, det blir annorlunda och det blir på ett nytt ställe och med nya människor. Lite av en nystart helt enkelt.

Men först, en vecka ledigt.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Svara
    Richard - Vardagsbetraktelser.se fre 4 maj 2012, 12:47

    Skoj med ett nytt jobb samtidigt som det förstås känns tråkigt att lämna det gamla. Speciellt när man trivs. Jag gör små tankekort som jag använder mig av i mitt jobb som motivatör. Tänker på ett där det står. ”Ett avslut är inte bara slutet på något. Det är även starten på något nytt” Du hittar det här. http://vardagsbetraktelservardagen.wordpress.com/tankvarda-kort/attachment/25/

    Lycka till Janne på det nya jobbet. / R

  2. Svara
    A lör 5 maj 2012, 10:13

    Grattis till nytt jobb Janne. Och extra kul att DU blev kontaktad och fick jobbet 🙂

  3. Svara
    Åke mån 7 maj 2012, 10:26

    Lycka till!

  4. Svara
    Huppsan tis 8 maj 2012, 11:46

    Huppsan!
    Där var det nära att du blev en sån där……….. du vet……… lat & arbetslös. Hmmm inget svar på dina jobbansökningar. Hmmm och det är ju så lätt att få jobb, eller hur…….. Tankeställare? Näää, inte du väl?!?

    • Svara
      Janne tis 8 maj 2012, 15:29

      Huppsan: Jag vet inte vad det är du vill säga med din kommentar? Men ja, jag tycker att det hör till vanligt hyfs och vett att de man varit hos lämnar ett besked – vare sig det är ett ja eller nej. Och att det skulle vara lätt att få jobb; Nja. Jag hade tur som blev erbjuden ett.

  5. Svara
    Huppsan ons 9 maj 2012, 14:51

    Jag menar att du fick en iblick i jobbsökandets värld. Att det inte är så lätt som en del säger att det är, att hitta arbete. Företagen har inte tid att svara, eller tar sig inte den tiden.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.