Roadtrippin, del två

Efter att ha lämnat Varberg, och mina vänner som var tvungna att gå och jobba, så fortsatte jag söderut och eftersom jag var i krokarna stannade jag i Halmstad för att äta frukost…

…sen rullade milen på och plötsligt kom jag till slutet av landet. Smygehuk. Längre söderut går inte att komma. Smygehuk är ett ganska tråkigt ställe som luktar jätteilla av typ rutten tång eller något annat som luktar … illa.

För att ändå göra ”slutet-på-landet-grejen” gick jag ner till vattenbrynet och stirrade drömskt ut över havet. I två sekunder (eftersom det luktade så förbannat illa).

Sen kom jag till Ystad. Där finns det små, små hus som ligger mellan småhus. Charmigt, pittoreskt och av någon märklig anledning så är det fullt med skåningar överallt som pratar som om de har munnen full med gröt.

I väntan på att mina vänner (som jag tänkte hälsa på) skulle komma hem från en egen liten roadtrip, så checkade jag in på ett hotell och strosade omkring på gator och torg en stund. Fikade med finaste Annapanna och hennes dotter och tappade hakan när en annan härlig gammal kompis och hans flickvän kom gående mitt på torget. Naturligtvis satte vi oss på en uteservering och hängde en stund över en öl. Efter det gick jag till hotellet och somnade sött.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.