Michael Jackson

Att det skulle bli mycket Michael Jackson när han dog förstod jag, men nu börjar det här urarta till … ja, jag vet inte vad. Spektakel känns som ett ord som är alldeles för fjuttigt. Det är en fars. Det börjar bli löjligt. Det är löpsedel efter löpsedel, förstasidor, mängder av artiklar och hela bilagor. Idag är det begravningsceremoni och tv-sänd minnesstund. Tidningarna bajsar på sig i sin iver med live-rapporter och ”följ ceremonin här” och ”skriv din hälsning här”. Av medias rapportering att döma så känns det här som om det skulle vara största som har hänt. Någonsin.

Men vad hände med alla konstigheter som var Michael Jackson? Peddoanklagelserna, pengarna och alla de märkliga plastikoperationerna som ju faktiskt har varit i princip det enda som rapporterats om honom de senaste 15 åren?

Är Jacko som the wacko redan bortsuddad?

Läs mer om spektaklet här: Ett, två, tre, fyra, fem. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Mikeee tis 7 jul 2009, 18:54

    Håller med dig! Han har ju inte gjort så mycket sen 80-talet typ, förutom att kladda på småbarn och opererat sig till ett freak.
    Synd att han blev som han blev men orka läsa om allt, näe tror inte det.
    Det finns ju viktigare saker i livet…

  2. Svara
    anti AB tis 7 jul 2009, 19:04

    håller med, media har gjort fjäder till höna

  3. Svara
    Helena tis 7 jul 2009, 19:23

    Satt också och tänkte på det här idag. Vadå köpa biljett till en begravningsceremoni liksom? Hur SJUKT är inte det?
    Tydligen har ALLA hans låtar blivit bra nu också eftersom varenda radiokanal spelar totalt slut på dem.
    Överdrift, minst sagt.

  4. Svara
    Anna tis 7 jul 2009, 20:20

    Meen dee så lilla gumman stör det dig? du kanse inte alls gillar MJ men han är en legen för alla oss på denna världen och om du inte gillar de slääng dig på vägarna tills nyheterna om mj har sjunkt ner!!!
    MJ förkännar detta för allt han gjort mot oss va han inte stjärna vore han inte död nu! så Om ni inte orkar höra allt som jag sa släng er ii vääggen:)

    Babilou kommenterar: Snälla Anna, om du ska kommentera här på min blogg kan du väl i alla fall skriva och stava ordentligt. Din kommentar är så irriterande att jag knappt vill ha den kvar.

  5. Svara
    Herman tis 7 jul 2009, 21:13

    Helena, hur kan du säga att alla hans låtar blivit bra just nu? Det är ju inte en hemlighet att han faktiskt är den som toppar listan över mest sålda cd exemplar i hela världen någonsin. Kan dock hålla med om att allt är överdrivet och att om michael hade fått denna positiva responsen då han fortfarande var vid livet så hade han inte varit död idag.

  6. Svara
    maria tis 7 jul 2009, 22:02

    alla ni som klagar på MJ,,om han va nu pedofil skulla han ha gjort det på sina barn,,det skulle ha kommit ut för länge sen,,ja själv har aldrig troot på det o har aldrig tagit Mj för givet,,han va och är kungen av pop,,länge leve MJ..rest in pease i love u ..

    Babilou kommenterar: Oh my gosh. Vad är det med er folk som inte kan skriva och stava ordentligt. Inte nog med att det ni skriver blir svårläst, man orkar ju knappt läsa era kommentarer. Skärpning!

  7. Svara
    Herman tis 7 jul 2009, 22:31

    Maria. Hans barn är inte så gamla 🙂

  8. Svara
    Ivannia tis 7 jul 2009, 22:40

    Kan ni alla bara sluta. Att ni pratar som att han inte förtjänar all hyllning han fått det minsta är sorgligt, och ni gör mig så sjukt ledsna. Försök bara se det vackra i allt istället för att se ner på sånt som inte passar er. Michael var en vacker person som helt odiskutabelt gjorde skillnad i många människors liv. Han var en individ vars status uppnåddes genom ren talang och flit, på ett sätt som knappt finns idag, och man behöver inte vara ett fan för att förstå det. Lär er uppskatta den positiva skillnad han gjorde så kanske ni kan sprida lite glädje själva.

    I övrigt Helena: Biljetterna var fullkomligt gratis, kostade gjorde dom när folk började sälja dom på svarta marknaden. Snälla, läs på.

  9. Svara
    Mikeee tis 7 jul 2009, 22:55

    ”Michael var en vacker person” hahaha… Vart då?

  10. Svara
    Ivannia ons 8 jul 2009, 03:32

    Men suck. Inombords, ärthjärna…

  11. Svara
    jonny ons 8 jul 2009, 03:34

    MJ var och kommer alltid att vara den största. Större entertainer går inte att hitta. Har följt honom sedan jag var 12 år och han har alltid berört mig. Allt annat runtomkring tror jag inte en sekund på. Han har blivit utnytjad på så extremt mycket pengar av andra (han har givetvis spenderat det mesta själv) som har tagit honom för given. Pedofil anklagelserna är löjliga. Pappan till pojken som skulle blivit övergripen har själv sagt till medier att det inte va sant, samtidigt som Mamman till pojken hävdade motsatsen.

    MJ blev friad punkt slut.

    Cermonin idag var helt otrolig och det kommer aldrig finnas någon som kan underhålla som MJ igen NÅGONSIN!

  12. Svara
    Janne ons 8 jul 2009, 13:08

    Jonny (och ni andra MJ-fans): Jag tror inte det är någon som säger emot er om att Michael Jackson inte var en stor artist. Speciellt på 70-, 80- och i början på 90-talet. Däremot har medias rapportering om hans död antagit absurda proportioner.

  13. Svara
    Anonym sön 12 jul 2009, 22:40

    Michael förtjännar att bli hyllad om inte mer! Så mkt skit han va tvungen att utstå, alla som har anklagat honom för att vara peddofil! Men vet ni va alla ni Jordan Chandler har erskännt att han ljög, Det är bara att söka på google så får ni se!!
    RIP!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.