Kommentarer

De flesta som kommenterar här är oftast snälla, skriver bra och ordentligt. Men ibland … suck. Ibland är kvalitén på kommentarerna under all kritik. De är dåligt stavade, illa skrivna … med särskrivningar (morr), konstiga kommateringar och så vidare. Ibland fattar man inte ens vad en del personer vill säga. Så igår la jag in en liten text ovanför kommentarsrutan:

Eftersom det är min blogg så är det jag som bestämmer. Skriv och stava din kommentar ordentligt. Dumheter tolereras inte. Är din kommentar för dålig eller uselt skriven är det inte ens säkert att jag godkänner den.

Bra, eller hur … nu är det bara att hoppas att det följs. För en illa skriven kommentar gör varken mig, dig eller någon annan glad.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Helena ons 8 jul 2009, 09:28

    Word.

  2. Svara
    Cockie ons 8 jul 2009, 13:56

    Det finns de här i vårt samhälle som lever här precis som vem som helst. Arbetar som chefer och är duktiga på många sätt men har svårt med STAVNINGEN det kallas dyslexi!
    Tänk på det. Att allt från blanketter, krångliga fakta texter, få orden och raderna rätt är en utmaning dagligen för vissa.
    En sådan är jag.
    Är chef och klarar det mesta mycket bra med rättstavnings program och goda hjälpsamma människor runt mig.
    Har alltid varit en praktiker och gillar att arbeta med händerna.
    Det kanske inte var sådana KLANTIGA felstavningar du tänkte på?

  3. Svara
    Janne ons 8 jul 2009, 14:01

    Nej, det är klart att det finns folk som har dyslexi och problem med att skriva och stava rätt. Det jag reagerar på är rena dumheter; syftningsfel, konstiga ordföljder, kommatecken, särskrivningar och andra saker som är uppenbart slarv och lathet från den som skriver. Det gör att en del kommentarer blir rent ut sagt oläsliga.

  4. Svara
    Herman ons 8 jul 2009, 16:07

    Det är inte dyslexi att skriva 300 punkter……………. t ex

  5. Svara
    Jontas ons 8 jul 2009, 23:19

    Tror du att den målgrupp du försöker skrämma till lydnad har sådan självinsikt att de kan relatera till din maning? Wow, lixom, ba’ så coolt, mannen.

  6. Svara
    Janne tor 9 jul 2009, 08:17

    Jontas: Försöka kan man ju alltid.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.