Måndag 23 november 1998

Trött som vanligt på morgonen. ”Talk of the day” är förstås Robins blackout förra onsdagen. Min mail är tom. Jag har bara fått ett par stycken de senaste dagarna. Jättetrist tycker jag. Jag tycker ju att det är så roligt att få en massa mail.

Arbetet förflöt som vanligt och inget speciellt hände. Det gjorde det förstås inte på kvällen heller. Jag var och fikade på micasa med Daniel förstås, som vanligt. Förresten berättade Johans lillebror att han brukar läsa det här som jag skriver här: Hej på dig, grattis i förskott! Satt hemma hos mig och glodde på tv och läste tidningen, Daniel har blivit helt besatt av korsord. Nåja. Måste se del tre på gudfadern, jag tror inte jag har sett den nämligen och jag såg den där grejen som är innan igår där de berättar hur de spelade in filmen, typ. Verkar som en gråt-film.

Jag ska försöka fixa någon mätare så jag ser hur många som kommer och tittar på min sida? Den första, som jag hade på Angelfire, var det massor och tittade på, fast den både var ful och innehållslös. Den här har ju i alla fall innehåll, hur trist/kul det än må vara!

Förresten gjorde jag en fin illustration på mig och de andra på byrån som jag tänkte skulle ligga på hemsidan.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.