Lunchtimmen

Jag gick ner på sta’n på lunchen och tänkte köpa mig en iPhone 3Gs idag. För att bli glad en liten stund och för att uppdatera mig från den gamla som jag har. Så blev det inte eftersom den var slut för dagen i telefonaffären. Om jag vill friköpa den utan bindningstid kostar det mig dessutom 7000 spänn. Hmm … how to do?

Lunch blev det från take-away-stället där nere på torget. Kycklingspett med ris och jordnötssås. Till det smaksatt mineralvatten som var sötat. Maten var god, men vattnet var verkligen skitäckligt.

Ett litet inköp blev det ändå i en annan affär … till lilla mamma som fyller år i morgon. En present är hon värd och en sådan ska hon få. På torget satt förresten en liten symfoniorkester av något slag och spelade lunchmusik för alla som passerade. Det var ett ganska trevligt inslag.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Patrik A ons 19 aug 2009, 16:51

    Bonaqua Silver är ju hur gott som helst =) Vilket ställe köpte du lunchen på egentligen, den ser värre ut 😛

  2. Svara
    Mia ons 19 aug 2009, 16:58

    Köp den! Och sälj den gamla till mej… 😉

  3. Svara
    Janne ons 19 aug 2009, 17:46

    Patrik: BonAqua är ju sötad – inte vad jag vill ha av ett ”mineralvatten”. Maten köpte jag på WokAway, den kanske inte såg så rolig ut, men den smakade bra.

    Mia: Batteriet börjar bli dåligt på den gamla … förresten så känns den lite gammal överhuvudtaget.

  4. Svara
    Patrik A ons 19 aug 2009, 19:34

    Jo, men som tur är så är det inte för mycket fruktos i, procentmässigt dvs. Så tycker den är lagom, beror iofs på vilken smak man tar. Du får ta Naturell nästa gång =)

    WokAway, har inte provat det ännu, men nog för tjejen är vegetarian (de har säkert vegmat men som vanligt 1-2 alternativ) och wok känns fortfarande så 90-tal för mig.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.