Torsdag 15 Oktober 1998

Jobbet som vanligt (som alla vardagar). Robin hade hittat ett snyggt och kul program som heter ”Groovemaker” roligt att sitta och leka med. Måste införskaffa fullversionen… Pratade med Johan på telefon. Han skickade ett bingospel som han gjort som innehåller massa obehagliga ord som: intranät, web, användargränssnitt och så vidare… Ganska roligt och snyggt gjort (bra Johan!).

Lunch på Valven med Alex och Daniel. Potatisbullar med stekt fläsk, smakade sådär tycker jag. Alex spelar match ikväll och ville att vi skulle dit och kolla. Jag gillar inte handboll, så Daniel får gå dit själv. Robin var otroligt taskig och gjorde så att den här sidan försvann precis när jag var klar med den – djävla ap-robin. Så jag fick göra om allt från början. Micke och Robin var på jobbigt bus-humör, de hade limmat fast min mus på musmattan. Måste hämnas på något sätt! Jobbade till 19-snåret ungefär. Var på Konsum och handlade cigg och en Expressen. Daniel följde med, men han skulle egentligen bara hämta vin och öl som han ställt uppe hos mig. När jag kom hem och skulle kolla brevlådan, då hade Micke och Robin limmat igen min brevlåda! Morr.

Arkiv X på tv-n, det måste jag se. Spännande. Undrar om jag tittar för mycket på tv? Måste komma på något gott att äta…? Sitter mest och käkar mackor när jag kommer hem varje dag. Sluta köpa tidningen varje dag, sicken onödig kostnad… speciellt nu när jag känner mig fattig och 8 dagar kvar till lön!!! Skit också!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.