På besök på bokmässan

Det blev inget jobb idag. Jag och min kollega tog bilen och åkte ner till Göteborg istället och besökte årets Bok- och Biblioteksmässa. Vi kom in från ena hörnet och där man fick en ganska bra utsikt över en liten del av mässan. Så vi tog våra fötter och traskade runt där i några timmar, kollandes på förlagens olika montrar som var fulladdade med böcker … och som av en händelse fanns en av våra kunder där med en produktion som vi precis har gjort klart (hmm, kan det ha något med resan att göra kanske?). Dessvärre var de inte på plats när vi gick förbi, men vi fick i alla fall se den färdiga produkten (vilket vi inte hade fått förrän just där och då) och den såg bra ut.

Det var folk mest överallt, författare här och där som höll föredrag eller signerade sina böcker. Jag önskade att alla andra skulle försvinna så att jag hade fått gå där själv, i lugn och ro. Det hade varit underbart skönt. Min önskan slog inte in.

Trots alla mängder av böcker som fanns där på mässan var det här det enda jag kom hem med. Fyra pockets, en påse med vykort och en ny liten Moleskine (trots att jag påbörjade en sprillans ny igår … men eftersom det var halva priset så passade jag på att köpa ännu en).

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Sussi fre 25 sep 2009, 07:48

    Nu blir jag lite avundsjuk. Jag köpte min första Moleskin i somras, men den har hård rygg och det är inte optimalt. Jag visste inte ens att det fanns med mjuk rygg. Vill ha!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.