Saker som är så pinsamma att de borde förbjudas.

Mimare. Fyra år på teaterhögskolan för att stå i en osynlig låda som inte finns och inte kunna komma ut … eller stå och dra i ett låtsas-rep … för om man gör såna där saker på låtsas ska det tydligen vara kul. Det är det inte. Inte ett jävla dugg!

Vit-mans-reggae. Vita killar från t.ex en mellanstor svensk stad som tror att de kommer från Jamaica. Get this. You don’t!

Stylingprodukter till bilar. Det finns ett uttryck som säger; ”Att styla en Volvo är som att sminka en gris” … och det uttrycket finns av en orsak. Har du inte råd med en riktig sportbil är det heller ingen idé att du försöker få din svensson-bil att se ”tuff” ut. Det funkar inte. Det blir bara larvigt.

Tidningsartiklar av typen som var på Expressens löp igår: Camilla Läckberg ”tvingas till ständiga operationer”. Dessa ”ständiga operationer” som Expressen så fint skriver om är … [trumvirvel] … att hon hade tagit bort en leverfläck!

Andra bloggar om: , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    anne lör 8 sep 2007, 16:23

    snygg ny ”header”!

    å så sitter man här med sin nya mac. 🙂 *väldigt nöjd*

  2. Svara
    tove lör 8 sep 2007, 16:38

    woow nyyy fiiin

  3. Svara
    Janne lör 8 sep 2007, 17:19

    Anne: Tack … och grattis! Nya fina saker blir man glad av! Jag skulle också vilja ha den nya iMacen … men förnuftet säger nej.

    Tove: Ja! Fiiin.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.