Post-härdsmälta och
en bil som är okej

Jag vågade inte riktigt äta igår efter min mages härdsmälta. Inte dricka heller, även om jag försiktigt sippade på vatten hela eftermiddagen. Lite fick jag i mig, yoghurt till lunch och en liten fryspizza till kvällen, men annars var jag mest trött och sov större delen av dagen … och natten.

Men jobb blev det som vanligt idag. Det blev en lite långsam förmiddag eftersom jag trots gårdagens sömn känner mig dränerad och utan ork. Sen blev det en ”25. Tori Yakisoba (Stekta nudlar med kyckling på japanskt vis)” till lunch och efter det kunde jag fortsätta med förnyad energi.

Eftermiddagen flöt på som vanligt och eftersom det är tisdag bjöds det på ”tuesday treats” på kontoret. Kladdkaka med grädde. Det var ju trevligt. Sen när dagen blev efter halv fem lämnade jag på kontoret och åkte E4:an söderut, stannade på den jättestora mataffären och handlade lite vanliga nödvändigheter, sen fortsatte jag hem till den lilla staden.

Just det, bilen har blivit besiktad också och det gick helt utan anmärkning. Det var ju bra, för det hade varit väldigt irriterande om den inte gått igenom med tanke på att jag betalar dyrt för att bilen ska vara ok med service och allt vad det är med en bil som kostar.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.