Den jättesuperlata söndagen

Latsöndag de luxe. Vaknade vid nio och gick upp och käkade frukost. Det blev jag lite trött av, så jag la mig i sängen. Jag tänkte bara vila en kort liten stund innan jag gick upp på riktigt. Vid tolv (ooops) så vaknade jag visst igen och klev upp ur sängen. Duschade och gjorde mig i ordning.

Sen gjorde jag visst inte så mycket mer.

Jag har latat mig hela dagen. Jättemycket. Förutom att jag var borta hos Titti och Patrik en stund och fick kaffe och nybakt äppelpaj så har mest legat på soffan. Jag har bland annat plöjt färdigt de sista avsnitten av engelska Sci-Fi-dramat ”Class” (som är en del i Doctor Who-universumet). Lite corny, men ganska underhållande och lite småspännande.

Betyg: ★★★★★★★★★★ (7/10).

BILD: Skärmdump från serien. Läs andra bloggar om , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.