En app som håller koll på alla skjutsningar till och från

Jag har skissat med pennor i block och på whiteboards. Jag har gjort wireframes, strukturerat, planerat, tänkt ut flöden, funderat, skissat om, skapat färgteman, ikoner och logotyper. Jag har skissat ännu mer, bollat idéer fram och tillbaka och sen har den skapats tillsammans med och utvecklats av mina kollegor på jobbet – och nu ligger första versionen äntligen live.

En app som hjälper till att hålla koll på alla skjutsningar. Vare sig det är barnen som ska till hockey-träningen, musiklektionerna eller fotbollen.

Vad: Struktur, flöden, design, UX och UI. När: 2018-2019. Ladda hem på App Store.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.