Frosseri i den högre skolan
(En avsmakningsmeny på Hörnet)

Vi gick till Hörnet och testade deras avsmakningsmeny. Sju rätter på menyn + tre aptitretare däremellan och när jag gick hem efter kvällens slut kändes det som att jag skulle spricka. Det var alltså absurda mängder (god) mat, goda viner, förstklassig service och bra smaker.

Men.

Om jag ska betygsätta middagen landar det bara på fyra av fem (jag hade förväntat mig en klockren femma). Storleken på rätterna gjorde att det helt enkelt blev övermäktigt. Halvvägs in i middagen började mättnaden smyga sig på och man blev lite matt.

Och även om det generellt var väldigt bra, så förväntade jag mig faktiskt lite mer av smak och spänning i det som serverades. För jag vet att de kan mycket bättre i det mindre formatet.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.