Hej Tyskland (igen) och hej Lübeck

Här åks det fram och tillbaka genom Europa. Roadtrippen fortsätter österut. Dagen börjar med en biltur och jag sitter och skriksjunger till musiken i bilen, gasar på ganska bra genom Holland och Tyskland och hamnar till slut i Lübeck.

1: Tyskarnas motorvägar är ett lapptäcke och inte alltid helt trevliga att åka på.

2: Så sjukt mycket trafik!

3: Hur kan det alltid vara bilköer runt Hamburg. Alltid. Det slår aldrig fel. Jag har åkt förbi och runt Hamburg jag vet inte hur många gånger och ovsett när så har det alltid varit kilometerlånga köer som står still. WTF!

4: Inte så mycket gnäll utan mer en observation: Tyskar generellt har fortfarande en sån där smak som gör att allt känns lite förlegat (ja, för jag är ju så himla trendig 🙂 ).

Salthusen i Lübeck | © Janne A

Lübeck. Jag turistar och vandrar omkring, kollar på gamla gator och hus. Allt är fint, men jag wow:as inte. Fast jag gör sällan det. Hur som helst, det verkar vara en trevlig stad. Nu har jag inte scannat alla guider och sökt ihjäl mig, men restaurangutbudet verkar lite … begränsat. Tyskarna å andra sidan är dock kanske inte kända för sin mat.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , . Roadtrip Våren 2017.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.