Mad Max – snarare Bad Max!

Så jag gav mig på att titta på ”Mad Max: Fury road”. Jag visste ju ungefär vad det var jag skulle få se, men vilken jäkla skitstorm till smörja det var.

Regissören George Miller (som även regisserade första Mad Max från 1979) måste varit full eller något sånt, för skådisarna gjorde ett inte så bra jobb. Jag tittade, försökte förstå om den skulle vara underhållande eller spännande. Men den kändes bara otroligt omodern och … onödig.

Allvarligt talat förstår jag inte alls hur den kunnat få så bra recensioner. Alla recensenter måste fått någon slags hjärnkollaps (97% på Rotten Tomatoes) i sin önskan att det skulle vara bra att de glömde bort att titta. Att den dessutom har 8,2 på IMDb är fullständigt obegripligt, för det här är en riktig skitfilm.

Skitfilm I tell you!

Betyget blir alltså 3/10, för det är trots allt en visuellt snygg film. Och det är ju kul. I typ fem minuter.

Bild från filmen. Läs andra bloggar om , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.