Utsikt från Motalabron

Jag hamnade i Motala. Parkerade bilen och gick upp på bron. Kameran var med (såklart) och jag tänkte att där är det fin utsikt över stan.

Och jo, det var det väl. Men att stå däruppe och titta ut över stan gjorde också att min (ganska kraftiga) höjdskräck plötsligt kickade in och jag blev nästan helt paralyserad av skräck. Det är långt ner till det iskalla vattnet om jag skulle råka trilla över räcket (logiken är inte helt klar när skräcken sätter in).

Men jag lyckades knäppa en halvtaskig bild innan jag tryckte mig mot vägräcket, så långt från kanten det gick, och vandrade tillbaka ner till värmen och tryggheten i min bil.

Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.