Morgonrutinen framför skärmen
Och ett objektiv till salu

Lördag och en soft, skön morgon. Vaknade ganska tidigt och gick upp efter en stund för lite frukost. Nyhetsflödet gör mig bestört och ständiga nyheter om den där oranga mannen i USA gör att jag blir … trött. Så jag sitter där framför skärmen och blir upprörd. På politiken, på idiotiska människor och på världen. Misantropismen växer och jag blir sur. På mig själv, för att jag upprörs.

Så jag släcker ner och skrotar mest omkring, vilar en stund innan jag duschade och gjorde mig i ordning för fika på stan med de andra. Råkade beställa två lampor i en butik också. Ooops.

Regnlördag gör annars att jag fortsätter att softa runt hemma och gör egentligen ingenting och bara slappar. Det är de bästa dagarna.

För övrigt säljer jag nu mitt fina Fujinon XF 16-55mm f/2,8-objektiv. Så är du sugen – köp det! Det är fantastiskt.

Andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.