Mars 2001

LÖRDAGEN DEN 31 MARS 2001

Daniel kom och väckte mig. Gjorde mig i ordning och gick sen till GK och fikade med allihopa. Strålande solsken och tio grader varmt. Jätteskönt. Gjorde dock inte så mycket. Oscar och jag gick hem till mig för att sitta på terassen och pimpla öl, men då blev det förstsås molnigt, så vi satt och spelade PS2 istället. Senare kom de andra (Johan, Malin, Daniel, Sophia, Alex, Kim, Camilla, Anna och Micke och vi festade loss och drack öl och hade det trevligt. Jag tog det ganska lugnt eftersom jag var lite seg efter gårdagen. Hamnade på Magget till slut, men efter en öl så gick jag hem för jag var för trött för att festa.

FREDAGEN DEN 30 MARS 2001

Godmorgon världen. En ny dag igen. Morgonen och förmiddagen var som vanligt ungefär. Lunch på Valven: Piccata med ris och tomatsås. Smakade bra. Sen tillbaka till jobbet och laddade ner Unreal Tournament som vi ska spela här på jobbet. Det ska bli kul. Pratade med Johan en stund. Efter jobbet hem och käkade och tog det lugnt en liten stund. Åkte sen iväg och hämtade Johan vid tåget. Sen hem och lämnade bilen och gick till Hörnet och träffade Daniel, Kim och Oscar och senare en bunt till. Satt där sen resten av kvällen och drack öl och hade det trevligt i goda vänners lag. Hemma vid ett kanske, ganska bra på lyset.

TORSDAGEN DEN 29 MARS 2001

Morgon. Snoozade förstås och gick sen upp och gjorde mig i ordning… Hmm, måste åka iväg och köpa en bunt med kläder. Jag har ju ingenting att ta på mig. Åkte sen till jobbet och tog mig en kopp kaffe och satte sen igång och jobba (nästan) på en gång.

Lunch på Valven. Ärtsoppa och pannkakor. Idag smakade den inte så himla bra. Sen tillbaka till jobbet och jobbade.

Efter jobbet åkte jag och handlade ett par Lee Denver på JC, det tog kanske två minuter ungefär. Sen åkte jag till Alex och sa hej på hans jobb och väntade på att han skulle sluta. Åkte hem till mig och Oscar och han lagade lite mat. Gick till Hörnet och drack ett par öl och tog det lugnt. Var hemma vid halv tolv och gick och la mig.

ONSDAGEN DEN 28 MARS 2001

En morgon som alla andra. Vaknade av klockan 08:15. Snoozade en gång innan jag gick upp och duschade. Klädde på mig och åkte iväg till jobbet. Skönt att solen skiner, men jag tycker att det borde vara väldigt mycket varmare…

Lunchade på Valven som vanligt. Pasta milanese med bacon. Smakade helt okej. Har börjat re-designa hemsidan. Men det är svårt och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Men en sak vet jag… det kommer bli snyggt.

Efter jobbet, vid fem, åkte jag hem och käkade och läste tidningen. När jag hade gjort det så gick jag och la mig i soffan en stund och sov… helt trött. Vaknade en timma senare och låg mest och stirrade upp i taket resten av kvällen och lyssnade på musik och slappade. Gick sen och la mig vid elva, tolv kanske och läste lite. Började i en ny bok, för jag hade ingen lust att läsa den jag började med igår.

TISDAGEN DEN 27 MARS 2001

En jobbig morgon. Mina arbetskamrater säger att det beror på att det blev sommartid i helgen… jag vet inte om jag ska tro på det. Hur som helst var det svårt att gå upp i morse. Trött som f-n… Kom till jobbet som vanligt och satte väl sen igång som vanligt ungefär.

Sådärja, har suttit och fixat och donat med lite grejer nu på förmiddagen. Bland annat gjort lite eftersläntrande korr på den där årsredovisningen och sen har jag fixat annonser till en annan kund. Lite seg start på dagen, men jag känner mig lite effektiv ändå…

Käkade lunch på Valven i dag som vanligt; Ungsgratinerad falukorv med potatismos. Det smakade väl okej, men jag tycker inte att det var så roligt.

Känner mig lite trött på människor, Det är nästan så att jag skulle tycka att det var skönt att isolera mig i en grotta ett tag. Även om jag egentligen vet att jag aldrig skulle klara av det mer än några timmar. Solen skiner. Det börjar bli vår. Tydligen lider jag av en gnutta vår-trötthet eller något sånt. Ska sova tidigt idag… Hmm. Nu känns det lite jobbigt. 

Hemma vid 18-snåret efter en sväng till konsum och käkade och sen efter det satte jag igång att städa lite. Tömde skåp på alla gamla tomglas och åkte iväg med dem till glasigloosarna, diskade, skurade badkaret och fejade. Efter det blev jag så himla trött att jag var tvungen att lägga mig på soffan resten av kvällen. Fortsätter i morgon med resten. Anna kom förbi en stund. Gick och la mig tidigt, vid elva ungefär och började läsa i ”stora apor”, inledningen kändes lite tung, hoppas den är bra.

MÅNDAGEN DEN 26 MARS 2001

Vaknade för tidigt igen. Gick upp och duschade. Käkade frukost (kors i taket) och stack sen iväg till jobbet.

Lunch på Valven: Köttfärsgratäng med potatis. Idag hade de glömt kryddorna alldeles. Men efter en hög med salt och parmesan så smakade det helt okej.

Efter jobbet så följde jag med min bror när han skulle till Linköping. Han skulle byta sin dvd-spelare och jag skulle till Ikea. Köpte mig ett bord och fyra stolar till mitt kök. Stolarna skulle varit blå, men kartongerna var tydligen felmärkta så jag fick gröna stolar istället, men det var ju lika bra det. Annars kanske det skulle ha blivit lite för blått hemma hos mig… Satt och skruvade ihop dem förstås och bar upp de gamla grejerna till vinden. Anna kom förbi och sa hej och ville ha hjälp med några utskrifter. Sen kom Alex också och vi satt och glodde på en massa skräp, speciellt ”Deep Impact”. Hu, den var inget bra. Daniel ringde och sa hej också.

SÖNDAGEN DEN 25 MARS 2001

Sov till lunch ungefär och gick sen upp, käkade lite och gjorde mig i ordning. Åkte hem till Ida, Sara och Arthur. Åkte iväg för att fika på ett café i Väderstad som har inredningen kvar sen 50-60-talet. Men det var ju helt stängt när vi kom dit. Så vi åkte tillbaka och käkade pizza och efter det hem till dem igen och drack kaffe och käkade våfflor.

Hemma på kvällen. Alex och Oscar kom förbi och vi såg på ”Way of the gun”. Ganska bra, betyg: —+. Slappade sen resten av kvällen och gick och la mig direkt när Alex gått.

LÖRDAGEN DEN 24 MARS 2001

Vaknade astidigt, klockan sex, av att klockan ringde. Alex sov över på soffan och skulle upp och jobba och jag hade samtidigt som jag ställt klockan av misstag ställt fram den två timmar. Efter ett tag lyckades jag somna om igen. Gick upp sen vid elva kanske och gjorde mig i ordning.

Gick till Micasa och käkade och läste tidningarna. Oscar kom och vi satt där ett tag och gjorde mest ingenting. Åkte en sväng av ren uttråkighet. Satt sen hemma hos mig och glodde på kvällen. Gick upp till Hörnet och drack en öl, jag var supertrött så när jag var klar med den så gick jag hem och sov.

FREDAGEN DEN 23 MARS 2001

En morgon som alla andra. Gick upp och det där köret och sen till jobbet och fortsatte att jobba med den där årsredovisningen som jag har jobbat med den senaste veckan. Lunch på Valven, pannbiff med löksky och potatis. Sen tillbaka och fortsatte. Började ”pilla” lite med ett skivomslag jag ska göra för ett dansband. Det är ju inte min grej, men det kan ju vara kul ändå. De ska ”poppa” till sig lite. 

Klockan är 16:51 och just nu sitter jag bara och väntar på att den kund ska ringa med korrektur. Så att träffa mina vänner som avtalat nu klockan fem är ju bara att glömma. Usch. Inte nog med det, väntan gör ju att det blir så fantastiskt irriterande tråkigt… Att sitta kvar så här en fredagkväll ingår ju definitivt inte i min planering. 

17:38 Sitter fortfarande och väntar… nu börjar jag bli sur… det här är INTE roligt. F-n. Jag vill inte sitta här… Skit, skit, skit, skit.

Var äntligen klar sen vid 19-tiden då jag stack till Hörnet för att träffa de andra och dricka ett par öl. Som tur var satt de kvar när jag kom; Alex och Micke. Satt kvar där sen hela kvällen och drack öl och senare också spritdrinkar som vi komponerade själva. Det hela slutade förstås med att vi blev helt tokfulla.

TORSDAGEN DEN 22 MARS 2001

Vaknade som vanligt, men det var lite svårt idag. Men jag tvingade upp mig i alla fall efter en stund. Duschade, klädde på mig och åkte sen till jobbet. Har suttit och jobbat med årsredovisningen och sen några pressreleaser på förmiddagen. Lunchen var på Valven; Ärtsoppa och pannkakor. Smakade bra.

Har suttit med årsredovisningen så gott som hela dagen. Jobbigt, men det har gått ganska bra. Jag börjar se slutet på det nu och det känns skönt. Jobbade på hela dagen och kvällen, var klar vid en stund efter nio och var väl hemma sen vid halv tio. Trött som f-n. Låg på soffan en timma innan jag gick och la mig. 

ONSDAGEN DEN 21 MARS 2001

Morgon som vanligt. Gick upp efter en snoozning och duschade och det där. Sen till jobbet och jobbade på som en liten iller.

Lunch på Valven: Vegetarisk lasagne som var jättegod (förutom de där små svamparna som jag pillade bort).

Har suttit med årsredovisningen hela dagen och fixat och grejat som en tok för att få i ordning på allt. Nu börjar det äntligen bli lite styrsel i dokumentet. Alex kom förbi och vi gick till Hörnet och käkade en bit mat och satt och pratade en liten stund. Efter det gick jag tillbaka till jobbet och fortsatte att jobba med redovisningen några timmar.

Nu är klockan 21:10 och jag känner mig klar för idag, jag har skickat en PDF för korrektur och får vänta till i morgon och se om de har något de vill säga till om.

Såg att jag ligger pyrt till på ”topp tio”. Rösta på mig här!

Var hemma vid halv tio kanske. Alex var hemma hos mig och satt och spelade PS2. Låg på soffan ett tag och glodde. När han gick sen vid tolv ungefär så gick jag och la mig och läste några sidor innan jag somnade.

TISDAGEN DEN 20:E MARS 2001

Först vaknade jag av mig själv vid 06:30 och trodde att klockan var halv nio, men det var hon ju inte, så jag somnade om och vaknade lite senare, men fortfarande för tidigt, så jag somnade om en gång till och vaknade sen till slut av väckarklockan när den ringde 08:15. Gick upp och gjorde det vanliga, duschade klädde på mig och försvann sen iväg till jobbet, var där som vanligt ungefär.

Har suttit och jobbat med Årsredovisningen hela dagen och fick en chock förut. Trodde att hela skiten hade kraschat, men som tur var så hade bara datorn hakat upp sig litegrann. Lunchen var på Valven. Idag åt jag fiskgratäng med potatismos. Smakade okej.

Klockan är en bit efter sex och jag ska hem och äta en sväng och sen tillbaka och jobba vidare litegrann.

Käkade några mackor och varm choklad och tog det lugnt en liten stund innan jag åkte tillbaka till jobbet och jobbade på som f-n till strax efter 22 ungefär då jag åkte hem igen och slappade en stund i soffan innan jag gick och la mig.

MÅNDAGEN DEN 19:E MARS 2001

Morgon igen. Trött som f-n. As usual… Gick upp och gjorde mig i ordning och åkte sen iväg till jobbet. Solen skiner, det är ju i alla fall skönt. Ska sätta igång med en årsredovisning nu, den som jag började med i fredags. Få den snygg. Jag tror jag vet vilket typsnitt jag ska använda i alla fall… Längre än så har jag inte kommit för tillfället.

Lunchade på Valven: Renskavsgryta med potatis. Smakade helt okej. Sen tillbaka till jobbet och fortsatte med den däringa Årsredovisningen jag håller på med.

Värsta flytet. Jag har jobbat så förbaskat effektivt idag. Jag blir imponerad av mig själv. Satt på kontoret till 19-tiden och åkte sen hem och käkade och läste tidningen. Sen låg jag mest på soffan resten av kvällen. Trött och seg. Gick och la mig ganska tidigt.

SÖNDAGEN DEN 18:E MARS 2001

Uppe vid halv elva, käkade frukost och for sen iväg med Låtta, Piia och Lotta in till Odenplan där vi skulle möta Johan, Emil och Jenny på Creem för en fika. 

Satt och drack en Latte och bara degade ett tag. Åkte till Moderna Muséet och strosade runt där ett par timmar och kollade på utställningarna. Det var en del kul grejer, men vi var kanske lite oengagerade. Tog en kaffe innan vi åkte därifrån. 

Lämnade av de andra på Centralen där jag skulle möta Daniel och Anna. Sen när de hade kommit så åkte vi hemåt. Lämnade Daniel vid tågstationen i Lkpg och fortsatte sen hemåt. Var framme strax före nio. Låg på soffan ett tag och gick och la mig ganska tidigt.

LÖRDAGEN DEN 17:E MARS 2001

Vaknade vid elva ungefär? Käkade frukost och åkte sen iväg till Johans jobb och hälsade på honom en stund. Coola lokaler. Var där kanske en timma och drack lite kaffe och pratade med Johan innan jag åkte hem till Låtta igen. Satt och gjorde mest ingenting ett tag och väntade sen på att hon skulle bli klar.

Åkte in till stan och en hotell-lounge vid Humlegården där vi satt och drack en drink med Lotta och Magnus. Efter det åkte vi till Eken på Söder där vi också drack en drink.

Sega, så vi gick till Burger King och käkade lite innan vi åkte hemåt. Låtta och jag tänkte kolla på en film, men somnade ganska snabbt i soffan.

FREDAGEN DEN 16:E MARS 2001

Snö! Det snörar som f-n. Det formligen vräker ner hysteriskt mycket. Det måste sluta, jag vill inte ha snö idag. Det får inte snöa. Jag vill inte.

Gick upp som vanligt och körde den vanliga rutinen. Sen till jobbet som vanligt och var där strax för nio. Trött som f-n. Kaffe är gott och förhoppningsvis blir jag pigg av det snart för idag var det starkt.

Lunch på Valven; Schnitzel med stekt potatis och svampsås. Gott var det. Sen åkte jag upp och lämnade bilen på Verkstan’ för att sätta på vinterdäck. Har suttit och jobbat med årsredovisningen hela dagen. Svårt att få i ordning, men jag tror jag har fått pli på den nu, i alla fall den ekonomiska delen.

Efter jobbet for jag iväg och hämtade Anna och sen åkte vi iväg till Stockholm. Först åkte vi till Stockholm Modecenter för att lämna en kartong med broschyrer och sen lämnade jag Anna på Centralen innan jag fortsatte hem till Låtta och lämnade mina grejer och sådär. 

Gick till en pizzeria och käkade och drack ett par öl med Låtta, Lotta, Micke och Piia. Slappade och tog det bara lugnt. Gick hem till Låtta och drack några öl och satt bara och pratade. Jag hade lite ont i huvudet så jag gick och la mig vid halv två.

TORSDAGEN DEN 15:E MARS 2001

Uppe som vanligt. Duschade och gjorde mig i ordning och åkte sen till jobbet och var där vid kvart i nio ungefär. Uppdaterade här lite snabbt och hämtade en kopp kaffe. Satte sen igång att jobba nästan på en gång med en årsredovisning som ska vara klar väldigt snart.

Lunch på Valven och eftersom det är torsdag så blev det Ärtsoppa och pannkakor. Smaskens. Hade det varit för tio år sedan hade jag sagt att det var skitäckligt. Konstigt att man kan lära sig att tycka om saker egentligen.

Efter jobbet så var jag hemma hos mamma och pappa igen och sen till Anna och satt där en stund och pratade lite med henne, Ida och Sara. Fick lite makaronipudding också. Sen gick jag till Hörnet för att ta en öl med Oscar. Men det var jazzkväll och jag var inte upplagd så vi gick till Källar’n för att ta en öl där också, men där var det lite jobbigt fulla människor. Så vi sket i det och gick hem. Jakob kom för han ville testa mitt PS2 för att se hur det var. Satt sen och bara slappade en stund när han gått.

Gick och la mig vid halv tolv och somnade nästan på en gång.

ONSDAGEN DEN 14:E MARS 2001

En morgon som alla andra. Regnet droppar och jag hade det svårt att gå upp som vanligt. Kom till jobbet kvart i nio och började nästan på en gång med att fixa och dona med olika grejer. Idag klockan tio ska jag åka och hämta min bil också, jippi, hurra.

Nu står den här utanför och glänser. Det känns skönt att äntligen ha fått ändan ur vagnen och köpt den där. Snart är det lunch och då ska jag äta pasta på Valven.

På möte i Linköping på eftermiddagen. Passade på att köpa mig en snygg grön tröja också. Very stylish. Sen tillbaka till byrån lite snabbt och fixade en grej. Åkte hem till Pappa och visade min nya bil för honom efter jobbet och sen hem och fixade lite. Låg på soffan och slappade och tog det bara lugnt ett tag. Oscar ringde och vi gick till Hörnet och drack två öl. Lars kom och satte sig med oss också. Gick hem vid nio ungefär och låg på soffan ett tag. Jättetrött. Gick och la mig ganska tidigt.

TISDAGEN DEN 13:E MARS 2001

Morgon som vanligt. Vaknade när klockan ringde kvart över åtta och gick upp på direkten, duschade, klädde på mig och sånt där. Gick sen till jobbet vid tjugo i nio och kom dit tio minuter senare.

Lunch på Valven: Sjömansbiff. Smakade nog mest ingenting faktiskt.

Jobbade på till strax efter fyra då jag åkte in och kolla på den där bilen jag spanat in. Min bror följde med mig och hjälpte mig kopiöst mycket. Hade aldrig fixat att pruta, kolla och köpa om inte han följt med och gjort allting åt mig. Min bror är väldigt snäll. Så nu är jag en bilägare minsann och det känns attans skönt. Det tråkiga är bara att jag inte får den förrän klockan tio i morgon bitti…

Efter mitt bilköp tillbaka till kontoret och fyllde pärmar med grejer som en kund ska ha i helgen. Var klar vid halv åtta ungefär och gick hemåt. Köpte en tidning och gick sen hem och käkade lite, läste lite och låg sen på soffan hela kvällen och gjorde inget speciellt. Pratade med pappa om min nya bil och pratade också med Lotta och senare också med Låtta (som tyckte att jag fick en hel bunt med vuxenpoäng för att jag tog lån och köpte en bil. Det har hon kanske rätt i). 

Gick och la mig vid strax efter tolv och läste lite i ”Drömmarnas Einstein” innan jag somnade, kanske en timma senare.

MÅNDAGEN DEN 12:E MARS 2001

Av någon konstig anledning har jag sovit jättedåliigt i natt. Skitjobbigt. Jag har sovit en stund, sen vaknat, sovit en stund, sen vaknat och sådär har det mest hållit på hela natten så jag är helt seg idag. Gick i alla fall upp vid kvart över åtta och gjorde mig i ordning. Gick till jobbet och kom dit vid tio i nio som vanligt.

Lunch på Valven: Korv Stroganoff som inte var så god. Det kändes som om de hade glömt något viktigt, t.ex. grädde. Pratade med banken nyss. I morgon får jag pengarna. Då kan jag äntligen köpa den däringa bilen (vad det nu blir). Har kollat upp några stycken, men jag vete f-n vad jag ska ta…

Klockan är 18:07 och jag ska gå hem nu och äta lite mat. 

Hemma halv sju och precis som jag hade tänkt mig så käkade jag lite, läste tidningen och låg sen och bara slappade resten av kvällen. Pratade lite med Micke och Lotta också, eftersom de har en sån bil som jag har kollat på. Skönt. Gick och la mig vid halv tolv, läste en hel bunt med sidor i ”drömmarnas einstein” innan jag släckte lampan

SÖNDAGEN DEN 11:e MARS 2001

Gick upp vid elva ungefär och gjorde mig i ordning. Slängde in en tvätt i maskinen och gick till jobbet en sväng för att fixa och dona lite med lite grejer.

Hemma igen och tog det lugnt resten av dagen. Låg på soffan och läste tidningarna och käkade litegrann. Lite gringodegnande förstås. Tvättade litegrann och plockade i ordning. Fixade ihop min bokhylla och fortsatte sen att ligga i soffan resten av kvällen.

LÖRDAGEN DEN 10:E MARS 2001

Vaknade vid tolv kanske och gick upp en halvtimma senare och duschade och sånt. Gick till Micasa och käkade litegrann och läste tidningarna. Gick sen till Källar’n och träffade Micke och Kula. Satt där ett tag och drack ett par öl och kollade på fotbollen. 

Gick hem en sväng och diskade, plockade i ordning och fixade lite. Oscar kom och vi gick till Micke för att festa till det med honom, Kula, Sofia och Anders. Drack öl, spisade plattor och hade det trevligt. Gick sen till Wasa, eftersom det var fullt på alla andra ställen, och drack en öl där innan vi gick till Magget och festade till det ännu mer. Spelade lite på Black Jack:en och vann pengar… det kändes roligt. Gick hem ganska tidigt och sov.

Jag har en tjejkompis som förvånade mig ikväll, av någon anledning började vi prata om feminism. Hon är inte feminist, hon tycker inte att det är fel att män tjänar mer än kvinnor och hon säger som följer: ”tjejer som är feminister är bara djävla fi**or som inte får sig ett knull en gång i veckan”. Jojo. Så kan man ju också uttrycka det om man vill. Jag blev lite förvånad i alla fall, för det hör inte till vanligheterna att man hör någon (och speciellt inte tjejer) säga sådär.

FREDAGEN DEN 9:E MARS 2001

Urgh, bakis, seg och trött och vill egentligen kanske gå och lägga mig igen. Men men, martyr som man är gick jag upp som vanligt i alla fall och duschade och gjorde mig i ordning. När jag såg mig i spegeln var det ingen vacker syn som mötte mig. Ögonen, röda och svullna. Hurr… Gick till jobbet och kom dit vid tio i nio – som jag brukar.

Lunch på Wasa idag för ovanlighetens skull. Det var nämligen fullt på Valven idag så det var bara därför. Men det var god mat; Ädelostbiffar med potatis och gräddsås, passade väldigt bra som bakismat…

Ny favvolåt: Black Eyed Peas featuring Macy Gray ”Request line”. Attans vad bra den är… (tack Kent för tipset).

Har varit lite seg idag och kanske inte fungerat 100%, men det verkar som alla här på jobbet har det likadant idag. 

Gillar Titiyos ”Come Along” också, den svänger.

Klockan är 16:36 och snart ska jag gå härifrån och kanske ta en ”after work” på Hörnet innan jag går hem och slänger mig i soffan. Hoppas de har någon god mat på menyn den här veckan!?

Som sagt, gick förbi Hörnet och drack några öl med Oscar efter jobbet. Gick hem sen vid sju och låg på soffan och degade hela kvällen… trött och seg. 

TORSDAGEN DEN 8:E MARS 2001

Gick upp som vanligt och gjorde mig i ordning. Trött som alltid. Gick till jobbet och var där vid tio i nio som vanligt. Jobbade med en del grejer. (åh f-n!). Lunch på Valven: Ärtsoppa och pannkakor. Gott.

På eftermiddagen fixade vi i ordning för festen och allt sånt där. Sen vid fem kom alla gäster och en timma senare gick alla och tittade på 3D-bildspelet ”Human Nature”. Eftersom jag hade sett det stannade jag kvar och tände marchaller, dukade fram maten, ölen och sånt.

När alla kom tillbaka så grillade vi och drack öl hela kvällen lång. Det var trevligt, men kallt som f-n att stå ute hela kvällen. Gick hem vid elva-halvtolv ungefär och somnade så fort jag la huvudet på kudden nästan.

ONSDAGEN DEN 7:E MARS 2001

Morgon som alltid. Gick upp och duschade och gjorde mig sen i ordning och gick till jobbet och gjorde klart broschyren som jag har jobbat med i några veckor. Åkte sen in med den till repron och lämnade den där.

Lunchen var på Valven, förstås, Pasta Bolognese, helt okej, jag gillar det. Sen tillbaka till jobbet. Har suttit och fixat med grejer nu hela eftermiddagen

Hemma vid halv sex efter att jag hade varit på ”Carins” och köpt två paket tygfärg. Käkade några mackor och läste tidningen. Plockade bort överdragen på soffan och slängde in dem i tvättmaskinen och tvättade dem. När jag var klar med det så färgade dem också. Förut var de gröna och nu är de blå. De blev en aning mörkare än väntat men de blev jättesnygga. Som nytt. Känns fräscht. Men det var ett helvete att få dit överdragen igen. Annars tog jag det lugnt på kvällen och slappade mest.

TISDAGEN DEN 6:E MARS 2001

Som vanligt seg och trött på morgonen. Har gjort dittan och dattan hela dagen. Slutkorr på broschyren, bildspel, annons. kopierat CD’s med bilder och stått och vikt en bunt med inbjudningar. Käkade lunch på Valven som vanligt och idag var det inte alls något kul att ha… Skink och blomkålsgratäng med potatis. Vet inte vad de hade gjort med den, men gott var det inte. 

Har äntligen funderat klart vad gäller mitt bilköp. Jag skiter (nästan) i vad det är för bil och köper en begagnad som är okej, som inte drar mycket bensin och som ser okej ut. Lämnar in papperen till banken i morgon…

Har en gnutta ont i huvudet… dödligt irriterande. Måste hinna till Apoteket innan de stänger idag så att jag kan köpa mig ett paket Treo eller Alvedon.

Pratade med Låtta en timma och var sen hemma vid strax före åtta och käkade och läste tidningen och tog det bara lugnt.

MÅNDAGEN DEN 5:E MARS 2001

Vaknade först innan klockan, men somnade om och vaknade sen igen. Gick upp. Duschade och gjorde mig i ordning och sen till jobbet. Trött förstås som alltid på morgnarna, men inte lika mycket som vanligt. Kom till jobbet som vanligt och satte igång att jobba på en gång.

Lunch på Valven, isterband med dillstuvad potatis. Smaskens värre.

Det är ganska konstigt när folk man pratar med som har stenkoll på vad man har gjort och allt sånt där för att de brukar läsa här ibland. Så när man berättar om saker man kanske har gjort så vet de redan om det för att de har läst det här. Som när jag mötte den där tjejen, vem det nu var, på Magget som sa ”är det inte du som skriver dagbok på den där hemsidan” och jo, det var det ju… hur som helst så känns det ganska konstigt…

Hemma vid halv sju och käkade, vilade och läste tidningen och tog det bara förskräckligt lugnt hela kvällen. Gick och la mig tidigt och läste ut ”Timbuktu”. Den slutade fint, fast hemskt. Den var bra.

SÖNDAGEN DEN 4:E MARS 2001

Sov till halv tolv ungefär då mormor ringde och väckte mig och pratade lite. Det var trevligt. Gick upp vid halv ett och låg sen och slappade mest hela dagen. Tvättade också. Gick och hyrde två filmer: ”X-men” (som funkade bra som en seg söndagsfilm, betyg: –) och ”Stigmata” som var en positiv överraskning, betyg —. Fortsatte att inte göra någonting resten av dagen och kvällen. Gick och la mig vid halv tolv, läste några sidor och somnade sen ganska fort. 

LÖRDAGEN DEN 3:E MARS 2001

Vaknade tidigt och gick upp och käkade frukost och gjorde mig i ordning. Gick hem till min bror Kent och lånade hans bil och åkte iväg och köpte mig ett spel till PS2. ”Dynasty Warriors 2”. Oscar och hans tjej följde med också. Sen hem och lämnade tillbaka bilen. Kent följde med en sväng för att kolla in mitt inköp.

Satt hemma på eftermiddagen och tog det lugnt och spelade lite. 

Gick hem till Ida en sväng och sa hej, satt där ett tag och kollade lite på ”mitt liv som hund” som visades på tv’n. Drack en kopp thé också. Gick sen ner till Hörnet och satt och pratade med Sara en stund när hon jobbade. JohanK, Jesper och Maria kom, så jag hängde med dem och drack öl och pratade och hade det lite småtrevligt. Gick sen till Magget och var där ett tag, men det var ganska hemskt och jag var inte på humör. När det var slut där gick vi till Nicklas och Mirre? och var där en stund på lite efterfest, blev bjudna på mat och öl. Stannade en timma kanske innan det var dags att gå hem.

FREDAGEN DEN 2:A MARS 2001

Det var lite segt att gå upp i morse. När klockan ringde var jag tvungen att snooza flera gånger innan jag orkade mig upp. Duschade och gjorde mig i ordning och gick sen till jobbet. Idag var det faktiskt inte så farligt med den där vinden som brukar vara. Skönt. Uppdaterade här lite snabbt och fixade sen lite grejer inför ett möte.

Efter mötet med kund så gick Carina och jag och käkade tidig lunch på Valven. Idag var det Porter House-stek med potatis och sås. Ganska gott. Tillbaka på kontoret och gjorde massa saker. Fikade lite också.

Efter jobbet träffade jag Oscar för en ”after work” på Hörnet. Satt där ett tag och drack ett par öl och käkade en Ceasar-sallad. Mycket gott! Gick hem sen och tog det bara otroligt lugnt. Var jättetrött och somnade i soffan. Vaknade vid halv tre och gick och la mig i sängen.

TORSDAGEN DEN 1:A MARS 2001

En helt vanlig morgon. Gick till jobbet vid kvart i nio. Jag fattar inte varför det alltid måste vara motvind när jag går till jobbet. Speciellt om det är kallt och snöar eller sånt. Det slår aldrig fel. 

Har suttit och gjort om en bunt med visitkort. Re-designat dem. De blev ap-tuffa. Nu ska jag bara hitta ett skitbra typsnitt som passar också för det jag valde först var lite svårläst… eller, typ oläsligt.

En av leverantörerna är efter några svängar äntligen nöjda med sin sida i den där broschyren jag håller på med. Känns bra. Snart är det klart. Det kommer bara att handla om textjusteringar hädanefter och det känns attans skönt.

Såg att jag halkat ner till tredjeplats på ”topp tio”. Det var ju inte så roligt. Jag vill ligga etta.

Gick från jobbet vid halv sju ungefär och stannade på Hörnet och käkade en bit mat. Beställde Enchiladas (mums filibaba) och mineralvatten. Satt där ett tag och pratade med flickorna och gick sen hem. Gick sen hem och slappade resten av kvällen och tog det bara väldigt lugnt. Gick och la mig vid halv tolv. Läste litegrann och somnade sen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.