Välkommen till verkligheten, det blir inte bättre än såhär

Det här är Jannes blogg om ingenting. Eller vad som helst. Mer dagbok än blogg. Det är spridda tankar, bilder och kanske en kommentar om världen runt omkring. Ibland har jag något att säga, för det mesta inte alls. Mest är bloggen till för mig själv, men du är välkommen att titta om du vill.

Vad gör Janne?
På dagarna arbetar jag som designer och på fritiden gör jag som folk gör mest och ingenting speciellt. Jag gillar musik, film och tycker om att fotografera. Ibland lyckas jag till och med att knäppa en hyfsad bild.

På tal om bilder
Vill du använda någon av mina bilder – fråga om lov! Frågar du snällt så säger jag förmodligen ja. Om du fått okej från mig bör du även berätta att det är jag som har tagit den och hänvisa tillbaka hit till jannea.se.

En blogg om ingenting – sedan 1998
Jannes blogg om ingenting är en av Sveriges äldsta och kontinuerligt aktiva bloggar. Allting började redan 1998 och har pågått i princip dagligen sedan dess.

Det du läser här i bloggen gör inte att du känner mig, allting skrapar bara på ytan. Om du tar illa upp är ju det mest trist för dig. Att det är min sanning betyder nödvändigtvis inte att det är din.

Kontakt?
Kontaktuppgifter hittar du på kontaktsidan.

Babilou? Vadå?
Babilou var ett alias jag använde i internets barndom. Det betyder ingenting. Det är ungefär hur det låter om man säger ”bla bla bla” väldigt fort och sluddrigt eller om man låtsaspratar franska. Vintern 2013 la jag det åt sidan och använde istället mitt egna namn.

Finstilt
© Jan Andersson. Allt material såsom texter, bilder, illustrationer o.s.v på denna sajt och dess undersidor tillhör Jan Andersson om ingenting annat anges.