Välkommen till verkligheten,
det blir inte bättre än såhär

Det här en dagbok för mig själv, men varsågod att titta. Det mesta är små noteringar om min vardag eller spridda tankar om ingenting speciellt. Ibland kommenterar jag världen runt omkring eller kanske till och med har något att säga … eller inte alls.

På dagarna arbetar jag som designer (med fokus på digitala lösningar) och på fritiden gör jag som folk gör mest och ingenting speciellt. Jag gillar musik, att titta på film och tycker om att fotografera. Ibland lyckas jag till och med att knäppa en hyfsad bild. Jag skulle gärna resa mer än jag gör.

 
Janne i Vadstena | © Janne A
Yes. Det är jag. Halva ansiktet i alla fall.
 
Jannes blogg om ingenting – oavbrutet sedan 1998
Bloggen är en av Sveriges äldsta. Det hela började redan 1996 med en enkel sida där jag listade det jag för tillfället gillade – musik, filmer, prylar och böcker. Sånt jag tyckte att andra också borde gilla. Uppdateringarna blev mer regelbundna och hösten 1998 gjorde jag om sidan till en renodlad ”nätdagbok” (det är där arkivet startar) … och så har det rullat på i princip varje dag sedan dess.

Följ mig på andra ställen
Instagram: jannea.se
Twitter: jannea_se
Threads: jannea.se
Facebook: hejjanne
LinkedIn: Janne A

Vill du kontakta mig?
Kontaktformulär hittar du på kontaktsidan.

Vadå Babilou?
Babilou var ett alias jag använde i internets barndom. Ett nonsensord och ungefär som det låter om man säger ”bla bla bla” väldigt sluddrigt eller låtsaspratar franska. Vintern 2013 la jag det åt sidan.

Om bilder och lite finstilt
Vill du låna eller använda någon av mina bilder? Fråga snällt så säger jag förmodligen ja. Berätta även att det är jag som har tagit bilden och hänvisa tillbaka till min hemsida: jannea.se.

 


© Jan Andersson. Allt material och innehåll såsom texter, bilder, illustrationer och så vidare på denna sajt och dess undersidor tillhör Jan Andersson om ingenting annat anges. Det som står i bloggen skrapar bara på ytan och om du läst något som jag skrivit betyder det inte att du känner mig. Det är mina ord och tankar och gillar du det inte så … trist för dig. Att det är min sanning, betyder nödvändigtvis inte att det är din.