Välkommen till verkligheten,
det blir inte bättre än såhär

Det här är Jannes blogg om ingenting. Eller vad som helst. Det är spridda tankar, bilder och ibland en förvirrad kommentar om världen runt omkring. Ibland har jag något att säga, men för det mesta inte alls. Det är mer av en dagbok än blogg och egentligen mest till för mig själv, men du är välkommen att hänga här om du vill.

På dagarna arbetar jag som designer (med fokus på digitala lösningar) och på fritiden gör jag som folk gör mest och ingenting speciellt. Jag lyssnar på musik, tittar på film och tycker om att fotografera. Ibland lyckas jag till och med att knäppa en hyfsad bild.
 
Janne i Vadstena | © Janne A
Yes. Det är jag. Halva ansiktet i alla fall.
 
Jannes blogg om ingenting – oavbrutet sedan 1998
Bloggen har märkligt nog kommit att bli en av Sveriges äldsta och kontinuerligt aktiva bloggar. Allting började egentligen redan 1996 med en enkel hemsida. Det var sporadiska uppdateringar där jag listade det jag för tillfället gillade – musik, filmer, prylar och böcker. Sånt som jag tyckte att andra också borde gilla. Sen började jag uppdatera mer regelbundet och hösten 1998 förvandlades sidan till en renodlad nätdagbok (det är där arkivet startar) och så har den rullat på i princip dagligen sedan dess.

Kontakt?
Kontaktformulär hittar du på kontaktsidan.

Babilou? Vadå?
Babilou var ett alias jag använde i internets barndom. Ett nonsensord och ungefär som det låter om man säger ”bla bla bla” väldigt sluddrigt eller låtsaspratar franska. Vintern 2013 la jag det åt sidan.

Om bilder och lite finstilt
Vill du låna eller använda någon av mina bilder? Fråga snällt så säger jag förmodligen ja. Berätta även att det är jag som har tagit bilden och hänvisa tillbaka till min hemsida: jannea.se.

 


© Jan Andersson. Allt material och innehåll såsom texter, bilder, illustrationer o.s.v. på denna sajt och alla dess undersidor tillhör Jan Andersson om ingenting annat anges. Det som står i bloggen skrapar bara på ytan och om du läst något som jag skrivit betyder det inte att du känner mig. Tar du illa upp av någonting? Trist för dig. Att det är min sanning betyder nödvändigtvis inte att det är din.