Välkommen till verkligheten, det blir inte bättre än såhär

Det här är Jannes blogg om ingenting. Eller vad som helst. Det är spridda tankar, en del bilder och kanske en förvirrad kommentar om världen runt omkring. Ibland har jag kanske något att säga, men för det mesta inte alls. Det är mer dagbok än blogg och egentligen mest till för mig själv, men du är välkommen att hänga här om du vill.

På dagarna arbetar jag som designer (med fokus på appar och digitala lösningar) och på fritiden gör jag som folk gör mest och ingenting speciellt. Jag gillar musik, film och tycker om att fotografera. Ibland lyckas jag till och med att knäppa en hyfsad bild.

En blogg om ingenting – sedan 1998
Jannes blogg om ingenting är en av Sveriges äldsta och kontinuerligt aktiva bloggar. Allting började redan 1995 med en hemsida som listade det jag för tillfället gillade – musik, filmer, prylar och böcker – och som jag tyckte att andra också skulle gilla. Hösten 1998 förvandlades sidan blev en renodlad nätdagbok och den har rullat på i princip dagligen sedan dess.

Kontakt?
Kontaktformulär hittar du på kontaktsidan.

Babilou? Vadå?
Babilou var ett alias jag använde i internets barndom. Ett nonsensord och ungefär som det låter om man säger ”bla bla bla” väldigt sluddrigt eller låtsaspratar franska. Vintern 2013 la jag det åt sidan.

Om bilder och lite finstilt
Vill du låna eller använda någon av mina bilder? Fråga snällt så säger jag förmodligen ja. Berätta även att det är jag som har tagit bilden och hänvisa tillbaka till min hemsida: jannea.se.

 

© Jan Andersson. Allt material och innehåll såsom texter, bilder, illustrationer o.s.v. på denna sajt och alla dess undersidor tillhör Jan Andersson om ingenting annat anges. Det som står i bloggen skrapar bara på ytan och om du läst något som jag skrivit betyder det inte att du känner mig. Tar du illa upp av någonting? Trist för dig. Att det är min sanning betyder nödvändigtvis inte att det är din.