November 2000

TORSDAG 30 NOVEMBER 2000

Vaknade 08:30 och gick upp och duschade. Gick sen ner och käkade frukost. När vi var klara med det åkte vi in till stan igen och promenerade på New Bond Street och kollade in skyltning och sånt och fortsatte sen lite runt här och där tills vi till slut hamnade på Kings Road. Mats och jag satte oss och drack en öl och väntade på att tanterna skulle titta klart i affärerna. Köpte mig en jättesnygg rock för 99 pund på ”Natural Blue” – Jag är väldigt nöjd!

Käkade på en liten italiensk krog och åkte sen hem till hotellet och vilade en liten stund.

Åkte till stan igen och gick och såg ”Les Miserables”. En fruktansvärd upplevelse, tre och en halv timma med musikal… Jag gillar inte musikal… jag tycker det är hemskt! Så det var riktigt plågsamt för mig, men vad gör man inte för att göra andra glada! Efter det gick vi omkring och försökte hitta en sjysst pub, men alla stänger ju klockan så tidigt… så vi bestämde oss för att åka till hotellet istället och avsluta där, i hotelbaren.

ONSDAG 29 NOVEMBER 2000

Uppe tidigt och åkte till Nyköping tog där flyget till London Stanstead. Framme efter lunch och åkte in till stan och vårt hotel (Henry VIII) och checkade in och sånt där. Gick sen ut på stan och strosade runt lite. bl.a. på Oxford Street )där man blir helt galen för att det är för mycket folk som är i vägen).

Stannade på en Pub och drack en öl och käkade en sandwich. Fortsatte sen att strosa lite innan vi åkte tillbaka till hotellet och fixade till oss lite inför kvällen. Gick till ”Henry’s” och drack en öl och sen till Quaglino’s och käkade. Hade visst varit där förut.. Käkade en fantastisk kyckling med citron och oliv-potatismos. As-gott! Satt där till elva kanske och åt gott och drack gott. Strosade runt lite innan vi tog en taxi till hotellet. Var där vid tolv kanske.

TISDAG 28 NOVEMBER 2000

Jag drömde i natt att jag mötte en av mina barndomsvänners mamma. Hon hade en stor mustasch i ansiktet. Jag tyckte nog att det var lite konstigt, men ingen annan reagerade.

Vaknade fem minuter innan klockan ringde så jag passade på att gå upp direkt. Duschade och allt det där. Fixade med räkningarna också och gick sen till jobbet. Kom dit vid tio i nio (som jag brukar) och uppdaterade här litegrann innan jag satte igång att jobba.

Lunchen var på Valven som vanligt; Fylld, ugnsbakad falukorv med potatismos. Smakade okej. Kollade kontot förut, det kändes bra, flr jag har tydligen gott om pengar den här månaden. Nu försvinner i och för sig en hel drös när jag åker i morgon. Men det känns väldigt trevligt i alla fall.

Har jobbat med en attans massa grejer under eftermiddagen. Fått en del gjort, bl.a. några annonser. Hoppas bara att de som ska ha annonserna hör av sig snart så att jag hinner få iväg dem snabbt också! Måste tvätta litegrann i kväll också så jag kan ju inte bli sittande här i all evighet.

Har suttit och lyssnat på ”Youth FM” hela dagen. En radiokanal på nätet för unga, av unga. Inte för att den är så speciellt bra, men jag orkar inte leka diskjockey idag. (Kablar till stereon har vi inga, så vi sitter fortfarande och lyssnar på ljudet ur min keffa datorhögtalare.) 

Efter jobbet fikade jag med Alex på Micasa och fick tillbaka de 1000 kronorna han var skyldig mig. Hemma på kvällen och fixade lite. Tvättade och packade för i morgon. Pratade med Daniel ett tag. Tog det bara lugnt. Gick och la mig vid tolv.

MÅNDAG 27 NOVEMBER 2000 – Grattis Lars på födelsedagen!

Morgon som vanligt. Svårt att vakna och allt det där. Annars var den precis som vanligt, inte för att det är ovanligt att det är svårt att vakna, för det är det ju alltid.

En lite trist dag. Mycket att göra och jag är liksom inte riktigt på humör. Det är fortfarande sådär mörkt och trist. 

Käkade lunch förut på Valven; Olivspäckad köttfärslimpa med potatis och sås. Jag tycker inte om oliver så därför gillade jag inte maten. Efter lunchen en hel del grejer som var tvunget att fixas. Bl a en 18-sidig broschyr som ska anpassa för att läggas ut på nätet. Ska sen fixa en bunt butiksmaterial som också ska anpassa för nätet. Känns som om jag har mycket att göra just nu. Nu ska jag ta en paus från just det i alla fall och göra ett visitkort.

Efter jobbet hemma som vanligt och käkade och läste tidningen.

Nu har jag i alla fall städat av det värsta och diskat den nästan tre veckor gamla disken. Så nu är det riktigt fint här hemma igen. Det var på tiden.

Jag undrar, när man tittar på himlen och bort mot horisonten. Molnen som är där borta, hur långt borta de är egentligen? Jag har frågat folk, men de bara skakar på huvudet och svarar antingen att de inte vet eller så tycker de bara det är en konstig fråga. Jag vill inte veta av någon speciell anledning, jag är bara nyfiken. Eller som det där om man t.ex. skulle störta med ett plan och hoppade av precis innan det slog i backen, borde inte det vara som om man bara hoppade från några meters höjd då?

Ligger i sängen och är väldigt trött nu. Så om bara några sekunder ska jag släcka sänglampan och sova. God natt!

SÖNDAG 26 NOVEMBER 2000

Total gringo-degning hela dagen. Tvättade lite grann i och för sig, men annars var det soffläge från det att jag gick upp tills att jag gick och la mig. Gjorda absolut nada!

LÖRDAG 25 NOVEMBER 2000

Sov till lunch och gjorde nada fram till halv fyra då jag fixade mig i ordning, duschade och så och gick sen till Micasa och käkade med Alex. En tacotallrik. Hemma sen och slappade en stund. Gick ner till Källaren och tog en öl med Alex. Sen hemma igen och slappade en stund till. Gick till Hörnet och träffade Jesper, Johan och Jodie med familj. Satt där till stängningsdags och drack några öl. Hemma vid halv två och somnade som en stock.

FREDAG 24 NOVEMBER 2000 – Grattis Gisela på födelsedagen!

Morgon som vanligt. Daniel ringde och sa att han faxat texten till inbjudan till jobbet. Kom till jobbet vid tio i nio och gjorde den där inbjudan till Daniels fest. Gjorde lite andra grejer också förstås.

11:52 Nu ska jag gå och äta lunch.

Jobbade på med massor med grejer på eftermiddagen. Gick från kontoret vid 17:45 och passade på att springa in på systemet. Där var det kö så jag fick ju stå och vänta i en evighet (kändes det som i alla fall). När jag var klar med det så gick jag upp till mig och käkade lite och slappade en stund. Gick sen hem till Anna och satt där ett tag med henne, Ida, Sara och deras kompis Esmé och drack vin och småpratade om ditten och datten. Gick upp till Hörnet och satt där sen resten av kvällen och pratade med bl.a. Kalle. Efter stängningsdax så gick Kalle, Jag och Dai hem till Dai och hade lite efterfest, fast utan sprit. Var väl där en halvtimme-timme innan jag gick hem och la mig.

TORSDAG 23 NOVEMBER 2000

Trött och väldans segt att gå upp. Inte speciellt bakis, men det är ju så jävla mörkt ute när jag vaknar, och regnigt. Den vanliga rutinen och sen framme på jobbet vid fem i nio, som alltid på en vardag… I och med att vi festade till det igår så känns det nästan som en fredag.

Fortfarande sådär förkyld och seg. Inte roligt alls. Näsan är täppt fast rinner ändå. Superbad.

Lunch på Valven som jag brukar; Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde till efterrätt. Mums filibaba. Fortsatte jobba med massa olika grejer efter lunchen. Bland annat har jag ritat ett lejon.

Efter jobbet, vid fem, gick jag upp mot Hörnet för att möta Kalle och Ida. Men ingen av dem var ju där förstås. Så jag gick upp till Ida och sa hej, sen gick jag tillbaka till Hörnet och drack en öl och käkade en portion lasagne. Satt där en timma kanske och slappade och pratade med de andra och gick sen hem och degade loss ordentligt. Hyrde en film: ”being john malcovitz” – en fantastiskt rolig film. Helt hysterisk! Käkade lite ostkrokar och drack lite läsk och gick sen och la mig.

ONSDAG 22 NOVEMBER 2000

Vaknade och det var sådär mörkt igen. Jättesvårt att gå upp. Är helt snuvig och täppt i ena näsborren. Hur irriterande är inte det? Gick upp, duschade, torkade mig, klädde på mig och gick sen till jobbet dit jag kom vid 08:50. Känner mig lite sådär småhängig. Men det är nog bara för att jag var sådär ”morgonförkyld” när jag steg upp. Nu ska jag i alla fall ta mig en kopp kaffe och sen sätta igång och jobba.

Lunchen var på valven som den brukar. Pasta med köttfärs, paprika och parmesan. Smaskens. Fortfarande snorig och lite hängig light, men det börjar kännas bättre. Förutom att min näsa ser ut som Rudolf med röda mulens eftersom jag går och snyter mig hela tiden. 

Sitter nu och lyssnar på ”Demons” från Fatboy Slims senaste skiva. Den är skön… och så passar Macy Gray’s röst in perfa i den låten.

Spritfest sen vid sju.Men det blir lugnt tror jag. Fast hoppas förstås lite att det blir helt galet och alla blir helt aspackade och gör bort sig. För det hade ju variot roligare.

Ja just det, vid strax efter sju så kom gästerna, en del var redan fulla när de kom. Provade drinkar och käkade lite mat och provade sen några drinkar till. Men jag tog det ganska lugnt. När vi var klara på byrån, hade städat i ordning det värsta så gick vi upp till Hörnet (nästan allihopa). Alex kom förbi och vi drack ett par öl. Jag var väldigt seg och gick till slut hem vid halv ett.

TISDAG 21 NOVEMBER 2000

En morgon som alla andra. Idag är det också sådär mörkt och tjockt med moln överallt. Skittrist. Kom till jobbet fem i nio som vanligt, tog en kopp kaffe och gick ner och satte mig. Tvättade min reservoir-penna, så fort jag skriver med den får jag färg på fingertopparna (fast inte nu när den är ren förstås).

Sitter och lyssnar på lite musik ur datorn. Högtalarna jag hade förut fick jag inte ha kvar och kablarna till stereon har inte kommit ännu så nu får vi nöja oss med skithögtalarna i min dator. Det låter som man hade en liten bandare i en burk ungefär. (Jag fattar inte varför Mac inte stoppar i bättre högtalare, jag menar, här kostar datorerna 20-30 tusen, jag tycker de kunde stoppa i hyfsade högtalare då.)

Lunch på Valven: Stekt fläsk med potatis och löksås.

Jobbade på med massa olika jobb. Skruvade ihop en garderob som vi ska ha grejer i. Fortsatte städningen efter flytten. Är lite seg idag igen (som vanligt). Men det börjar bli bättre i alla fall. ”Höstdepressionen” är inte alls lika allvarlig i alla fall.

Nu är klockan 17:22 och det är kolsvart ute.

Satt kvar en stund på jobbet på kvällen och surfade runt på nätet. Vid sju gick jag hemåt, passade på att gå in på Konsum och köpa lit ebröd och andra grejer. Sen hem, käkade, läste tidningen och slappade loss. Pratade med Låtta i telefonen och vilade en stund på soffan. Gick och la mig tidigt och läste en stund innan jag somnade. 

MÅNDAG 20 NOVEMBER 2000

Vaknade som vanligt, fast det var lite svårt att gå upp förstås. Körde den vanliga rutinen och kom till jobbet vid fem i nio. Satte mig ner och uppdaterade här lite snabbt. Johan ringde så jag pratade med honom en liten stund också.

Nu ska jag jobba lite.

Lunch på Valven: Korvgryta med ris. Smakade sådär.

Fortsatte jobba med olika grejer och att fixa i ordning nya ateljén.

Trött. Det har varit så jävla mörkt hela dagen, molnen måste ha varit extremt tjocka och knappt släppt igenom något ljus från solen.

Gick från jobbet vid fem och betalade en räkning åt Daniel på 900 spänn. Gick sen hem och käkade, läste tidningen och bara slappade. Gick och la mig tidigt. Försökte läsa lite, men jag hade svårt att fokusera på läsandet så jag la i från mig boken, vände mig om och somnade i stället.

SöNDAG 19 NOVEMBER 2000

Var på jobbet vid halv tolv och flyttade på ateljén. Vi har ju byggt ut våra lokaler så att vi har fått en våning till. Så det var bara att bära och flytta och kånka runt hela eftermiddagen. Hemma vid halv sex efter en sväng förbi Konsum. Käkade litegrann och låg sen på soffan och läste tidningarna. Ida och Anna kom förbi och sa hej. Tvättade också… skittråkigt. Gick och la mig halv ett och somnade snabbt.

LÖRDAG 18 NOVEMBER 2000

Sov till lunch och gick sen upp och fixade till mig. Bakis. Johan kom och vi gick ner och hyrde två filmer ”House on the haunted hill” och ”Magnolia”. Båda var faktiskt bra. Satt bara och slappade och tog det gringolugnt. Soffläge hela dagen liksom. Slappade som f-n med massor med chips och läsk och sånt. Lasse kom också och satt i soffan en stund. Sålde min MD till honom också. Jag använder den ju aldrig, så det är väl lika bra att göra sig av med den innan den dammar i hop totalt..

FREDAG 17 NOVEMBER 2000

I natt vaknade jag av mardröm igen. Det har blivit med ofta på sista tiden. Jävligt obehagligt. Satte på radion när jag vaknat för att få något annat att tänka på. Så efter ett tag somnade jag om igen.

Morgonen var som vanligt, radion satte igång 08:10, klockan ringde fem minuter senare. Tryckte på snooze och vilade en stund till innan jag gick upp och duschade. Fixade mig sen i ordning och gick till jobbet, stannade på preem-macken och köpte cigg och kom sen till jobbet 08:55. Trött som alltid. Skönt att det är fredag.

Efter jobbet, vid fem, mötte jag Alex på Hörnet och drack en öl. Men det kändes bar så jag blev kvar där resten av kvällen. Johan kom och sen Ida och Anna. Full fart. Det var två tjejer där också som dansade flamenco. Drack massor med öl och blev ganska packade. Efter stängningsdags gick vi till Ida och festade vidare ett tag. Kom hem sen vid fyra eller något sånt.

TORSDAG 16 NOVEMBER 2000

Torget ligger nere en stund… så får de ju inte göra. Superirriterande. De kan väl flytta utan att koppla ner datorna… eller göra det sent på natten när de har som minst aktivitet!?

Jobbade på som en liten iller hela dagen. Har bland annat gjort en skiss på en bok om byrån som vi ska dela ut till de som vi tycker ska ha det. En presentation liksom. Sen har jag gjort några skisser på en ny logo åt en stor butikskedja (men det är hysch-hysch förstås, så det säger jag inte något mer om.)

Lunch på Valven: Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde till efterrätt. Smaskens värre. Kanske skulle passa på att köpa en trådlös telefon idag. Eftersom jag har pengar över. Den jag köpte i våras (eller när det nu var) var ju skitdålig och funkade inte så jag fick lämna tillbaka den.

Var ute och rökte nyss. En fantastisk himmel som lyste i horisonten. Alldeles tok-rosa-orange. Otroligt vackert. 

Fick för mig att det var i dag vi skulle ha spritfest på jobbet, men det var ju på onsdag… tji fick jag. Så jag ska ringa Alex sen efter jobbet och se om vi skulle ta den där ölen idag som han pratade om i går.

Hemma vid sex efter att ha varit på Konsum och handlat (mitt kort funkade inte så jag fick springa till bankomaten och hämta pengar för att ”lösa ut” det jag hade handlat.) Käkade lite och läste Expressen och tog det lugnt.

ONSDAG 15 NOVEMBER 2000

Trött som alltid. Svårt att vakna i morse, men efter en snoozning så gick jag upp, duschade och fixade mig i ordning. Gick sen till jobbet och var där 08:55. 

Jobbade på med massa olika grejer. Lunch på Valven; Pasta Milanese. Smakade okej, men inget speciellt. Tillbaka till jobbet vid ett och gjorde en skiss på en undersida till en kunds hemsida. Har druckit en hel drös med kaffe i dag, är liksom både trött och lite stirrig på samma gång.

Gick hem vid fem och käkade och bara degade hela kvällen. Jag är så förbannat trött hela tiden. Försökte sova en stund, men det funkade ju inte så bra… Gick och la mig ganska tidigt.

TISDAG 14 NOVEMBER 2000

Morgon som vanligt. Jag är trött, det är disigt, grått och kallt. Gick till jobbet efter den vanliga rutinen och tog en cigg, som jag alltid gör på vägen.

Argh, jag vill veta men det är som skriver små ”hot” i min gästbok. Jag är väldigt nyfiken. Men det är ganska roligt, eller vad man nu ska kalla det. Jag gissar på att det är någon som jag känner eftersom ord som ”potatisskalle” och ”pistola” används. Det verkar i alla fall vara någon med en Telia-uppkoppling… men å andra sidan har väl nästan halva Sverige en sån.

Lunch på Valven. Burgundisk köttgryta, med ris, fast jag tog potatismos i stället. Men den tyckte jag inte om. Glöck!

Jobbade med massa olika saker på eftermiddagen. Började bland annat med att olja in bordsskivor eftersom vi ska flytta ateljén nu i slutet på veckan. Konstiga frågor skrivs också på Cliffs sida. Jag är förvånad att den sidan fick sån respons, men det är bara roligt, ni som läser: spread the word! Nu ska jag fortsätta olja in bordsskivor.

Hemma och käkade en stund och läste tidningen. Gick sen tillbaka till jobbet och fixade lite grejer. Bland annat satte hjul på några bokhyllor. Gick sen hem vid halv tio och slappade en stund innan jag gick och la mig.

MÅNDAG 13 NOVEMBER 2000

Har inte kunnat uppdatera de senaste dagarna, men nu är jag tillbaka igen. Någorlunda frisk och kry.

En morgon som alla andra. Jag mår okej nu. Känner fortfarande av lite av förra veckans sjuka. Lite seg sådär och snuvig. Gick upp direkt när klockan ringde och duschade. Fixade mig i ordning och gick sen till jobbet. Kom fram 08:50 och kollade mailen. En hel drös hade det blivit eftersom jag inte var här to-fr.

Sitter nu och läser i nya Cap&D, min favvotidning, de listar 90-talets bästa form och formgivare. Där borde jag vara med, men det är väl för att de inte sett något jag gjort. Lite lagom självgod kan jag väl få vara ibland?

Nu ska jag ta en cigg.

Lunch på Valvet. Lite corny, Prinskorv, köttbullar, stekt ägg, brunsås och potatis. Det fanns janssons frestelse också, men det gillar jag inte. Men det var en lite konstig blandning. Men det gick att äta i alla fall.

Läste i Expressen häromdagen, i en artikel tyckte skribenten att vi skulle exportera November till Norge, det tyckte jag lät som en fantastisk idé, den här månaden är inte rolig alls. Bara skitväder. Inget att göra och allt känns allmänt trist. Bort!

Snart kommer Måns och då ska vi göra några dekaler.

Klockan är fem och snart ska jag gå hem. Ska bara skicka några mail innan jag sticker. Trött. Men dagen har gått fort.

Borde städa hemma… eller nej, det borde jag inte alls förresten. Visst är det lite dammtussar och grus på sina ställen. Men skitsamma, det behöver man ju inte städa för. Lite skit i hörnen är bara nyttigt. Det är nog farligt att det är för rent. Sen ska jag hem och inte-städa. Kanske borde grisa ner som f-n istället.

Hemma, käkade och läste tidningen. Trött. Pratade lite med Ida i telefonen. Gjorde sen ingenting. Gick och la mig vid halv ett och kunde inte somna. Kunde inte läsa för jag kunde inte fokusera blicken riktigt. Somnade sen, vid halv tre kanske.

SÖNDAG 12 NOVEMBER 2000

Seg. Låg på soffan och degade. Köpte en pizza som jag vräkte i mig och sen lite godis också. Var hemma och hälsade på pappa eftersom det är fars dag. Käkade en bit tårta och drack lite kaffe. Åkte hem igen och degade. Alex kom på kvällen och slaggade på soffan. Kollade på femte elementet och gick sen och la mig vid ett.

LÖRDAG 11 NOVEMBER 2000

Mår bättre. Sov länge. Gick och fikade en stund med Alex och gick sen hem och vilade igen. Gick till Anna på kvällen och festade till det lite. Gick lite senare till Hörnet som hade ettårsfest. Fortsatte och festa till det. Trött. Var hemma vid ett kanske och sov.

FREDAG 10 NOVEMBER 2000

Hemma sjuk. Låg och sov och gjorde mest ingenting hela dagen. Låg i soffan hela dagen och glodde.

TORSDAG 9 NOVEMBER 2000

Hemma sjuk. Låg och sov och gjorde mest ingenting hela dagen. Låg i soffan hela dagen och glodde.

ONSDAG 8 NOVEMBER 2000

Vaknade som vanligt. Segt att gå upp. Det känns som om jag håller på att bli sjuk eller något sånt. Känns knas i halsen på något sätt och trött som f-n. Förutom det var morgonen precis som vanligt. Kom till jobbet vid tio i nio och fixade lite smågrejer innan jag satte igång och jobba.

Lunch på Valven; Fläskkotlett med stekt potatis och champinjonsås. Ganska okej. Men jag var inte hungrig. Känner mig fortfarande krasslig och har ingen lust (som om det var något nytt den här hösten). Sitter nu med Måns och gör några annonser. Har ingen lust med det heller. Ska nog gå hem tidigt och lägga mig tror jag.

Gick hem sen och bäddade ner mig i soffan. Låg där resten av dagen och gjorde nada.

TISDAG 7 NOVEMBER 2000

Vaknade först vid sju och hade en gnutta ont i magen. Men jag försökte låta bli att tänka på det och somnade om. Vaknade igen senare när klockan ringde och hade ingen lust alls att gå upp. Ute är det regnigt, kallt och blåsigt. Brr… Gick i alla fall upp och tog en dusch och fixade sen i ordning mig och gick iväg till jobbet. Ruggigt värre.

Nu är klockan tio i tolv och jag ska alldeles strax gå iväg och käka lite lunch. Jag tror det var potatisbullar med stekt fläsk. Det är nog gott. Sitter och lyssnar på Fatboy Slims senaste skiva. Den verkar okej. Inget man jublar över, men jag gillar ”Demons” (den med Macy Gray) väldigt mycket. Än så länge är den nog bäst på skivan, eller kanske song for shelter… den är också skön.

Precis som jag trodde var maten det den var och gott var det också.

Trött, men det är ju inget ovanligt!

Cliff är tillbaka, det var ju skoj!

Så, nu har jag fixat och donat så det räcker. Har varit riktigt duktig och gjort massa bra saker. Jobbat och slitit hårt. Nu ska jag gå hem och äta lite mat och slappa en stund. Jag tror jag ska tvätta lite igen, den här gången handdukar och lakan och sånt där som bara är så attans skittråkigt.

Gick hem vid sex kanske och käkade lite och låg sen på soffan och slappade ett tag. Daniel ringde så jag pratade med honom en stund. Gick och la mig tidigt. Läste lite.

MÅNDAG 6 NOVEMBER 2000

Vaknade vid åtta (innan klockan ringde). Gick upp och gjorde mig i ordning och gick sen till jobbet. Började jobba direkt med lite olika saker, bland annat en presentation som jag skrev ut på overhead. Fortsatte att jobba med den där kartongen som jag höll på med förra veckan. Lite justeringar och sånt.

Lunch på Valven; Pannbiff med lök, potatis och sås. Helt okej, lite taskigt kryddat bara.

Jobbade på som en liten iller på eftermiddagen med presentationer och grejer. Trött som f-n. Ska förbi Hörnet efter jobbet och gå igenom en inbjudan eftersom de firar ettårsjubileum i helgen… som vanligt är det i sista sekunden (som allt annat).

Buhuu! Jag vill gå hem nu. Sova en stund kanske. Äta litegrann. Slappa loss.

Hemma på kvällen och gjorde mest ingenting.

SÖNDAG 5 NOVEMBER 2000

Vaknade vid elva kanske och gjorde mig i ordning. Käkade frukost och tog det lugnt en stund (när jag väntade på att Låtta skulle bli klar). Åkte in till Centralen och hoppade på 15:18-tåget för att åka hem. Jösses vad det är tråkigt att åka tåg. Hade inget att läsa så jag satt mest och stirrade rakt ut i tomma intet i två och en halv timma. Hade tänkt att jag skulle sova, men det gick ju inte. Framme vid sex, pappa och mamma kom och hämtade mig. Gick till Konsum och köpte chips och sen hem och låg i soffan hela kvällen och bara gringodegade som f-n. Tvättade lite också… inte så roligt. Gick och la mig vid halv tolv kanske och somnade.

LÖRDAG 4 NOVEMBER 2000

Sov till ett kanske innan vi gick upp och gjorde oss i ordning. Gick ner till ”centan” och käkade frukost på ett fik. Gick sen runt och kollade lite i affärer, köpte tre skjortor (en svart med oranga streck och rutor, en ormskinnsmönstrad och en som är liksom lite grå, den skiftar lite eller något sånt, med dragkedja). Och så köpte jag ett par lätt utsvängda Lee-jeans också. Sen hem till Låtta igen för att göra oss snygga inför kvällen.

Åkte in till stan och hem till Emil och Jenny på deras fest. Åt lite mat som de bjöd på (mums filibaba) och drack vin och hade det attans trevligt hela kvällen. Johan A var också där. Fortsatte att festa till det hela kvällen och natten och hade det roligt. Vid halv fyra ungefär var jag ap-trött så Låtta och jag tog en taxi och åkte hem, drack en kopp thé och gick sen och sov.

FREDAG 3 NOVEMBER 2000

Gick upp nästean som vanligt, duschade, käkade frukost och packade sen lite grejer. Pappa kom vid halv elva och skjutsade mig till tåget och for iväg. Satt på tåget och läste tidningarna. Inte en helt angenäm resa; bredvid mig satt en barnfamilj med tre jobbiga ungar som höll igång hela resan, bakom mig satt en mamma och hennes kanske 15-åriga son som verkade vara åksjuk och spydde. Äckligt. 

Framme i Stockholm vid tjugo i två och åkte direkt hem till Låtta. Hjälpte henne att städa lite direkt när jag kom dit. Dammsög som en tok under tiden hon diskade (hon tyckte det var så stökigt, men det tyckte nog inte jag, whatever. Gick ner till ”centan” och handlade lite, bland annat lite vin till i morgon och en snygg grej vi tänkte ge i present till Emil och Jenny: En plastbubbla med röd slajmig vätska och röda hjärtan. Det var som en slags fotoram så vi stoppade i ett kort på oss två där i, supersnyggt. Käkade på Burger King också, smaskens.

Hemma hos Låtta igen och vilade en stund innan vi tog tunneln in till stan för att träffa hennes kompisar Johan och Rickard. Vi var lite tidiga så vi fick stå och vänta på dem i en kvart ute i kylan. Brr! När de kom gick vi på Häcktet och drack ett par öl (i ordets rätta bemärkelse) och dansade litegrann. Var där till strax innan ett när de stängde och åkte sen hem till Låtta igen och sov.

TORSDAG 2 NOVEMBER 2000

En morgon som alla andra och även i dag käkade jag lite frukost. Jag tror faktiskt att jag ska göra det till en vana. Det känns bra att äta lite frukost även om det bara är litegrann. Gick till jobbet och var där fem i nio och satte i gång direkt. Skickade iväg de där utskrifterna som jag gjorde i går med taxibud till Linköping… 

Sitter och väntar på Mats nu för jag ska göra den där kartongen klar tills i morgon (och då är jag ledig) så den måste ju bli klar i dag.

Lunch på Valven och i dag var det riktigt smaskens. Pasta med bacon och broccoli-låda. Mums filibaba. Så nu känner jag mig mätt och belåten.

Hemma efter jobbet och käkade litegrann. Alex ringde och jag gick upp till Hörnet och drack ett par öl med honom, Sophia, Kattis och några till. Meningen var ju att vi skulle säga hej då till Oscar, men han var inte där… Tokigt.

ONSDAG 1 NOVEMBER 2000

Morgon precis som vanligt. Fast idag käkade jag frukost. Det hör inte direkt till vanligheterna kan jag ju säga. Det gick faktiskt bra. Annars brukar jag tycka att det är ganska äckligt. Kom till jobbet som vanligt och satte igång direkt med en massa saker. Lite stressigt i dag igen, men det ordnar sig.

Har just gjort en bunt med kartonger som förslag till en kund.

Nu ska jag gå på lunch, men eftersom det bara är jag kvar här så måste jag vänta på Ida som lånade min nyckel i söndags.

Är lite trött – som vanligt. Men det känns faktiskt mycket lättare idag än vad det t ex gjorde i går och i måndags. Stockholm i helgen. Tar ledigt efter lunch på fredag och åker direkt efter jobbet. Hälsa på Låtta och gå på fest på lördagen hos Emil och Jenny. Det ska bli skoj…

Ida var här nyss, låste dörren och cyklade iväg utan att kolla att jag fanns här inne. Jag hörde ingenting eftersom jag spelar musik, men jag såg henne när hon for iväg. Knäppskalle! Så nu får jag sitta och vänta ännu längre på att hon, eller någon annan kommer hit så att jag kan gå och käka. För jag är hungrig. Jag tror det skulle vara kycklingklubba idag.

Jovisst var det kycklingklubba till lunch på Valven i dag. Men jag käkade inte så himla mycket. Det smakade väl okej i och för sig, men jag kände inte riktigt för det. Nu sitter jag och väntar på en kund som ska komma hit och vi ska gå igenom några produktblad.

17:26 Stress och strul. Men nu börjar jag bli klar för dagen. Väntar bara på att utskriften ska bli klar så jag kan packa ihop den och buda iväg den i morgon bitti. Det känns som om jag har lite för mycket att göra just nu. Det ordnar sig nog.

Gick till Hörnet med Måns och käkade en liten bit mat och drack en öl. Ida och Anna kom och slog följe med mig ner till stan. Gick till Konsum och köpte lite juice och en tidning, sen passade jag på att köpa fem par strumpor (jag blir tokig på strumpor… så gott som alla jag har är det hål i och det är djävligt irriterande, men nu blir det utrensning).

Hemma på kvällen och gjorde mest ingenting. Gick och la mig tidigt och läste några sidor i ”the tesseract” (vet fortfarande inte vad det betyder).

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.