December 2000

SÖNDAG 31 DECEMBER 2000 – Nyårsafton

Sov ganska länge. Var sen med Johan, Malin och Lasse på GK och käkade frukost. Gick sen och kollade på slottets borggård, för de skulle visa en giljotinering där. Det såg lite kul ut. Höll på att frysa ihjäl när vi stod där och väntade. Gick sen hem och vilade en stund innan jag gick hem till Ida och hjälpte till med det sista inför festen. Blåste ballonger och sånt där. Gick sen hem och bytte om till mina snygga silverbyxor och tröjan och ”struten” som senare blev en turban. Gick hem till Ida och Sara och hade sen fest hela natten lång. Drack öl och dansade och hade roligt. Vid tolvslaget så gick vi ner till hamnparken och tittade på fyrverkerierna och kramade gott nytt år. Fortsatte sen att festa till morgonen.

LÖRDAG 30 DECEMBER 2000

Sov ganska länge. Var sen hemma hos Ida ett tag och tittade mest på när de pyntade för festen i morgon. Seg. Gick sen hem och låg på soffan resten av dagen och kvällen och kollade på dålig tv.

FREDAG 29 DECEMBER 2000

Åkte och handlade med Ida och Lotta till Nyårsfesten. Mat och pynt. Sen hem till Ida och satt där en liten stund. Tog det mest ganska lungt. Var på Hörnet på kvällen och drack några med öl med de andra. Trevligt. Blev lite berusad och gick hem vid strax efter två.

TORSDAG 28 DECEMBER 2000

Var hemma hos mamma och sydde ett par byxor i ett jättesnyggt silvertyg som jag köpte i går. Fick lunch också. Pytt i panna med stekt ägg. Smaskens. Var på Valven på kvällen och drack några öl med Ida, Tesse och Lotta. Gick hem ganska tidigt och sov.

ONSDAG 27 DECEMBER 2000

Var och fikade med Låtta på Micasa. Gick sen och köpte tyg till nyårsaftonskläderna och sen hem och klippte ut ett mönster från ett par gamla Levi’s-jeans. Tog det mest lungt på kvällen. 

TISDAG 26 DECEMBER 2000 – Annandag jul

Hemma hos mor och far och käkade. Mamma hade lagat kyckling – som är det godaste jag vet. Jag vet inte vad hon gör med den, men den blir fantastisk. Spelade en omgång TP med dem och Kent. Åkte sen hem och gringodegade. Johan och Malin kom och vi såg ”Eyes wide shut”. Fortsatte att dega och gick sen och la mig.

MÅNDAG 25 DECEMBER 2000 – Juldagen

Sov till tolv. Alex och Vanja kom. Låg och glodde på tv ett tag. Hyrde sen film; ”Final destination”. Funkade bra som bakfylle-film. Sen såg vi ”Two hands”, den funkade också idag. Johan och Daniel kom också förbi.

SÖNDAG 24 DECEMBER 2000 – Julafton

Hemma hos mamma och pappa och firade jul med familjen. Käkade julmat och hade det trevligt. Julklappar fick jag också: En lampa med sån där fiberobtiks-spröt, en annan lampa som är som en boll och inne i bollen är det ”stötar”, eller vad man nu ska kalla den. Ett Twister-spel, en kalender, en penna, trisslotter, en bok och ett kuvert med tusen kronor. Hemma igen vid sju ungefär och hade lite fest. Det var den lugnaste julfesten hittills – Skönt. för egentligen hade jag ingen större lust att ha fest. Men i alla fall. Festade hela natten lång och hade det ganska trevligt trots att jag inte var på humör. Kom i säng vid 06:00, väldigt trött.

LÖRDAG 23 DECEMBER 2000

Uppe tidigt. Hem till mamma och pappa och lånade bilen. Åkte till Norrköping och handlade julklappar med Johan och Malin. Shoppade och fikade.

Till mamma: Body Shop-grejer

Till pappa: En bok om pesten

Kent: Filmen ”Dogma” och ett ”multitool”

Mats: Håkan Hellströms skiva och ett ”multitool”

Hemma och städade i ordning lite. Daniel, Kim, Alex, Anders och Eric kom förbi och vi satt och spelade Pictionary. Gick till Källarn och drack två öl också. Hemma och plockade i ordning innan jag gick och la mig.

FREDAG 22 DECEMBER 2000

En trött och aningen bakismorgon. Klockan ringde som vanligt, men jag var tvungen att snooza en hel bunt med gånger för jag var så förbannat trött och det var så otroligt mörkt ute. Om jag inte minns fel så var det väl årets längsta natt i natt? Gick upp i alla fall och duschade och sånt där och gick sen till jobbet.

Egentligen hade jag nog tänkt att vara ledig idag, men jag gick till jobbet mest för att uppdatera här lite och för att fixa ett par smågrejer innan jag tar ledigt över jul och nyår. (Vilket innebär att det inte är säkert att den här sidan kommer att uppdateras förrän jag är tillbaka.)

Uh! Kaffet jag just bryggde var inget vidare, jag missade nog ett mått för det känns lite svagt…

Lunch på Valven. Sen hem och slappade och bara tog det lugnt ett tag. Köpte en binge tulpaner till Sessa. Fixade min rock som hade en liten glipa i en söm. Gick till Sessa och sa grattis och drack glögg. Tog det lugnt hemma sen igen. Daniel kom och vi gick upp till Hörnet och drack en öl.

TORSDAG 21 DECEMBER 2000

En helt vanlig morgon. Trött som alltid. Kallt som f-n är det ute. Frosten hänger på träden. Kom till jobbet som vanligt vid nio.

Förmiddagen har flutit på med en massa olika smågrejer. Bland annat gjort en liten ”presentation” som visar två av logotyperna som jag har jobbat med den sista tiden. Hur de kan användas och allt sånt där.

Kom precis tillbaka från Valven där jag käkade lunch, pepparbiff med stekt potatis och sås. Tog lite pannkakor till efterrätt också, det var riktigt mumsmuggelibums förstås. (Det är extra töntigt i dag bara för att en kompis berättade att hennes mamma brukar titta på min sida och hon (mamman alltså) tydligen tycker att det är roligt med uttryck som ”smaskens” och ”mumsfilibaba”.)

Dagens favorit: En gammal goding: Mina ”Mille bolle blu” från filmen med samma namn. Charmigt så det förslår.

Nu ska jag jobba och få massa saker gjorda.

Vid kanske kvart över tre, så gick jag hem och bytte om till kostym och gick sen ner till klosterhoteller där vi (från jobbet) drack lite glögg och sen lyssnade på vår chef som berättade om hur året hade gått (och det hade gått bra). Fick en julklapp också; en flaska sprit och en tusenlapp. Gick sen till restaurangen och käkade julbord (så att jag blev helt tok-mätt) och drack öl och hade det trevligt. Det slutade med att vi gick ner i vinkällaren (och de har en ganska stor vinkällare) och drack vin… När vi hade gjort det så gick vi till Hörnet och drack ett par öl (så jag blev berusad) där också.

ONSDAG 20 DECEMBER 2000

Uppe som vanligt och trött. Duschade och gjorde allt det där vanliga som jag brukar gör på morgnarna innan jag gick till jobbet dit jag kom vid nio. Kallt som f-n ute, och disigt värre. Kollade in Cliffsidan som har fått massor med konstiga frågor och min egen sida har också haft en massa besökare. Roligt. 

Sitter nu på jobbet, har druckit en kopp kaffe och vet inte riktigt vad jag ska hitta på… förutom den där logon som jag klurar på, men inte riktigt vet hur jag ska göra den än. Ska skissa loss med papper och penna tror jag. Det brukar bli en del bra idéer då, innan man sätter igång på riktigt med att jobba med den i datorn.

Nähäpp, nu har jag suttit alldeles för länge med att inte göra någonting… nu är det dags att sätta igång innan de andra får spatt på mig för att jag bara ”lajjar”.

Lunch som vanligt på Valven, åkte bil ner eftersom det var så förbannat kallt. Det kändes som minus hundrasju ungefär. Käkade Pasta Bolognese. Inte så skoj, i grytan låg det stora klumpar av nånting, inte köttfärsklumpar som det kan bli ibland, utan riktigt stora grejer, jag vågade inte prova alls för det såg så äckligt ut. Men det var ju trevligt att de för en gångs skull fixat så det fanns ost bredvid. Eftermiddagen har flutit på och jag känner mig seg som f-n och får liksom ingenting gjort i dag. Har försökt göra en ny skiss på en logo som jag har jobbat med i flera veckor nu, men det ser bara ut som skit alltihop. Jag kanske borde kasta allting och börja om från början?

Nu är klockan fem och jag är hungrig och ska snart gå hem. Så fort jag bara fixat lite här. Sitter och gäspar samtidigt.

Dagens favorit: Teddybears Sthlm ”Yours to keep” (radioversionen) igen. Men man blir ju så glad av den!

Hemma och käkade och skummade igenom Expressen. La mig sen på soffan och somnade. Låg väl och sov en timma kanske och fortsatte sen att ligga på soffan resten av kvällen också.

TISDAG 19 DECEMBER 2000

Idag har jag på mig min nya fina kostym jag fick i går i present. Jag ser nästan ut som en liten farbror när jag har den, min hatt och rock.

Jag har kommit på hur man löser problemet med att det föds för lite barn i Sverige… det finns ett enkelt knep att ta till: Låt det bli långa strömavbrott. Då sköter det sig själv. Det har ju redan tidigare visat sig att när det har varit långa strömavbrott så ökar frekvensen av barnafödandet nio månader senare.

Pelle tyckte att vi med en armé på 20 miljoner soldater skulle börja invadera Balt-staterna och sen gå vidare österut tills vi till slut hamnade i Kina och Japan. Världsherravälde. Jag tyckte det lät som en bra idé. Sverige blir en stormakt, med miljarders invånare och då behöver ingen tjata om att det föds för lite barn i alla fall. Det bor

Lunch på Valven som alltid; Korv Stroganoff. Helt okej, men taskigt kryddat som vanligt.

Dagens favorit: Craig David ”Stop Messing Around” (fast bara i smyg)

Sitter på min plats nu och ska bränna en CD med bilder och annat som jag ska skicka ivg för tryck. Då kan jag passa på att läsa det nya numret av Cap & Design, min favvotidning, under tiden.

Köpte en flaska glögg och var sen hemma vid sex och käkade och läste tidningen. 

Gick hem till Alex och hade glöggmys med honom, Vanja, Sophia, Cattis och Tilde. Han hade fixat massa krukor, färg och grejer. Så där satt vi, målade, drack glögg och hade det julpysselmysigt tillsammans. Målade ganska ruggiga små krukor. Såna där som gamla tanter skulle gilla. Med snögubbar och granrisgirlanger, röda kulor och sånt där tjafs. Jag gav den ena till Alex, men han ville inte ha den. Konstigt nog. 🙂

Gick hem vid strax efter tio, gick förbi Ida och sa hej och sen hem och kollade på filmen på tv innan jag gick och la mig.

MÅNDAG 18 DECEMBER 2000

Morgon. Det har snöat lite i natt så det var lite ljusare än vanligt. Mycket skönt. Gick upp som vanligt och fixade mig i ordning. Gick till jobbet och kom dit klockan nio. Trött som f-n. Satte mig och fixade med lite smågrejer.

Blev uppmanad att gå och fika för att de sa att Maria fyllde år, trött som jag var kopplade det inte rikigt, så jag gick upp och fick höra ”ja må han leva” och blev gratulerad med kaffe, kaka och en present… fick en kostym! En jättesnygg svart. Otroligt snällt av mina kära arbetskamrater… 

Lunch på Valven: Chili con Carne med ris. Åt en macka och drack en mineralvatten till det också. Sen tillbaka till jobbet och jobbade. Köpte en tårta som jag bjöd mina arbetskamrater på. …och jag som inte ens är speciellt förtjust i tårta.

Dagens favorit är Outcast’s ”miss Jackson”.

Hemma vid sex och käkade och gick sen tillbaka till jobbet en stund och surfade runt på nätet lite. Var hemma igen vid halv nio och Alex och Kim kom och vi satt och glodde på tv. Loppa ringde så jag pratade med henne en stund också. När Alex gick vid efter tolv någon gång så gick jag och la mig.

SÖNDAG 17 DECEMBER 2000

Vaknade. Ruskigt seg och lite bakis efter nattens festande. Satt och glodde på massa gamla Seinfeldavsnitt och följde sen med Jesper, Ida, Johan och Carl när de åkte hem. Väl hemma la jag mig på soffan och vilade och bara tog det lungt. Mamma och Pappa kom förbi och gav mig en blomma och ett kuvert med pengar. Senare kom Alex och Kim och satt och glodde på tv ett tag. Låg mest på soffan och gringodegade hela kvällen lång. Trött som f-n. Alex berättade att han och de andra skickat efter någonting som inte hade hunnit komma… jag blir väldigt nyfiken på vad det kan vara…

Jag fyller år idag… trettio stycken. Jösses, jag börjar bli gammal! Men eftersom jag rymde till V-vik så har jag struntat i att fira. Det var ju liksom planen med att åka bort. Jag har inte orkat inte bry mig.

LÖRDAG 16 DECEMBER 2000

Vaknade och allt det där. Käkade frukost och tog det lite lugnt. Fixade och donade inför festen i kväll. Sprayade en presenning och målade en bajskorv på toalettväggen och gjorde allting klart. Satt sen och väntade massa timmar på att tiden skulle gå. Åkte in till stan vid sex-sju någon gång och hämtade mat som Daniel hade fixat (en stor tacobuffé). Sen tillbaka till huset och festade loss. Käkade maten (som var kanongod, bra jobbat D!) och fortsatte festa hela natten lång. Fick en fin present av Alex mitt i natten när han kom in och dansade iförd endast en alldeles för liten rosa T-shirt och ett par rosa stringtrosor sjungandes ”happy birthday”… 

FREDAG 15 DECEMBER 2000

Uppe vid elva-tolv kanske och fixade oss i ordning och åkte sen in till stan och skulle handla lite, vandrade runt lite och gick och fikade lite frukost i stället på Kaffehuset. Gick sen och handlade grejer och mat och sånt. Var på bolaget och bunkrade upp med lite mer vin och åkte sen tillbaka till Daniels hus på landet. Käkade lite pasta och tog det sen mest lungt på kvällen med en flaska vin framför tv’n med de andra. Fortsatte att bara ”softa” resten av kvällen också.

TORSDAG 14 DECEMBER 2000

En helt vanlig morgon. Inget speciellt alls. Uppe vid tjugo över åtta , duschade och klädde på mig. Packade ner lite grejer till i kväll och gick sen till jobbet. Kallt och ruggigt ute. Kom till jobbet prick nio och satte igång att jobba med en presentation mot en av våra kunder.

Slutade vid halv fyra och gick hemåt, Alex kom så jag fick skjuts. Gick till Systemet och köpte lite vin och öl. Sen upp och packade klart det sista och rusade ner till Alex igen och vi åkte iväg mot Motala för att hämta hans girlie Vanja. Åkte till Västervik och lämnade Alex på restaurangen, sa hej till Daniel som jobbade och åkte sen ut till Daniels hus på landet. Det var ju förstås hopplöst att hitta dit så vi irrade runt ett bra tag innan vi kom fram… Satt sen där hemma hos D och drack lite öl och tog det lugnt med Sophia. Glodde lite på tv och slappade. D och Alex kom sen och vi satt uppe till ett-två och småpratade och hade det trevligt.

ONSDAG 13 DECEMBER 2000

En väldigt mörk och regnig morgon, som om det nu skulle vara något speciellt ovanligt. Gick upp vid tjugo över åtta och gick och duschade och fixade mig i ordning. Gick till jobbet, i regnet, och var där nästan prick nio.

Lunch på Valven: Pasta med broccoli och skinka. Det var riktigt smaskens. Hade jag inte blivit mätt på första omgången så hade jag nog tagit en gång till.

Tillbaka till jobbet och har inte en susning om vad jag håller på med. Får liksom ingenting gjort alls. Det kanske bara är en sån dag…

Gick hemåt vid kvart över sex. Stannade till på Hörnet och pratade med folket där en liten stund innan jag gick vidare och stannade på Valvet och pratade med Alex litegrann innan jag gick hem och käkade, läste tidningen och sen degade på soffan ett tag. Gick och la mig tidigt och läste litegrann innan jag somnade.

TISDAG 12 DECEMBER 2000

Morgonen nästan som vanligt, förutom att jag vaknade klockan åtta av en lastbil som stod och väsnades utanför mitt fönster. Det vill jag inte höra på morgonen. Ytterst irriterande. Inte sovit speciellt bra inatt heller.

Gick upp och duschade och givetvis var telefonen tvungen att ringa när jag stod i duschen, så jag plaskade ut och svarade – jobbet som ville veta numret på det där företagspaketet som jag skickade i fredags – tillbaka in i duschen och fixade mig klar. Gick till jobbet och kom dit som vanligt vid tio i nio.

Cliffsidan är konstig sen alx-book gjorde om den. Ska kanske leta upp ett nytt ställe åt honom. Det skulle göra honom glad.

Lunch på Valven. Idag var det Piccata Milanese. Smakade helt okej förutom att de hade glömta att krydda maten. Sen tillbaka till jobbet och gjorde en vapensköld åt mig själv. Jättefin. En stjärna, för att jag är den tredje sonen och en drake (samma som min tatuering) som symboliserar styrka eller något sånt. Whatever, fin blev den i alla fall.

Hemma vid halv sju och käkade och läste tidningen. Låg på soffan ett tag och softade. Diskade och fixade lite. Pratade med Låtta en stund och gick sen och la mig och läste. Har börjat om i ”the tesseract” eftersom jag tappat bort mig helt och bara läst en sida åt gången. 

MÅNDAG 11 DECEMBER 2000

Ap-trött. Jag har kanske sovit två timmar i natt. Helt hopplöst. Var jättetrött men kunde inte somna ändå… Skit. Så i dag känner jag mig jättekonstig. Gick upp strax efter åtta och duschade och fixade mig i ordning. Gick och lämnade tillbaka filmerna och sen iväg till jobbet. Seg som en Zombie.

Lunch på Valven som alltid; Biffgryta som smakade helt okej. Fortsatte sen att jobba till halv sju ungefär då jag gick hem

Var på Östenssons och handlade lite grejer och gick sen hem och käkade, läste tidningen och gringodegade en stund. Fortfarande sådär astrött, men inte ”sovig”. Johan och hans bror Lars kom upp en sväng och satt och glodde.

SÖNDAG 10 DECEMBER 2000

Sov till halv två. Gick och mötte Alex för en fika på GK. Satt där en timma och drack kaffe och läste tidningen. Gick sen och hyrde två filmer: ”Dogma” och ”Ordinary decent criminals”. Båda var bra… eller ”ODC” inte lika bra kanske. Men Dogma var en positiv överraskning.

Låg och degade hela dagen. GIck och la mig vid halv ett efter att Alex gått. 

LÖRDAG 9 DECEMBER 2000

Sov till tolv kanske. Gick upp och gjorde nada en stund. Gick sen in till min bror som höll på att flytta. Hjälpte till att bära ner några smågrejer, men jag var för bakis och var tvungen att gå och lägga mig. Henrik kom och vi gick ner till Källar’n och drack en öl och kollade lite på fotbollen. Jag satt mest och läste tidningen. Gick sen hem till Henrik för att festa till det lite, men det var så tråkigt så vi gick till ”Pub No 1” och spelade biljard istället. Var kvar där till tio kanske då vi gick till Källar’n. Alex kom och bjöd på fernet och jag blev packad. Gick till Magget och blev ännu mera packad. Blev stupfull och gick till slut hem… innan det blev försent.

FREDAG 8 DECEMBER 2000

När jag gick till jobbet i morse fick jag en smärre chock när jag kom ut på Storgatan. Där stod hundratals människor och en bit bort hörde jag trummor som dundrade. Gisela stod där så jag gick fram till henne och då kom säkert över tusen barn och marscherade förbi. Vadstena fyller 600 år i dag så alla småskolebarn firade tydligen det med en marsch. Det var en lustig start på dagen.

Lunchen på Valven var riktigt smaskig idag. Fläskfilé med stekt potatis och bernaise-sås. Mums mugibaba. Sen till Systemet och köpte en pava vin och några öl, det kan alltid vara bra att ha. Funderar på att bygga upp ett litet barskåp, inte ett bar-skåp, för det är bara så ruggigt, men ett ”barskåp” så att jag alltid har massa goda saker hemma… bra att ha ifall man skulle få besök eller om det är fest. Jag brukar ju aldrig ha sån framförhållning, så det kanske är dags att jag provar på det.

Efter jobbet hem och käkade och vilade en kort stund. Gick hem till Ida efter ett tag och satt där en liten stund innan vi gick ner till Hörnet och satt där resten av kvällen och drack öl.

TORSDAG 7 DECEMBER 2000

En helt vanlig morgon. Radion satte igång vid tio över åtta och fem minuter senare ringde väckarklockan och jag var tvungen att gå upp och duscha och fixa i ordning mig. Klädde på mig och gick sen iväg till jobbet. Kom dit några minuter i nio. Trött förstås. Sitter och gäspar framför skärmen. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe så kanske jag piggnar till lite.

Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde till lunch idag på Valevt. Smakade bra. Köpte en trådlös telefon till mitt hem också, en Doro Dect nånting. Det blir nog bra hoppas jag. Bara den är bättre än den jag köpte i våras och fick lämna tillbaka i alla fall.

Har jobbat med massor med olika grejer nu i eftermiddag. Bland annat gjort en banner till en av våra kunder… Fortsatt att jobba med den där logon jag arbetat på med nu ett tag. Det kommer bli bra… vet riktigt inte bara hur jag ska göra med den ännu.

Gick hem vid strax efter sju, stannade vid Valvet och pratade lite med Alex och gick sen hem och käkade och tog det lugnt, läste tidningen och somnade en stund på soffan… Den stora tröttheten… Glodde lite på tv och fixade och donade lite. Gick och la mig tidigt och sov som en stock

ONSDAG 6 DECEMBER 2000

Morgonen som vanligt. Gick upp, duschade och gick sen iväg till jobbet. Började med att ladda hem några jullåtar. Nu jävlar ska vi ha lite julstämning här på jobbet. Man kanske borde hänga upp lite julpynt också… det ska jag förresten göra hemma… sen, nu är det lite långt kvar.

Undrar vad jag ska hitta på i dag?

Lunch på Valven, Pasta Carbonara (eller vad man nu ska kalla det) men det var ganska gott i alla fall. Sen tillbaka och jobbade. Gjorde några logoskisser och andra saker. Gick hem vid halv sju ungefär och käkade lite, läste tidningen och somnade sen på soffan. Pratade lite med Daniel och glodde lite på TV. Gick och la mig tidigt.

Det verkar som jag sover väldigt mycket nu, men det gör jag ju också. Så uppenbarligen behöver jag väl det.

TISDAG 5 DECEMBER 2000

Kom just tillbaka från lunchen. Har käkat pizza i dag. En Firenze med kebabsås. Jättegott, men jag orkade inte äta upp allting. Morgonen var annars som vanligt med alla de vanliga rutinerna. Kom till jobbet vid tio i nio och satt ett tag och svarade på några mail innan jag satte igång och jobba. Gjorde bland annat några logoskisser…

Så, dags att gå hem. Har suttit och försökt göra en logo. Men jag har helt låst fast mig och måste hitta ny inspiration nånstans. Just nu känns det som om jag sitter och gör samma sak om och om igen och det blir ju ganska tjatigt.

Sitter och lyssnar på ”youth fm” igen via nätet. Kiddie-radio. Men ibland kommer riktigt sköna låtar, om än ganska sällan. Kanske dags att hitta en bra radiostation istället.

Satt kvar ett tag efter jobbet och surfade runt litegrann. Planlöst.

Hemma vid sju och käkade, läste tidningen och sen somnade på soffan en liten stund. Pratade med Låtta litegrann. Jag är fortfarande så där konstant trött. Så jag gick och la mig tidigt och sov.

MÅNDAG 4 DECEMBER 2000

Vaknade av mig själv kvart i åtta, försökte somna om en liten stund men det funkade inte! Så jag gick upp och duschade och gick sen till jobbet. Kom dit redan vid halv nio (ovanligt tidigt). Lite ont i ryggen… måste ha legat konstigt i natt… och lite ont i magen… av allt skräp jag åt i går kväll.

Lunchen förut var på Valven som jag brukar: Pannbiff med lök. Den smakade absolut ingenting så de måste ha glömt att krydda… Jösses. Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Mörkret rullar in som en ångvält och det är helt svart ute fast klockan bara är 16:15. Kan det inte vända snart!?

Måste nog sov lite sen när jag kommer hem…

Hemma vid sex ungefär och käkade, läste tidningen och bara tog det lugnt. Låg på soffan och försökte sova en stund, men det gick inte, fast jag var supertrött. Kalle kom och vi satt och glodde på en dålig film på femman. När Kalle gått gick jag nästan och la mig på en gång.

SÖNDAG 3 DECEMBER 2000. 1:a Advent

Är bara så trött. Sov ganska länge. Tvättade. Annars låg jag mest i soffan hela dagen förutom då jag gick till tvättstugan och fixade med tvätten och färgningen av de svarta jeansen som jag färgade svarta… så slipper de se sådär fult urtvättade ut.

Käkade tacos, läste tidningarna och fortsattde sen super-gringo-degningen som jag började på igår kväll.

LÖRDAG 2 DECEMBER 2000

Var och fikade med Walla, Kim och Anders på Micasa. Satt där ett tag och drack en Latte och gick sen och köpte mig en halsduk. Sen upp till tipsbutiken och satsade några kronor på stryktipset.

Hemma en sväng och käkade lite, gick sen upp till Micke och kollade på fotbollen ett tag. Sen hem och bara slappade i soffan – jättetrött. Sov en stund också. Blev sen liggande där resten av kvällen och bara super-gringo-degade.

FREDAG 1 DECEMBER 2000

Uppe jättetidigt och käkade frukost och packade sen i ordning allt för att åka iväg till flygplatsen. Bara det tog väl en timma i morgontrafiken. Checkade sen in och gick runt och kollade om jag hittade något jag ville ha, köpte en flaska sprit (fast det inte är billigt längre) och en D & G-deodorant och en ”megatube” fylld med mars, maltesers, milkyway, twix och annat godis. Flög sen hem och åkte hem. 

Det var ju trevligt att vara i London, men det var ju alldeles för kort tid. Vi fick ju ungefär en och en halv dag på oss. Borde stannat kvar över helgen…

Hade med mig över femtonhundra kvar när jag kom hem. Det har ju aldrig hänt förut… Var i alla fall hemma vid fem, så jag packade upp allt och gick sen hem till Malin och satt där ett tag och drack lite vin och snackade. Gick sen till Hörnet och blev kvar där resten av kvällen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.