Torsdag 19 november 1998

Hmm. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag har liksom inte tid, ork kanske. Äsch. Jag har jobbat som vanligt idag. Det gör jag alltid. Men det har varit lugnt den här veckan så jag har varit ganska lat på jobbet och inte gjort så mycket. Fick massa mail, jag kanske har vänner ändå, eller är det så att mina vänner inte har tillgång till datorer så ser jag saker och blir så avundsjuk för att det där vill jag med men kommer på att det går ju inte för jag måste göra det på mitt sätt för jag är ju faktiskt jag. 

Satt hemma och glodde på kvällen och var trött så jag somnade på soffan ett tag men jag såg Arkiv X senare och det var ett roligt avsnitt som handlade om en arg docka. Jag hade lite ont i huvudet så jag fortsatte att kolla på TV och det var ett debattprogram som handlade om att ”bränna ut sig”. Det var så jag kände det för ett år sedan. Jag var trasig liksom. Orkade inte men det var en tant som sa att det mer handlade om utmattning, så det var väl det jag råkade ut för.

Boken jag läser är ganska konstig, men den är spännande och jag vill fortsätta läsa fast jag är så trött att jag nästa somnar. Will Self ”min grej”.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.