Tisdag 24 november 1998

Imorgon är det lön. Huh så skönt, just nu är det den fattigaste dagen på hela månaden. Jag har 40:- kvar som jag kan köpa cigaretter för. Jag har alltid nog med pengar till cigg, det är konstigt, men det kanske är för att jag proriterar det istället för – Mat? Kostymtisdag. Igår skickade jag ut ett PM om att alla ska bära kostym idag, på fredag är det: ”Kläder du aldrig använder-fredag”. Ska bli kul att se om någon följer det.

Hmm, nu blir jag sur. Jag hade ju skrivit massa fyndigheter här och så fick jag ett skitans systemfel innan jag hann spara. Jag hatar sånt. Klockan är halv nio och det är dags att gå hem, jag har jobbat som en tok idag med att försöka fixa en dum Powerpoint-presentation till en kund som vägrar att fungera i PC-miljö. Vi har gjort en PDF vid sidan om så att de kan titta på den ifall det inte skulle funka på den sista som jag har gjort nu.

Hem och titta lite på tv, såg den där ”the Lakes”, oj vad sorgligt det var, t.o.m så mycket att jag började böla en skvätt! Hallå? Måste försöka lägga mig lite tidigt idag så att jag inte är så där tok-sömnig ikmorgon bitti när jag ska vakna. Köpte cigg på lunchen, 8:- på bankomatkontot! Whoa!

Fortfarande dåligt med mail!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.