Onsdag 25 november 1998

Ny morgon. Det är massa snö ute, jag blev helt chockskadad när jag tittade ut genom fönstret. Kändes… kanske lite jobbigt, tror jag, för jag gillar ju inte snön. Men det såg ganska fint ut ändå, liksom lite Julaktigt. En seg dag. Det liksom hände ingenting så tiden gick jättelångsamt. Satt och ritade tomtar till en kund som vi ska göra julkort åt.

Lön idag, f-n vad skönt, tog ut massa hundra och gick och handlade massa mat på Konsum. (Det är ju så förbannat trist att vara utan pengar så nu när jag fick lönen steg genast humöret ett snäpp.

Fikade med Daniel som vanligt på GK, Hella och Sascha var också där. Satt hemma och tittade på tv och gjorde inget speciellt. Var inne hos min bror en sväng, han skulle spela in Romeo & Julia åt mig, men de började visst koda om mitt i filmen, men den går ju fler gånger.

Läste ut den där boken, värst vilken tid det har tagit, den slutade jättekonstigt tycker jag. Ikväll ska jag börja på en ny; ”Girlfriend in a coma” av Coupland, hoppas den är bra. Trött, men kunde inte sova.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.