Fredag 18 december 1998
(Jag förstår inte mina egna ord)

Fredag och jobbade som vanligt. Trött som vanligt och gjorde lite ditt och datt, mest datt. Spaghetti och köttfärssås till lunch. Sprang därifrån vid fem för Daniel ringde och var hemma hos mig. oj, så skyndade jag mig för han gick till Micasa och jag drack en latte och tog det lugnt en stund innan jag gick hem och tog det ännu lugnare. Glodde på tv en stund och gjorde nada.

Är det du kära mor?
Nej det är snöglopp min lilla vän.

Käkade lite; kex med vitlöks- och ört/paprikaost med O’boy.

Fick present av min bror: Baxter ”I can’t see why”. Men jag tror att affären har gjort fel för det var fullpris men egentligen är det ju en singel. Väldigt bra är den i alla fall.

Inget att göra så jag gick till Konsum och köpte cigaretter, det var förresten på vägen hem därifrån som jag var hos min bror och fick Baxter-skivan.

Snabelsnaps!
Ja! det är töväder, ja töväder är det varmt.

Splattans uttråkad… så jag gick till jobbet… Ja, det gjorde jag och där satt jag en stund och surfade lite, mailade lite och så var det med det. Sen var väl typ fredagen slut. Nästan. Lotta och Micke ringde, så jag gick till källarn och tog en öl med dem. Sen gick vi hem till mig, pratade, skrattade och drack ett par öl till som jag hade hemma.

Är det månne en liten gris du har stoppat bakom öronen din lilla räv?
Oh nej far, där stoppar jag bara strumporna.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.