Torsdag 24 december 1998 – Julafton

Vaknade på morgonen och körde den vanliga proceduren med dusch och påklädning. Tog det lugnt som f-n och slappade framför tv’n en stund. Hem till mamma och pappa för att fira jul med familjen. Massor med mat så jag blev helt tjock och trött och senare Kalle Anka (som jag inte ser något roligt i alls, eftersom jag har sett det tusen gånger)

Julklappsutdelning; jag fick en flanellpyjamas (precis som jag hade önskat mig) CD-skivor, klocka, en porslinsko, ha ha, rakhyvelsgrejer och massa pengar. Själv hade jag köpt ”Chef’s Aid”-south park skivan till min ena bror och en filofax till min andra bror. Mamma fick en bok, pappa gudfadern-filmerna och mormor fick en presentask med dusch-pryttlar.

Kom hem vid halv åtta kanske och då var det fest. Satt och drack öl och tog det lite lugnt, efterhand började folk droppa in och det blev ganska många som festade glatt. Var på magget en sväng och festade lite till, sen hade jag efterfest och tjoade och tjimmade till sex på morgonen då jag somnade. En del var kvar och fortsatte festa till 07.30.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.